Inlägg från: Nedina |Visa alla inlägg
  • Nedina

    Oktober

    Ny i tråden, så jag lägger till mig på listan.

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Nedina

    Ni har hunnit med så mycket allihopa.

    Vi har skickat inbjudningkort, beställt min klänning, beställt ring, skickat in hindersprövning (fått tillbaka den ok), bokat kyrka och festlokal och köpt skor till oss båda.

    En MASSA kvar ju!

  • Nedina

    Hehe, ja det har vi ju iofs gjort. Men känns som att det är alla små saker som tar tid!

    Ibland känner jag mig cool lugn och tycker att det är ju en evihet kvar, men ibland känns det som att vi aldrig kommer hinna allt! Vi kommer att dela på vigsel och fest till två olika dagar. Vigseln blir tillsammans med två vittnen och festen den 25 oktober med familj och vänner. Så det blir ju två dagar att försöka få ihop. Men ska väl gå, är ju ganska rolig planering faktiskt. Fast det känns som att jag håller på att tjata ihjäl m2b emellanåt med alla funderingar.

    Kärlek ger näring åt själen skrev 2008-07-28 11:13:47 följande:


    jag tycker ändå ni har hunnit med de stora sakerna Vi har två av de största sakerna kvar känns det som *skrattar*
  • Nedina

    Åh, måste få beklaga mig lite. Ibland känns det så motigt med planeringen. Har lite bröllops-planerings-depression idag tror jag!

    Känns som att vi inte kommit långt med planeringen alls! Vet inte ens vad vi ska ha för mat/dryck på buffén, inte försökt få tag på serveringspersonal, inte köpt kläder till m2b, inte ens pratat om hur vi vill ha själva vigseln osv.. Får inte den respons jag behöver av vänner, m2b eller familj. Känns som jag varken vill eller orkar planera allt själv.

    Det enda som är planerat och beställt är klänning, ring, fotograf, kyrka och festlokal.

    Vet inte om det är jag som är ivrig med planeringen eller om det ska behöva vara såhär motigt. Någon som känner igen sig eller har något råd?

  • Nedina

    Kärlek ger näring åt själen: Skönt att höra att jag inte är ensam! Tack för ditt tips! Ska fundera lite på vem som jag skulle kunna bolla lite med, för känns som att jag behöver det. Är lite synd, för det är ju en av de största dagarna i mitt liv och jag vill egentligen att varenda dag av planering ska vara fylld av glädje, kärlek och pirr i magen.

    Satt ensam uppe till 01:30 natten som var och planerade det allra viktigaste på hela festen iaf! Bordsdekorationerna! Det gäller att prioritera..

  • Nedina

    Mrs Fr skrev 2008-08-04 21:57:43 följande:


    Känns som vi har kommit ungefär lika långt/kort... Min m2b hjälper till efter bästa förmåga, men han har väl inte samma intresse som jag av planering. Vi har dessutom två små barn, så tiden räcker liksom inte till. Suck och pust! Men det är ju kul samtidigt och jag längtar så till den dan jag står brud!!
    Ah, ungefär samma förutsättningar här då låter det som. Har också små här hemma (två på jorden och en ängel på månen). Blir mest på kvällen som planeringen blir här, när de somnat.
    Min m2b skulle nog allra helst överlåta ALLT till mig och bara flyta med fram till den stora dagen.

    En vän frågade mig idag, vad jag ska göra när vi gift oss och jag inte har något att planera längre. Jag funderar också på det ibland...
  • Nedina

    Igår var vi på en av mina barndomsvänners bröllop. Otroligt vackert brudpar, riktigt söt brudnäbb och allt var verkligen välplanerat. Sånt man lägger märke till nu när man själv planerar. Var som alltid roligt att gå på bröllop, men lite extra nu när man planerar själv. Bra att få tips på vad som passar och inte passar in på hur vi vill ha det.

    Vi kommer att ha en enkel vigsel och därför enkelt av allt omkring. Som det ser ut nu så kommer jag att ha tre mörkröda rosor i min bukett. Bunden med sidenband omkring stjälkarna och vita pärlor mitt i roserna. Tänkte göra den själv och ska kolla lite mer exakt på hur jag vill ha den lite närmre.

    Klänningen är en enklare knälång axelbandslös klänning köpt på en "brud & bal" butik. Kommer ha färgen latte, alltså ljus men lite åt ljusbrunare hållet.

    ÄNTLIGEN börjar vi iaf komma framåt i planeringen. Har pratat lite med min mamma och m2b och nu känns allt lite bättre, inte lika svårarbetat som tidigare. Meny och dricka är i stort sett klart och vi jobbar vidare på allt annat omkring.

  • Nedina
    20081011 skrev 2008-08-13 05:27:47 följande:
    Nuoalltid:Vi har en dotter! Kommer dock bara vara med vid vigslen för att sedan åka hem tillsammans med min kompis och hennes barn till min mammas hem.....Hur gör ni andra, kommer ni ha barn med???
    Vi har en ettåring och en fyraåring. De kommer att vara med både vid vigseln och festen, som är två olika dagar.

    På festen kommer det att vara flera andra barn. Vi har tänkt ha ett hörn med lite leksaker, tv och dvd så att de kan se på film. Tror det blir enklast för både barn och vuxna att ha det så.
  • Nedina
    oktober18 skrev 2008-08-19 20:43:29 följande:
    Beställt blommor idag! Och praliner till kaffet...Har de hört av sig från er kyrka än? Börjar bli lite spänd över den lilla detaljen...
    Har inte hört någonting. Det skulle dimpa ner ett brev efter semestrarna, borde ju vara snart tycker jag.

    Har suttit och kikat på psalmer idag, svårt att välja! Hur många psalmer har ni tänkt er? Och vilka?
  • Nedina
    oktober18 skrev 2008-08-19 20:57:02 följande:
    Lite svårt med psalmer tycker jag också! 2 blir det iaf med 82:an i topp just nu! Har du någon favorit?
    Vi ska nog ha två, om prästen går med på det. De som ligger på topplistan nu är:
    791 Du vet väl om att du är värdefull
    834 Se, livet vill blomma i Skaparens hand
    201 En vänlig grönskas rika dräkt (känns lite sådär i oktober)

    Men känner jag mig själv så hinner jag ändra mig flera gånger till
Svar på tråden Oktober