• mct

    Oktober

    Hej!
    Är det många som följer den gamla traditionen idag (gammalt, nytt, lånat...)?

    Här så har det blivit så fast inte medveter..
    Gammalt: är min mormors förlovningsfing som jag har förminskat och satt i några stenar.
    Nytt: är klänningen, skorna och underkläderna.
    Lånat: blir nog att jag lånar en sjal av min mormor.
    Fått: strumpeband har jag fått. (det är av godig =)
    Blått: det är lite blått i strumpebandet..

  • mct

    Jag vet datum när min höhippas ska vara men inte vad som kommer att hända. Ska bli spännande men samtidigt så är jag lite rädd för vad dom har hittat på. Men det blir nog inget hemskt får jag hoppas..

    Har inte provat min klänning på ett tag men får väl hoppas att den inte är för lite/stor. Det är snörning bak så det ska nog inte vara några problem.

    Har börja sola en gång i veckan så att jag inte ska se ut som ett spöke på dagen D. Härligt att vara lite brun. Någon mer som är i behov av lite solarium =)?

    Nästa helg (13/9) så ska "festkommiten" träffas och diskutera det sista inför bröllopet och så ska vi titta på lokalen en gång till. Se så att alla pusselbitar är på plats och att allt är bokat etc.

    Nu så är det inte långt kvar för oss som ska gifta oss den 4:e okt. Börjar ni blir nervösa?

  • mct

    Min tärna ska ha en lång halsetneck klänning i vinrött som jag har sytt själv.

    Allt sånt med vigselprogam och festhäfte har jag överlåtit till min värdinna. Så det blir lite överaskning för vår del också. Blir kul!

  • mct

    Då så har man blivit hippad!
    Började med ciderprovning och sen så blev jag utklädd till en playboykanin och fick gå omkring och sälja godis på stan. Fick allt sålt =) Sen så spelade vi bingo och bowling. Som avslutning åt vi god mat. Det var en lyckad dag..

  • mct

    Min möhippa var ju tänkt till den 20 sep men det blev inte så.. Är lite av en kontrollmänniska och vill ha koll på läget. Men det blev ganska bra ändå. Chocken la sig nog en timma efter att dom hade hämtat mig. Kunde inte riktigt fatta vad som hände!

    Nu så har vi nog allt under kontroll tror jag.

    Det är ju inte så långt kvar för oss som gifter sig den 4:e okt.

    Vad har ni för dekoration i håret? Själv så har jag gjort ett diadem med ståltråd och pärlor i olika storlekar. Det blev ganska bra.

  • mct

    Ja nu är det inte långt kvar till den 4:e oktober. Börjar bli lite nervös. Har så skumma drömmar nu för tiden - att håret inte blir bra och att jag får jättefläckar på klänningen etc.
    Får hoppas att det inte blir verklighet =)

  • mct

    Hej!

    Nu så är det inte långt kvar för oss som ska gifta sig den 4:e oktober =)
    Är ni nervösa? Själv så är jag inte så nervös ÄN men det kommer nog.

  • mct

    Hej!

    Vad ska ni äta under förberedelserna den dagen då ni gifter er?
    Jag har funderingar på att göra en smörgåstårta dagen innan så att det är bara att äta dagen D.

  • mct

    Hej!

    Hur går det för er?
    Här så går det bara bra. Igår så färgade jag håret. Inte sån stor skillnad men ändå lite frächare..

  • mct
    hgav skrev 2008-09-25 10:51:46 följande:
    för mig går det oxå bra. Ska beställa tårtan på måndag och min M2B har fått uppdraget att fixa vinlistan med systemet.dock har jag börjat få mardrömmar... .Häromnatten drömde jag att jag klippte av mig allt hår, och när jag sedan kom till min frisör för uppsättningen blev hon helt förtvivlad för att jag var totalt snaggad Och inatt drömde jag att hela vigselakten spårade ur.. jag ch min M2b fick för oss att vi skulle åka hem och hämta välling och pyjamas till vår dotter medan solisten sjöng.. (det skulle vi ju hinna....)
    hehehe, ja visst är det konstigt vad nerverna kan ställa till med. Drömmer dom mest konstiga saker när man är stressad!
  • mct

    Idag så har jag blivit provsminkad och det känns bra. Det är ju alltid bra att ha det gjort så man inte står där på sin bröllopsdag och tycker att det ser för jävligt ut..

    Så var det dags för svensexa =) Dom hämtade min m2b idag kl 09.00. Han fick ta på sig en blå overall och en STOR svart peruk. Det jag vet att dom skulle göra var att åka till Liseberg och ha 5-kamp. Sen så vet jag inte mer och det är väl lika bra kanske =/

  • mct

    Då så är det 5 dagar kvar till dagen D. Kan knappt tro det. Det är mycket som ska fixas. Ska sola en gång till så att jag inte ser ut som ett spöke. Sen så bär det av till frissan för en genomgång med saxen. Är säkert ett år sedan sist. På torsdag ska jag på manikyr. Det ska bli härligt med lite ompyssling.

    Hur går det för er andra oktoberbrudar?

  • mct
    Nedina skrev 2008-09-29 16:30:24 följande:
    Gaaaah, har varit på akuten i morse, efter att ha haft magsmärtor inatt. Visade sig att jag har svår magkatarr eller magsår. Satt som ett fån när jag fick höra det. Känner mig verkligen inte stressad! Är väl iofs inte helt säkert att det beror på stress, men onekligen så sammankopplar då jag magkatarr med stress.Men kan ju inte neka till att det varit mer än annars, de sista veckorna. Det i kombination med bantning kanske inte är det bästa för magen, även om jag själv aldrig skulle erkänna det. Känns iaf skönt att vi ligger långt fram i planeringen, för nu blir det absolut vila i några dagar, när jag knappt kan gå på grund av smärtan. Och jag som hela tiden sagt att jag vill ta allt fixande så snart som möjligt för att inte bryta ihop av all stress sista veckan. Gifter oss i slutet av oktober, så är ju några veckor kvar...
    Jag var hos läkaren för några månader sedan och fick veta att jag har stressmage. Får ont i magen ganska ofta om jag stressar för mycket. Så nu går ja rätt ofta på omeprazol. Förhoppningsvis så går det över när bröllopet ör över.. Fick du något för det?
  • mct

    Var på manikyr idag.. Visst det var en mysig stund där jag kunde slappna av lite och den tjejen som gjorde det var trevlig. Men när hon skulle sätta på nagelack så blev det INTE bra tycker jag. Hon kunde ju ha ansträngt sig lite eftersom att jag sa att jag ska gifta mig. Så nu är det bara att ta bort nagelacket och försöka att göra det bättre själv.. Ska ha franska naglar och det är lite pyssligt att måla =) men jag ska göra så gott jag kan.. Får öva lite idag och se om jag lyckas annars så får det bli vanligt målade naglar..

    Imorgon så ska vi åka och handla all mat, blommar och dyl. Sen så ska vi till lokalen som vi får runt 12 och fixa iordning den och laga iordning den maten som går att förbereda.

    Sen på kvällen så blir det till att fixa iordning mig själv och slappa..

    Börjar känna lite stress!

  • mct

    Nu är jag äntligen gift =) Det känns helt underbart. Ha de en kanondag men god mat, dans och en massa goa människor omkring oss!

Svar på tråden Oktober