Inlägg från: Tidsmaskin |Visa alla inlägg
  • Tidsmaskin

    Juni 2009 brudar

    Vi gifter oss på nationaldagen 6 juni! Valde det datumet så att vi alltid kommer att vara lediga på vår bröllopsdag!

    Har prelbokat kyrka och lokal. Ska kolla på lokalen på lördag, pirr, pirr! : )

    Tycker att Ulriksdals Wärdshus ligger så bra och är fint. Har hört att de har mycket god mat också, men nackdelen är att de kan ha flera fester samtidigt för de har flera lokaler. Vad tror ni om det?

  • Tidsmaskin

    Finns det någon som ska ha sitt bröllop i Stockholmstrakten? Var ska ni bo på bröllopsnatten?

  • Tidsmaskin

    Vi gifter oss 6 juni och vi har prel-bokat kyrka och lokal och nu också bokat präst - en gammal kompis till mig som blev färdig präst i juni i år! Jätteroligt att hon kunde ställa upp och viga oss! Kommer att kännas väldigt speciellt att det är hon som viger oss. Sedan är det bara ringarna som är klara - allt annat är kvar. Apropå ringar så undrar jag hur ni gör med ringbärare?

  • Tidsmaskin

    Ja, vad fint! Vår dotter är 1 år då, så det kommer nog inte gå så bra! Haha!


    idalacruz skrev 2008-08-25 10:55:17 följande:
    Ringbärare..Våran son ska få vara ringbärare har köpt en sådan kudde..Sen får vi se hur det går han kommer fylla 3 nästa år men men det är ju bara såå gulligt!!
  • Tidsmaskin

    Hej alla!

    Nu har vi bokat festlokal! Wow! Nu känns det som om det verkligen kommer att bli av!! MEN när ska alla få veta???? Jag vill dela med mig av alla detaljer till alla jag känner, jag är så glad att jag liksom "bubblar över"! Men däremot min blivande man tycker vi ska vänta tills vi går ut med inbjudningarna... Hur gör ni?

  • Tidsmaskin

    Ja, datumet känns ganska viktigt att gå ut med så fort som möjligt. Min m2b är redan nu nervös så jag gissar att det är därför han vill vara förtegen.. Han är inte den som gärna är i centrum av allas uppmärksamhet. Däremot jag gillar det mycket...

  • Tidsmaskin

    Vad är det för kataloger du har beställt?

    Gotlandsbröllop 2009 skrev 2008-09-12 22:52:53 följande:


    Hej Alla junibrudar. Jag gifter mig den 13/6 2009. Har precis börjat planera men har hunnit boka kyrka, lokal, frisör, gjort prel gästlista samt hängt ut lite trådar efter ett bra band. Har även börjat beställa kataloger för att sätta igång med inbjudningskorten, måste bara bestämma färg först. Fundera på gammelrosa ihop med vinrött.
  • Tidsmaskin

    Jaha, tack för tipset!

    Gotlandsbröllop 2009 skrev 2008-09-14 19:09:06 följande:


    Från pandur och caligraphen samt nått mer sådant företag, kommer inte ihåg vilket.
  • Tidsmaskin

    Det är verkligen svårt med fotograf. Vi håller också på och jämför. Min favorit är Lindisima.se, men det blir så himla dyrt!! 23000 för 6 timmar, 450 bilder i fotogalleri, 29 fullt bearbetade bilder, 5 förstoringar, 30 tackkort.

    Paketet speglar det vi vill ha ut av en fotograf, men det finns de som är billigare, men deras foton är inte lika fina... suck, vi har mer tänkt oss betala max 10-12.000.

    Vad har ni andra valt?


    mid2009 skrev 2008-09-23 21:53:57 följande:
    Hej alla juni brudar. !! Hoppas det går bra för er i bröllopsdjungel. Just nu håller vi på att jämföra fotografer. Hur går det för er, har ni bokat och vad får ni betala? Kunde va kul och jämföra
Svar på tråden Juni 2009 brudar