Inlägg från: Nedina |Visa alla inlägg
  • Nedina

    Oktober

    20081011 skrev 2008-09-01 19:28:50 följande:
    Min m2b ska bara ha en ring....jag ska åka och prova ringen så att den passar innan de sätter i stenarna! Jag har börjar med pulverdiet idag och jag ångrar mig hundra gånger om....är så himla hungrig.....men allt för att jag ska kunna sitta i klänningen....
    Har kört full Cambridgekur tidigare i år, men mådde så illa så jag fick sluta. Nu byter jag ut luncherna mot cambridedrinkar. Målet är - 3 kg till oktober, får se hur jag ska lyckas med det?!

    Min m2b ska ha förlovningsringen kvar och gravera in vigseldatumet.
  • Nedina

    Har gått ner 13 kilo sedan oktober i fjol så ärligt talat börjar jag tappa sugen på att försöka gå ner i vikt mer. Känns ju som att de tre sista kilona är de som är segast också. Men på något sätt ska jag väl lyckas. Om inte annat så hittade jag på en snygg gördel på Lindex som jag är lite sugen på.

    Har också funderat på det där med fotografering. Vi har bestämt med fotografen att vi ska fotograferas ute efter vigseln, som är klockan 15:00. I studio om det är dåligt väder. Men jag börjar fundera lite.. har det inte börjat skymma lite omkring 16:00 i senare halvan av oktober? Ska ringa och höra lite mer med fotografen någon dag tror jag. Sedan borde man väl kunna hitta på internet när solen gick ner under oktober ifjol?!

  • Nedina

    www.vader.se/soltid.asp
    Bra sida. Fick fram exakt klockslag på den stora dagen, på orten där vigseln ska ske. Känns lite tight, vi har isf inte riktigt två timmar på oss att ta bilder innan solen är helt nere, lär ju börja skymma ett tag innan dess också. Blir till att fundera om lite tror jag, vill helst vara ute bara vädret tillåter.

  • Nedina
    Nedina skrev 2008-09-02 13:03:56 följande:
    www.vader.se/soltid.aspBra sida. Fick fram exakt klockslag på den stora dagen, på orten där vigseln ska ske. Känns lite tight, vi har isf inte riktigt två timmar på oss att ta bilder innan solen är helt nere, lär ju börja skymma ett tag innan dess också. Blir till att fundera om lite tror jag, vill helst vara ute bara vädret tillåter.
    Oj, var visst lite sen att göra det där inlägget, såg att länken redan stod där uppe. *pekar uppåt*
  • Nedina
    hgav skrev 2008-09-02 13:04:55 följande:
    nedina- se min kommentar tidigare i tråden
    Såg det nu. Var lite seg med mitt inlägg, så jag hann inte läsa att du postat det innan.
  • Nedina

    Vår fest håller också på hur länge vi vill. Ska vara urstädat 12:00 dagen efter. Tänkte bjuda på frukost vid 9:00 för de som hjälper oss att städa. Eftersom de flesta bor på annan ort och många sover över behöver vi ju ändå bjuda på frukost...

    Närmsta projekten är att beställa väst till sambon (kommit på att han vill ha en vit), göra klart gästpresentationerna i festprogrammet och göra klart bordsdekorationerna.

    Känns helt vansinnigt ibland, känns som jag skulle kunna pyssla i all evighet inför den här festen. Kommer på nya saker hela tiden.

  • Nedina

    Har inte riktigt funderat på det tidigare... Vet inte om det är fusk att pyssla ihop samma sak under flera kategorier?!

    Nytt: Bl.a. klänningen
    Lånat/blått: Ingen aning! Funderar på om jag får låna ett blått strumpeband av en vän
    Fått/gammalt: Gjort om en ring jag fått av min farmor (som är gjord av hennes gamla smycken) till vigselring

  • Nedina

    Igår kom diademet till mig och västen som m2b ska ha. Åååh, nu bara längtar jag som en galning till Dagen med stort D.

    Börjar bli lite fundersam på vad man ska fylla kvällar och helger med när bröllopet är över?!

  • Nedina

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-09-09 12:06:58 följande:


    nu har jag gjort vigselprogrammen Ska bara välja vilken färg på pappret jag ska skriva ut dem på. Annars så på fredag bokar vi, maten, tårtorna, o bestämmer färgen på blommorna. Har även fixat musiken till bröllopet 5 olika skivor med olika sorters musik.. allt från svenska ballader till dansband till disco
    [/citat]
    Vi hade också tänkt ha flera skivor med olika sorters musik. Skönt att höra att någon annan tänkt lika.

    Ni som ska ha festprogram, vad använder ni för papper ytterst och vart har ni köpt det? Kan inte bestämma om vi ska snåla ut och bara köra på vitt vanligt papper eller om vi ska ha krafigare. Kan inte hitta på något bra ställa att köpa de kraftigare isf. Tips???
    nossan skrev 2008-09-09 12:14:10 följande:
    [citat]
    18 oktober här=)
    Välkommen till tråden!
  • Nedina

    Hoppas ni ser min fråga där i mitten, blev så konstigt. Annars kommer den igen här:

    Ni som ska ha festprogram, vad använder ni för papper ytterst och vart har ni köpt det? Kan inte bestämma om vi ska snåla ut och bara köra på vitt vanligt papper eller om vi ska ha krafigare. Kan inte hitta på något bra ställa att köpa de kraftigare isf. Tips???

