Inlägg från: 20081011 |Visa alla inlägg
  • 20081011

    Oktober

    nytt: klänning
    blått:hoppas på att hitta blått strumpeband
    lånat: kommer nog låna halsband och örehänge av min mor
    fått vet jag inte....

  • 20081011

    Wow att du fick sy in den så mycket.....jag har inte vågat prova den ännu...*ler* är så rädd att den ska sitta tajt....kommer prova den nästa söndag när jag är färdig med min pulver diet!

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-09-05 16:14:19 följande:


    Igår var det exakt en månad kvar till vi gifter oss. Jag kan alltså inte FATTA Det... Det känns helt otroligt.Jag har även gjort den sista ändringne på klänningen. Fick sy in den ca 10 cm.. Ni andra.. hur har det gått för er? har ni provat klänningen än?
    Nu på kvällen så har jag bytt ut två av mina påsar mot lite knäckebröd...så jag får tugga ngt!!!Har iaf gått ner 3.5kg sedan i måndags!så det är skönt!!!
  • 20081011

    MrsF : haha så komiskt att din man och svärfar varit i tyskland idag och provianterat för det har jag och min M2b också varit....haha och det blev en hel del! Massa stress eftersom vi försökter komma tillbaka till båten inom två timmar så vi fick lite pengar tillbaka!men vi klarade det!var de också i puttgarden??

  • 20081011

    Mrs fr: aha ja vi var på bordershop....ojdå ja det var en lång dag vi körde halv nio imorse och var hemma sex igen men vi bor i Helsingborg så har ju inte så långt att köra i sverige!

    Har också en del att göra orkar inte räkna upp allt...haha men känns som om jag har läget under kontroll..imorgon ska vi träffa fotogragen och kolla ut ställe för fotograferinen..hoppas verkligen att det är uppehåll den 11/10!!!

  • 20081011

    Hej hopp!
    idag ringde prästen...ohh ...spännande..han kunde dock inte träffa oss förren en vecka innan vigslen....men som jag sa vi har inte så stora förväntningar på vigslen....Vad står det i era vigselprogram?

  • 20081011

    Hmm ja tänk fru....haha själv ska jag inte byta efternamn eftersom vi tar mitt så det kommer nog inte känns så stor skillnad för mig...bara två ringar på fingret! Idag ska jag träffa sömmerskan som ska sy in min klänning och jag är riktigt nervös över hur klänningen kommer sitta! Vi skulle igentligen köpa skojorta och slips till mannen men han ligger i sängen och har migrän så det får bli en annan dag!

    Ngn som har tips på var man kan hitta bruna servetter????

  • 20081011

    *pirr* lämnade in klänningen till sömmerskan igår......

    och nu har det gått 2 veckor av min pulverdiet...vilket resulterat i 6 kg bort......i kväll ska jag njuta av en kycklingsallad.....mums

  • 20081011

    tjejer, hur har ni tänkt göra? Jag ska ha en ny förlovningsring och vi ska hämta de imorgon...ska jag sätta på mig förlovningsringen imorgon eller vänta med den till vigselringen??? Är ju bara 3.5 vecka kvar så klarar ju att vänta, men hur hade ni gjort??Eller hur har ni tänkt göra? M2B ska ju inte sätta på sig sin ring förren vigslen....ohhh ska bli så spännande att hämta hem ringarna...får nog lägga de nere hos mamma så jag inte provar den hela tiden..*ler*

  • 20081011

    oj oj oj idag blev jag och min kollega som oxå ska gifta sig kidnappade av kollegorna och haft värsta hippan.....jesus!vi har haft planeringsdag och efter det så fick vi varsin ögonbindel och satta i en bil....efter lite bilkörning så hamnade vi på en bänk.....där fick vi lite drink...efter lite fixande och trixande så fick vi äntligen se vart vi var och då var vi på Vallåkra stenkärlsfabrik......det blev en kamp mellan mig och kollegan men tipspromenade och massa roliga lekar.....sedan fick vi en rundvisning av stenkärlsfabriken och den avslutades med att vi fick dreja varsin kruka!!!HÄFTIGT!!!! därefter urgod middag, allsång och underbart sällskap!!!Ohhh så roligt vi har haft det!!!!!

