Inlägg från: Mrs Fr |Visa alla inlägg
  • Mrs Fr

    Oktober

    Den från foreverbridals.com

    Tror att den ligger som nummer 2 i galleriet. Det är en sämre bild än den andra, men klänningen satt bättre.

  • Mrs Fr

    Och ringen finns det ingen bild på för den ska tillverkas enligt mina önskemål. Jag lägger en bild i galleriet när den är klar!

  • Mrs Fr

    Hej allihopa och välkomna alla nya!

    Nu är jag tillbaka efter en liten sommarturné till föräldrar och blivande föräldrar. Bröllopsplaneringen har legat på is under tiden.

    Förra helgen var min m2b på svensexa för en kille vars bröllop vi ska gå på om några veckor. Dom hade suttit och snackat lite på kvällen och då kom det fram att dom ska ha samma sång som vi i kyrkan, och samma buffé som vi har tänkt. Det är ganska många som ska gå på både deras och vårt bröllop så det känns lite tråkigt... Men vi ska höra med cateringfirman om man kan ändra några rätter så att det inte är exakt lika så det blir nog bra ändå. Vi försöker tänka positivt och se det som att vi får en chans att proväta hela buffén en gång innan.

  • Mrs Fr
    Nedina skrev 2008-08-04 20:54:31 följande:
    Åh, måste få beklaga mig lite. Ibland känns det så motigt med planeringen. Har lite bröllops-planerings-depression idag tror jag! Känns som att vi inte kommit långt med planeringen alls! Vet inte ens vad vi ska ha för mat/dryck på buffén, inte försökt få tag på serveringspersonal, inte köpt kläder till m2b, inte ens pratat om hur vi vill ha själva vigseln osv.. Får inte den respons jag behöver av vänner, m2b eller familj. Känns som jag varken vill eller orkar planera allt själv. Det enda som är planerat och beställt är klänning, ring, fotograf, kyrka och festlokal. Vet inte om det är jag som är ivrig med planeringen eller om det ska behöva vara såhär motigt. Någon som känner igen sig eller har något råd?
    Känns som vi har kommit ungefär lika långt/kort... Min m2b hjälper till efter bästa förmåga, men han har väl inte samma intresse som jag av planering. Vi har dessutom två små barn, så tiden räcker liksom inte till. Suck och pust! Men det är ju kul samtidigt och jag längtar så till den dan jag står brud!!
  • Mrs Fr

    Oj, vad ni har skrivit tjejer. Vi har precis varit en vecka i Grekland och det var så skönt. Nu är vi hemma i vardagen igen, och det är hög tid att ta tag i alla lösa trådar. Igår träffade vi cateringfirman och idag har vi träffat fotografen. Det kändes bra allting och det är skönt!

    Angående barn: Vi har själva två barn (1 år samt 3½ år). Dom kommer att vara med under vigseln och en stund under middagen. Sen kommer dom att lämna festen tillsammans med mormor, farmor eller faster som nattar dom hemma hos min bästa kompis. Sen kommer mormor/farmor/faster tillbaka till festen och min kompis mamma är barnvakt. Lite trist att nån måste åka iväg för att lägga barnen, men det är alldeles i närheten och borde inte ta så lång stund.

  • Mrs Fr

    Vi har osa den 7/9 och vi har också många som inte har svarat. Man kan ju be tärnan eller nån annan vän att ringa/maila och kolla läget.

    Angående ringen så var jag till guldsmeden igår för att bestämma de sista detaljerna. Den blir klar om ca två veckor. *längtar*

  • Mrs Fr

    Vi har massor med kompisar som tackat för inbjudan, men inte sagt rakt ut att dom kommer... *suckar* Jag vill ju veta!!

  • Mrs Fr

    I går var vi på ett bröllop där maten kom från den cateringfirman som vi har tänkt att anlita, och både jag och min m2b blev besvikna på maten. Så nu ska vi försöka hitta nån annan firma istället. Suck, som om vi inte har tillräckligt att göra ändå...

  • Mrs Fr

    Kockduon. Nu har jag kontaktat P2 istället och det blir nog kanon. Jag har hört mycket bra om dom!

  • Mrs Fr

    Min vigselring kommer att kosta runt 10500-11000 ca.

    Idag har jag varit och kollat på underkläder. Jag ska gå till några till ställen imorgon, men jag har hittat en fin torsolette som jag tror att det blir.

Svar på tråden Oktober