• Mrs Fr

    Oktober

    Gamla tråden har stängt, så här är en ny!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-19 20:40
    Här är listan i dagsläget:

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct
    Hippiefridolina
    Fru Oktober
    lindan 77
    Oktober4

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav
    Snödrope08
    friida
    sötis1985

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS
    metoo

    25 oktober:
    zizzi79
    HelenaOlivia 25/10 2009

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • Svar på tråden Oktober
  • Mrs Fr

    Jag kommer bara ha en sjal. En pälscape ser för vintrigt ut tycker jag.

  • sockerbollen

    Jag är inte speciellt stressad, men blir lite när jag läser här, fast jag tror jag fixat det mesta; allt jag behöver är underkläder, det blir en balconette och så får sambon välja vad han vill jag ska ha på mig nedanför balconetten. Jag måste kontakta blomsteraffären för att göra upp hur buketten ska se ut. Bordsplaceringen och placeringskort går ju inte att göra förrän O.S.A gått ut. Ett festprogram kommer vi inte ha, men ett papper med meny och presentation av varje gäst. Vigselprogrammet återstår, men det lär gå fort (ska nog börja med det nu). Måste fixa kläder till kidsen. Har förhoppningsvis hittat klänningar till tärnorna. Dukning, matlagning m.m. gör personalen. Vad mer? Hjälp mig! Vad ska ni åka med från kyrkan?

  • Sötis1985

    Jag satsar på sjal till min klänning, hoppas på att det inte blir för kallt eller att det regnar just på vår dag. Börjar känna att det börjar pirra lite nu, inte så mycket tid kvar så det börjar kännas lite i magen. Men det känns ändå som om vi har det mesta under kontroll så jag kan inte säga att jag känner mig stressad. Ska försöka hinna ringa frisören den här veckan och har en prov sminkning idag... Vi har osa till den 1:a sept och ska i nästa vecka börja fixa med de sista stora detaljerna.

    Spännande... visst är det mycket att göra men håll med om det är väldigt kul också??

  • hgav

    Jag har en klänning med 3-kvarts ärm i spets. Då vi har vigseln i anslutning till festlolaken räknar jag inte med att behöva vara ute så jag struntar helt i ytterkläder (i alla fall extra vackra)

  • mct

    Jag ska bara ha en sjal om axlarna eftersom att vi har vigseln i anslutning till festlokalen. Så då behövs ju bara sjalen från och till fotografen och från festenlokalen till hotellet!

  • Kärlek ger näring åt själen

    Jag kommer också att ha sjal.

    Angående transporten från kyrkan så kommer vi att köra själva. Vi kände att det blev en dyr kostnad att hyra en limosine.. så vi hyr en bil till mig o tärnan innan istället så kan vi packa in lite gäster där med hihi

    Ush jag känner att just nu så börjar det bli bättre. Bara kantorn jag ska hinna ringa till också Och försöka hinna med att gå till frisören och färga tillbaka mitt hår och klippa topparna

  • Kärlek ger näring åt själen

    Vilka psalmer ska ni ha förresten?

    vi ska ha psalm 82 som andra. Men dne första har vi ingen Aning om

  • miracles0607

    igår beställde vi ringarna dom är klara den 19=) 15.000 mindre på kontot... men det var det värt!

  • mct

    Igår så pratade jag med vigselförrättare och gick igenom lite vad vi vill ha etc. Det känns bra att ha det gjort!

  • hgav

    Vi gifter oss borgerligt så vi kommer inte att ha några psalmer alls. En solist skall dock sjunga Utan dina Andetag med Kent (min absoluta favoritlåt i hela världen) och Sonja Aldéns-Du är allt.

Svar på tråden Oktober