• Zsarah

    Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..

    Jag har velat ge upp allt och strunta i allt som har med bröllop att göra, är så rädd att det ska bli en tråkig fest.
    Våra släkt är inga sångfåglar, inga tal hållare och inte heller så lekande av sig är så rädd att det ska bli tråkigt.
    Finns det någon annan i samma situation?

  • Svar på tråden Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..
  • Lavendelblomma

    Till er som skrivit om alkoholen:

    Det e väl klart att man kan ha kul utan att dricka alkohol! MEN de flesta blir faktiskt betydligt mer avslappnade med lite alkohol i kroppen, speciellt här i Sverige, det kan väl inte vara sååå ovanligt att ha märkt det, eller?

  • Lavendelblomma

    Tillägg:

    En bröllopsfest utan alkohol (t.ex vin till maten) hade jag tyckt var ganska trist faktiskt.


    Lavendelblomma skrev 2008-07-14 11:29:59 följande:
    Till er som skrivit om alkoholen:Det e väl klart att man kan ha kul utan att dricka alkohol! MEN de flesta blir faktiskt betydligt mer avslappnade med lite alkohol i kroppen, speciellt här i Sverige, det kan väl inte vara sååå ovanligt att ha märkt det, eller?
  • Bride in England
    Lavendelblomma skrev 2008-07-14 11:29:59 följande:
    Till er som skrivit om alkoholen:Det e väl klart att man kan ha kul utan att dricka alkohol! MEN de flesta blir faktiskt betydligt mer avslappnade med lite alkohol i kroppen, speciellt här i Sverige, det kan väl inte vara sååå ovanligt att ha märkt det, eller?
    Haller med! Man behover ju inte dricka sig stupfull bara for det, men man BLIR mer oppen och har det roligare med lite alkohol i kroppen
  • Bride in England

    dessutom...vilken mardrom att behova leka lekar med folk man inte kanner helt nykter..roligare fest kan man val tanka sig...

  • hondafreak

    Jag nyttjar inte alkohol själv, men tycker folk det är gott med vin t.ex. så får de gärna dricka det för mig bara jag slipper. Ska försöka smutta på brudskålen dock, måste få i mig lite av det där . Vi bjuder på diverse alkohol till maten, men baren får de betala själva.
    Folk både får trevligare och blir trevligare om de får litegrann innanför västen. Vi svenskar får bättre självförtoende tror jag, och eftersom många av oss är lite stela kan det behövas en tår på tand......

  • Dsy04

    jag upplever att när jag läser här på bt hur alla eller många planerar att ha sitt drömbröllop upplever jag mig som en ganska tråkig o relaxad person ehhehe

    vi har sagt till toastmaster o bestman ja o alla vi har valt till olika uppgifter att det är inte viktig med tal i vårt bröllop, vill de så klart prata så är det ok..men om de inte vill prata så är det ok oxå.

    Sedan på kvällen vill vi inte ha dans utan vi vill ha lugnare musik i bakgrunden för att prata o njuta av familj o vänner ta sig en drink prata o så.

    lekar och sånt....näää inte min grej

    Utan vad vill vi i vårt bröllop RELAXA O NJUTA av nära o kära ...vill inte känna spänning..

    sen kan jag uppleva att sambos kompisar är mycket för förmalitet och sånt..och där kan man känna lite ..vad ska de säga men en sak har jag det är klart det är vårt bröllop:P o så vill vi ha det.

    ___________________________________
    090208
    tycker att du ska ha bordplacering, man ser det på ett annorlunda sätt när det är just bordplacering...
    ______________________________________________
    Sedan mycket sprit är bara vugärt tycker jag...

    ok med allt man dricker under bröllopet men sen om folk blir fulla på bröllop bläää säger jag bara
    ______________________________

  • feministbrud

    Det är klart att man kan ha roligt utan alkohol, annars hade man ju varit alkoholist för att slippa ha tråkigt. Men en fest där folk dricker blir oftast roligare än en fest där nyktra människor ska leka. Det är min erfarenhet. Om man inte dricker alkohol av en eller annan anledning så får man väl ha en fest utan sprit då, men JAG skulle inte vilja ha det så.

  • Humlan66
    Zsarah skrev 2008-07-14 02:56:36 följande:
    Jag har velat ge upp allt och strunta i allt som har med bröllop att göra, är så rädd att det ska bli en tråkig fest. Våra släkt är inga sångfåglar, inga tal hållare och inte heller så lekande av sig är så rädd att det ska bli tråkigt. Finns det någon annan i samma situation?
    Jaa här har du en till med samma rädslor som du :-s jag vill att det ska vara DANS på mitt bröllop men ingen är ju några underhållare på det viset , ev lite lekar men framför allt så är jag rädd för att alla går hem tidigt för det händer nästan jämt på dom fester som vart . tex midsommarafton gick dom och lag sig håll i er nu klockan 22
  • feministbrud

    Dsy04: vad menar du med att bli full? Tycker du att det är vulgärt att vara berusad på bröllop? Jag hoppas verklige att många blir fulla på mitt bröllop! Då menar jag inte att de ska spy eller slåss, utan bli glada och vingliga. Jag är också relaxad och vill inte att allt ska vara "perfekt" men vi vill att vårt bröllop ska bli en hejdundrande kul fest som folk kommer att minnas länge.

  • Casall

    Vi valde att ha två dagars bröllop. Samtliga släktingar, vänner, bekanta o.s.v. på vigsel och efterföljande lunch och sedan enbart fest med våra vänner kvällen efter.

Svar på tråden Ställer snart in pga rädsla för tråkig fest..