• hgav

    Oktober

    Hej, er har jag sökt efter men jag hittade bara gamla trådar. Jag hakar gärna på här. Vi gifter oss den 11 oktober i Fjärilshuset i Hagaparken. Menyn är satt, vigselförrättare bokad, klänning och skor inhandlade, hindersprövning ok, inbjudningar utskickade. Så nu är det "bara resten" kvar....
    Börjar känna en lätt panik över att en dag måste bli superlyckad, tänk om festen blir stel och tråkig?

  • hgav

    Ja just det, jag ska lägga upp mig på listan oxå

    Ny på listan

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    hgav

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS

    25 oktober:
    zizzi79

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • hgav

    Vi hade tänkt att ha lie "skördetema" så vår plan var att hitta små röda äpplen och sätta namnskyltarna på em. Alt skriva namnen på äpplena.

  • hgav
    Osvic skrev 2008-08-01 01:03:42 följande:
    Ja, jo vi hade bokat både präst, fotograf och lokal, när jag kände att det blev för mycket med cateringen oxå. Alltså med planeringen. Vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle ha till grillbuffén och till förrätt. Det blev för mycket av det hela. Man tänkte ju på det dygnet runt liksom. Hade till och med beställt hem inbjudningskorten. Jag sa att det fick vara nog och att jag inte ville planera mera, utan att vi skulle göra som vi sa från början. Nu blir det så och det känns jätteskönt!
    Så kan jag känna ibland oxå - eller egentligen ganska ofta ...
    men samtidigt har jag hela mitt liv varit urdålig på att ha fester.. ingen 25,30 eller 35 årsfest. Kommer säkert inte ha ngn 40 års fest och vi har inte haft ngt dop för vår dotter så nu tänkte vi att vi firar ALLT, men mest vår kärlek förstås..
  • hgav

    Jo fira blir det nog (även om det är några år kvar) - har även firat de tidigare dagarna, men det har inte blivit några stora fester "på lokal".

  • hgav

    4 oktober:
    JohannaTotte
    Mrs Fr
    Kärlek ger näring åt själen
    Pingi
    sockerbollen
    gabriella jens
    mc lind
    gullolle
    mct

    11 oktober:
    snaily
    Lakritspuck
    MrsNorell2b
    20081011
    hgav

    18 oktober:
    jolpe
    karmag
    oktober 18
    LCDS

    25 oktober:
    zizzi79

    Hemligt datum i oktober:
    Nedina

  • hgav

    vi har det mesta bokat och menyn är satt. Det som skall beställas är tårta och mina blommor samt min mans kläder. Ring har vi bestämt men ej beställt.
    Nu ska jag mest boka in möten med vigselförrättare, fotograf m.m

    Min M2B är inte heller så engagerad, tycker att han gjort sitt genom att fria...

    Kärlek ger näring till själen: Vi har gjort så med menyn att vi valt 2 förrätter (istället för dessert) - en kall och en varm - och vår tanke är att avverka så mycket som möjligt av tal och spex under den tiden så att man får äta varmrätten i lugn och ro. Vår bröllopstårta blir sedan desserten. Se gärna vår bröllopssida för meny. Stället vi bokade kör catering och de hade massa olika menyval som vi valde i mellan.

  • hgav

    Vi var och "pallade" lite vete och andra sädesslag igår som vi tänkte ha som bordsdekorationer. Planen är att kombinera det med små prydnadspumpor i lite olika färger. (Vi och svärmor håller på och odlar för fullt ) Men annars är det just nu lite stiltje i planeringen, det känns dock som vi egentligen inte har tid med det. M2B har inte ens bestämt sig för vad han vill ha på sig...
    Jag ska ha ca 5 st kallor i lite gul-orange ton som bukett.

    De stora saker som är kvar att göra är:
    M2B kläder
    Näbbarnas kläder
    beställa tårta
    beställa ring (har dock bestämt oss för vilken)
    sy upp min klänning
    bestämma vinlistan

    trots allt känns det som om det finns ganska gott om tid kvar... men 2 månader går ju fort..

  • hgav

    Vi har en dotter som nu är 14 månader. Vår ambition är att hon skall vara en av våra näbbar. Sedan kommer vi har våra syskonbarn som näbbar oxå (totalt 5st). Vi får se hur det går
    . Festen är barnfri (förutom ammande, men vi håller fortfarande på att försöka hitta en lösning för egna dottern... alla som man kan tänka sig att lämna bort henne till är ju med på festen.... Förhoppningsvis kan vi lösa det med nå'n kompis ur föräldragruppen.

  • hgav

    Jag väntar på att få ringen vilken dag som helst nu (är beställd via nätet), så det ska bli spännande. vi ska ha borgerlig vigsel så nästa vecka ska vi boka in samtalet med honom. (Han har semester tills dess). Har dock pratat med honom tidigare och han verkar jättebra. I övrigt håller jag på att boka avstämningsmöte med stället vi ska vara på + att vi ska få komma dit i samband med att de har vigsel så vi kan titta på hur lokalen ser ut när den är "vigseldukad". Vi har sista OSA den 31/8 men det är fortfarande ganska många som inte svarat , så vi får väl se om man måste påminna i början av september.

Svar på tråden Oktober