  • 20081011

    imorse kl 7,45 vaknade vi av att det ringer på dörren........ :overraskad Wilma blir överlycklig och skricker mormor, jag ner och öppnar dörren och där ute står min svåger Johnny och granne Erik, de undrade om Thomas var hemma.....tack gode gud tänkte jag, det var inte till mig denna gången! Kan ju tilläggas att denna mamma inte mådde så bra efter gårdagens drickande.......efter några minuter invaderas hela huset av vänner och familj, och min kusin skricker, NU TAR VI DIG LIZA.....tji fick jag...var inte bara Thomas som skulle bli hippad....fick mig en lista med saker som skulle packas....visste varken ut eller in....Thomas blev orolig eftersom han skulle börja jobba kl 13.30......Frukosten serveras och Thomas får veta att de har verkligen försökt att få honom ledig från jobb men inte lyckats nämnvärt!det enda som lyckades med var att han fick börja jobba 1 timme senare! En flaska hängs runt min hals med budskapet att innehållet ska vara uppdrucket innan kl 13.00.Det tisslas och tasslas en hel del så jag bestämmer mig för att det bara är att följa med och inte oroa mig....jag har klargjort sedan innan att jag skulle gå hem om jag ställdes på stan för att sälja massa saker! Vi packas in i bilar och färden påbörjas! Efter lite vilsekörande så kommer vi fram till ngt som jag inte nu kommer ihåg vad det heter.....men iaf ett ställe där man är inspirerade av cowboys. Där möter lite fler människor upp och vi får veta att vi ska tävla i olika grenar och delas upp i olika lag!Vi ska tävla som man gör i fångarna på fortet! tävlingarna börjar och alla ger verkligen Järnet!! skit roligt! Efter tävlingarna så tänds grillarna och det serveras grillad korv och bröd! Thomas tackar för sig och beger sig till jobbet!Vi andra hoppar in i bilarna och kör mot för mig okänt mål!För att fördriva tiden så kör vi in på Mc.donalds och köper varsin glass....efter lite bilkörande till och möte med Anna och simon på stenbocksgatan....så hamnar vi så då på ramlösa brunn och där man kan bada och har det mysigt! Vi badar och bubblar och slappnar av i ca 2 timmar och verkligen myser!Underbart! Alla gör sig vackra och snoffsar till sig . Därefter hamnar vi hemma hos min kusin där det äts snacks, dricks och sjungs singstar!!! :cool Därfefter hamnar vi på cardinal där det kryssas till middagen och alkoholen flödar eller iaf för min del.....upp på dansgolvet där det rockar loss!!! vilken kväll!!!! så underbart roligt!!!!

  • 20081011

    ohh så roligt att det var flera som blev hippade i lördags!Lätt den bästa dagen i mitt liv än så länge.....satsar ju på att bröllopet blir den bästa!!'ler*

    Nedina: Du ska inte vara orolig, tror säkert dina vänner fixar en helt underbar dag med dina vänner!

  • 20081011

    gahhhh fått TRE munblåsor på ena sidan av munnen....hoppas verkligen de försvinner innan bröllopsdagen.....

    Idag har vi hämtat ringarna och klänningen, jag blev provsminkad i tisdags och i helgen kommer en kompis till mig och ska hjälpa mig att fixa placeringskorten! Det är dags att gå in skorna.....herregud jag är skit stressad och nervös......

  • 20081011

    Fru oktober:trist att de retar dig för att du valt att bolla ideer här inne! Jag tycker det är hur skönt som helst att ha er här och bolla med eftersom jag har en känsla av att vänner och familj börjar tröttna så smått på mig och mitt tjat om bröllopet!!!*ler*

  • 20081011

    ohh tjejer!!Lycka till!!

    Jag har en så underbar mamma och syster som total förbjuder mig att göra ngt dagen innan bröllopet! Vi får bara umgås med vår dotter hela dagen!De ska göra allt säger de! Det mesta är färdigt så jag känner mig lugn! Är ledig torsdag fredag nästa vecka så jag kan slappna av riktigt för jag har en känsla av att man kommer vara mega nervös när väl lördagen är där!!

    Ser fram emot att höra era berättelser!!!

  • 20081011

    Lycka till!!

    Hmm gör mina naglar redan på söndag...hur ska de hålla sig fina till på lördag.....min kusin som ska göra de och hon bor i Sjöbo!I värsta fall får jag ut och laga de sista dagarna!!

  • 20081011

    Tjejer!!

    lite små panik...en vecka kvar och vår vals verkligen SUGER.....vad ska ni dansa till för musik????tIPS???

  • 20081011

    11:oktober brudar...tre dagar kvar nu bara....gahhh börjar nog få lite bröllopsnerver....provade klänningen igår med underkjol och det visade sig att den var för lång....men detta misstänkte jag så det blev inte så mycket panik förm in del säkert mer för min mamma...dagens uppgift är nu att få tag i sömmerskan och lämna in den för uppläggning igen!Skönt att hon sa att jag kunde komma in med den!

    Dottern hade feber i måndags så vi håller henne hemma för jag vill inte riskera att hon är sjuk på lördag, även om hon bara ska vara med i kyrkan så vill man att hon är 100%! SÅ då gav det mig lite fler dagar på mig att försöka slappna av och behålla lugnet!! Hur går det för er andra???Nu är det snart vi....

  • 20081011

    mrscj: vi ska ha endless love med diana ross och stewie wonder tror jag det är....

Svar på tråden Oktober