  • Nedina
    sockerbollen skrev 2008-09-09 22:11:27 följande:
    Igår gjorde jag håruppsättning och det blev så bra, kommer bli ursnyggt. Nu måste jag ta tag i blombiten...Köpte fina västar till kidsen idag också. Snart färdig med placeringskorten, men inte med bordsplaceringen, men hoppas det kommer gå fort. Vi tänker sätta dem ihop som umgås i vanliga fall, det är ju ingen knyta-nya-kontakter-kväll så vi kör med säkra kort!Nedina: Kan du inte ha lite "finare" papper till som fram och baksida och vanliga A4 inuti?
    Jo, har också tänkt att jag skulle kunna ha så, men papperen jag hittat på Panduro är inte A4 och då skulle jag behöva beskära alla. Fast kanske är jag som letat dåligt... Sedan känner jag mig lite snål. De papperen jag sett kostar 4 kr st och behövs ett till varje festprogram, vi behöver alltså 50 papper. Vet inte om jag kanske tyckt att det var värt det om det åtminstone varit i A4.
  • Nedina

    Skrålli, skulle inte heller ta in ljung, av samma anledning som de andra. Är också ute efter ungefär samma färg på blommor, så jag förstår tanken.

    20081011, 6 kg är ju jättemycket! Så duktig du är! Antar att kycklingsalladen var rätt god.

    Gullolle, så otroligt trist med ringen. Hoppas ni kommer fram till någon lösning som känns bra!

    Har alla ni andra redan fått era klänningar? Är det bara jag som fortfarande väntar på min? Gifter mig ju i sista halvan av oktober, så är ju ett tag kvar än, men längtar ändå fasligt mycket!

  • Nedina

    Prästen ringde nyss! Hon ville boka in en tid som vi kan träffas! Kunde inte riktigt prata med henne nu, men vi ska höras i kväll. Snacka om att det pirrar... nu börjar det verkligen kännas att det är nääääära!

    Vi har börjat fundera en massa på om och isf när det blir möhippa och svensexa. Är lite kontrollmänniska så det känns lite tufft att helt släppa kontrollen och inte veta varken om, när eller vad.

  • Nedina

    Så avundsjuk på er alla som har möhippan avklarad! Låter som att ni alla haft en jätterolig dag!

    Själv är jag fortfarande nervös för om, när och hur det ska bli med min möhippa.

  • Nedina
    20081011 skrev 2008-09-22 20:45:31 följande:
    ohh så roligt att det var flera som blev hippade i lördags!Lätt den bästa dagen i mitt liv än så länge.....satsar ju på att bröllopet blir den bästa!!'ler* Nedina: Du ska inte vara orolig, tror säkert dina vänner fixar en helt underbar dag med dina vänner!
    [/citat]

    Ja, hoppas ju på det. Men är lite svårt för en kontrollmänniska som mig att släppa taget.
    mct skrev 2008-09-23 09:39:16 följande:
    [citat]
    Hej!Vad ska ni äta under förberedelserna den dagen då ni gifter er?Jag har funderingar på att göra en smörgåstårta dagen innan så att det är bara att äta dagen D.
    Oj, det hade jag inte ens tänkt på. :-S Antar att vi kommer att antingen beställa pizza eller göra en gryta av något slag några veckor innan, som vi fryser ner. Bara att ta upp och värma när det är dags. Att göra pizza själva och frysa ner när är också ett alternativ. Vi har så mycket ändå att fixa sista dagarna eftersom vi ska göra all mat själv, så det vore bra med något som vi inte behöver lägga så mycket tid på.
  • Nedina

    Gaaaah, har varit på akuten i morse, efter att ha haft magsmärtor inatt. Visade sig att jag har svår magkatarr eller magsår. Satt som ett fån när jag fick höra det. Känner mig verkligen inte stressad! Är väl iofs inte helt säkert att det beror på stress, men onekligen så sammankopplar då jag magkatarr med stress.

    Men kan ju inte neka till att det varit mer än annars, de sista veckorna. Det i kombination med bantning kanske inte är det bästa för magen, även om jag själv aldrig skulle erkänna det.

    Känns iaf skönt att vi ligger långt fram i planeringen, för nu blir det absolut vila i några dagar, när jag knappt kan gå på grund av smärtan.

    Och jag som hela tiden sagt att jag vill ta allt fixande så snart som möjligt för att inte bryta ihop av all stress sista veckan. Gifter oss i slutet av oktober, så är ju några veckor kvar...

  • Nedina
    mct skrev 2008-09-30 07:13:27 följande:
    Jag var hos läkaren för några månader sedan och fick veta att jag har stressmage. Får ont i magen ganska ofta om jag stressar för mycket. Så nu går ja rätt ofta på omeprazol. Förhoppningsvis så går det över när bröllopet ör över.. Fick du något för det?
    Fick också Omeprazol, ska äta det i två veckor. Ska äta Novaluzid också första dagarna för att få snabbare verkan. Hoppas också att det ska ge sig efter bröllopet.
  • Nedina

    Hänger på tidigare inlägg och skickar ett STORT lycka till från mig till alla er 4 oktober brudar! Spännande att höra sedan hur era bröllopsdagar varit!

Svar på tråden Oktober