• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    ah, okej.

    hoppas du får din semester förresten!!!

  • furillen

    Anja,
    oj vad konstigt allt låter. hoppas verkligen att han dyker upp då! måste ju vara värt att ta skit "hemmifrån" för att göra daniel glad. men lite skumt är det ju med "drop in" under bröllopsmiddagen liksom

    hur som helst, så hoppas jag ni får en helt fantastisk dag!!!!!!!!! tänk att nu är det dags!! lycka till med allt och kom ihåg att säga ja kram

  • furillen

    Anja & Nienna,
    stoooooooooooooooort grattis!!!!!!!!!!!!!!!! tänk nu är ni fruar! så himla fina bilder!! verkar som allt var helt fantastiskt! verkligen grattis! kram

    själv börjar nervositeten och stressen bli rätt stor...

  • furillen

    nu har vi printat alla vigsel + festprogram. vigselpgmen är helt klara. festpgmen har vi hälften kvar att klistra och knyta rosetter. sen drinkbiljetter + hitta bordspartner lek-lappar och sen är äntligen alla "trycksaker" klara! eller ja, det måste de ju vara, är ju snart lördag!!! oj vad nervös jag börjar bli! men nu är det läggdags, första kvällen före kl 12.

  • furillen

    englali, japp väldigt skönt! vi har haft en riktig pappersfabrik här! ikväll blir det grillkväll för de gäster som redan hunnit komma till gotland

  • furillen

    hej tjejer!!
    nu är jag tillbaka i sthlm igen, asförkyld! en riktig klassiker när spänningarna släpper eller hur?! hoppas ni alla mår bra och har haft det fint! jag tänker nog inte ens föröska mig på med att läsa ikapp, det skulle ta veckor! satt inte nåt framför datorn dagarna inan bröllopet och efter smet vi iväg på en välbehövd mini-smekmånad med paus från allt inkl dator! hade iaf en helt fantastisk dag! utan tvekan en av de bästa!

    såhär gick det till!
    gick upp vid 7-tiden, redan då var vädret strålande. vi hade fått några timmars sömn efter att ha hållt på med bröllopsbestyren till 1-tiden nånting men kände mig ändå pigg och förväntansfull. duschade och åt en liten frukost i trädgården och sedan in till visby. var hos frisören vid 9, fick mitt hår uppsatt med slöja och tiara och blev sminkad. vart supernöjd och oj vad annorlunda man såg ut! det kom lite släkt och vänner och höll mig sällskap och drack champagne. vi hade verkligen supertrevligt och fjärilarna stockades i magen! speciellt fantastiska var ulle, min MANS (!! ) brors fru oxh hennes syster ami som också sjöng på bröllopet. de var bara fulla med positiv energi och hjälpte mig med allt allt och peppade mig- jag märkte knappt att jag saknade att ha en tärna för de fyllde alla luckor hur snyggt som helst.

    färdigpiffade (de andra sminkade sig där också) så åkte jag, ulle, ami och emma som är en barndomsvän till mig till furillen. där åt jag lunch och klädde mig och gjorde mig klar i mammas och pappas hotellrum. vart en del nervös väntan! när det var dags åkte jag, pappa och emma till kartviken där alla gäster och min fina blivande väntade. emma smet ut och kollade att allt var klart. sedan promenerade jag och min pappa upp till klippan där alla stod. mitt livs längsta korta promenad!! det blåste, var stenigt och typ 200 m att gå medan alla tittade och fotograferade. men det var en så konstig och härlig känsla att se alla nära och kära samlade sådär! på en strand mitt ute i inegenstans bara för våran skull. en väldigt fin känsla! jag och pappa gick fram till martin till mendhelson. jag och martin kunde inte låta bli att pussas! hade ju inte setts på hela dagen! oj vad stilig han var. så började vigseln. min bror läste dikt ur livet från den ljusa sidan. sen sjöng ami himlen runt hörnet, hennes man spelade gitarr. sedan var vigselceremoni som innehöll nils ferlin-dikten i folkviseton och så själva akten såklart! sedan bytte vi ringar (fick nästan inte på varandra ringarna för det var så himla varmt! plus att min är för liten.) sedan fick vi lyssna på sång igen, your song, john lennon. sedan läste martins bror dikten den dagliga kärleken av maria wine. sedan sjöng alla uti vår hage. sedan "utmarsch" till gotländsk brudmarsch.

    efter vigseln kvar på klippan delade jag och martin enligt gotländsk tradition ut sup och kringla. och så vart det massa pussandes och kramandes. sedan åkte vi till restaurangen. gästerna minglade utomhus med bubbel och jordgubbar medan jag och martin smet iväg för fotograferingen. det var riktigt härligt att få den stunden för oss själva. att få prata och smälta att vi faktiskt precis gift oss!! sedan tillbaka igen, bilder med familj + gäster. sen fick vi också mingla lite innan det var dags för skål och sedan middag. maten var god och alla verkade ha riktigt trevligt. det var superfina tal som rörde både mig och martin till tårar och stämningen var helt underbar! det var så härlgit att sitta där tillsammans och titta ut över alla! när middagen var slut tänkte jag åh nej redan! fast det visade sig att vi suttit där i 5 (!) timmar. en stunds paus och sedan bröllopsvals. vi var lite nervösa men ganska salongsberusade vid det här laget. men det gick ändå ganska bra. trampade lite på klänningen och hamnade i otakt här och där men inga katastrofer.. det enda jobbiga var att ingen hoppade in utan alla bara tittade. så vart rätt nervös. sedan blev det tårta och kaffe och dansgolv. men de flesta föredrog att sitta utomhus och prata. det var ljummet i luften, en stjärnklar himmel och brinnande marschaller. vi stannade ända till halv 2 för själva festen drog igång så sent och vi ville hinna prata med alla! sedan taxi till visby, oj vad trötta vi var!!

    bodde på ett supermysigt hotell, åt frukost på sängen. blev upphämtade av min kusin som också varit toastmaster vid 13 och så åkte vi till mina föräldrar för en lunch. väldigt många av gästerna kom, det var supermysigt! vi satt i timmar i trädgården och pratade! stannade uppe supersent. nästa dag åkte jag och martin till stora karlsö, en liten ö väster om gotland som är ett naturreservat. där spenderade vi 4 dagar med att sova, sola, bada, äta och sova ännu mera. så härligt!

    och där var min oooooootroligt långa beskrivning av den mest fantastiska dagen i mitt liv klar!

    ska nu försöka mig på igen att lägga ut lite bilder i mitt galleri. men verkar krasha varje gång jag försöker...

  • furillen

    tack!
    nu finns lite bilder också! (gästernas, vi väntar fortfarande på fotografens)

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.