• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    fick för övrigt bilder mailade från fotografen ikväll. vi ska ju välja ut några för förstoring och resten får vi på skiva. antar att han har valt ut de "finaste" att skicka. fan också! blev helt sjukt besviken. de var inte alls speciellt bra. det finns några riktigt fina på martin men de som är på bara mig, alltså fy fan. jag gör verkligen konstiga miner på alla! bilderna från gästerna var bra mycket bättre. vi tog bilder uppe på en klippa. där var några fina. sedan nere på stranden. och de hade kunnat vara jättefina, OM det inte vore för att min slöja på någont sätt knölat sig och blåst upp och är som en stor konstig sak ovanpå mitt huvud. ser så jävla fult ut!! fattar inte att han inte såg det och sa till? och det känns inte som en "tjej-grej" det ser verkligen helt stört ut. fan vad jag är besviken. har gått och väntat i två veckor och sett fram emot det här och nu känner jag mig bara ledsen. och ingen bra bild på min familj. och bilden med båda våra familjer är sån vidvinkel att våra brorsor som står längst ut ser helt förvridna ut. fan!

  • furillen

    ja verkligen är så ledsen just nu!
    vi har en del fina bilder som gästerna tagit och det är jag väldigt väldigt glad över just nu. men det är ändå svårt att inte vara besviken.

  • furillen

    fy. ska lägga mig nu. får sova på saken och titta på bilderna imorgon igen med lite lägre förväntningar och försöka vara glad över de få som är fina istället för att tänka på att merparten var dåliga.

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-12 08:54:49 följande:


    furillen jag lider verkligen med dig... Usch så besviken jag skulle ha varit Men du, om gäster tagit jättebra foton så kan man kanske arbeta med dem i photoshop eller be en fotograf fixa med dem så att de får proffsredigering. De kan ju ändra både ljus, skärpa, ta bort skavanker och allt vad dom nu gör på bröllopsfoton Så får ni era allra finaste foton i proffsutförande!
    ja det blir nog nåt sånt. vi ska nog försöka ge oss på fotografens bilder i photoshop också. se om man kan redigera bort slöjan.
  • furillen

    min man är fotograf så det blir automatiskt proffshjälp
    och jag jobbar också inom foto fast inte stillbild så har rätt mycket åsikter det måste ju erkännas...

  • furillen

    jag är ju inte så bra på stillbild. jobbar med film och tv. men vet att många kör på Nikon, speciellt D serien. Nikon är ju kända för bra optik. fast om ni redan har optik med en viss fattning kan det ju vara ett tips att köpa en kamera som optiken passar på då det annars kan bli galet dyrt...

  • furillen

    ja som jag fattat det är nikon bättre! iaf när man kommer till de lite mer avancerade kamerorna. plus att optiken ska vara bättre då. så jag hade nog kört på det.

  • furillen

    kollade igenom bilderna igen. känns lite bättre nu efter första besvikelsen lagt sig. några är fina. och några kan förhoppningsvis bli det med redigering. plus att vi ju har gästernas bilder.

  • furillen

    Pumpkin, tack

    Englali, ja det är så otroligt härligt att drömma sig tillbaka! och sitta och prata om hur man upplevde olika saker.

  • furillen

    eller hur?! det är ju det som är så toppen här. att man kan få säga sånt man känner! jag hade förutom mina föräldrar ett tal. hade gärna sett att det var fler men var glad över att det iaf blev det!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.