Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu sticker jag till salongen...

    Tack för alla lycka till!

    Har lyckats sova knappa två timmar inatt. Var i festsalarna länge igår, upptäckte att det fattades 8 placeringskort (som jag vet att jag gjort), fick hem o göra om dem. Satt o pillade med cd-skivorna som vi ska lägga fram, skrev på kuvert som de ska läggas i och skickas t oss, gjorde en skylt o lite sånt. Men allt känns fixat o klart.

    Är såååå trött men hoppas det ska gå över med allt adrenalin som kommer sen.

    Just nu känner jag mig helt lugn. Det här är bara SÅ häftigt!

    kram på er alla...

    Rapport kommer

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/2008/july/var-fantastiska-dag.html

    Ah, ni har redan hittat

    det var helt otroligt, fantastiskt, underbart och vackert! Alla hade skitroligt (sa dom iallafall). Vi kom i säng kl.6 i morse och JAPP vi hade definitivt SEX hihi...

    Gick igenom hela presentboxen och läste alla fina kort och gladdes åt alla gåvor när vi kommit hem (typ kl.5) och SHIT alltså. Vi fick över 20.000 kr. Såååååå otroligt fantastiskt. hade vi INTE väntat oss...

    Englali (hihi japp, riktigt äkta ögonblick, grejen var den att han kröp in UNDER min klänning o slet av mitt strumpeband mitt under akten, haha. Hade STORA problem med det strumpebandet hela kvällen sen )

    Tror att många tog kort på honom där han satt under klänningen, ska bli kul att se dem sen. Han försökte även använda klänningens "puffiga" del som både täcke, madrass o kudde Sen la han sig o vilade på "knäbänken" där vi skulle ställa oss på knä så när vi skulle flytta honom blev han INTE glad *asg*.

  • Anja 19 juli 2008

    Tjejer, jag är så kär i min brudbukett och min ring Alltså jag blev helt stum när jag såg hur vacker brudbukett art of flowers hade gjort åt mig! Helt sanslös var den och Alices lilla bukett som en likadan fast mindre. Helt till mig blev jag!

  • Anja 19 juli 2008

    anjaochdaniel.weddingannouncer.com/photoalbums-52927.html

    Har lagt in fler bilder, från festen, även dessa från min pappas kamera.



    Shit vad roligt jag hade. Suck... Tänk att det är över hihi

    Hedebris

    Klart du ska berätta! Var inte en martyr nu Vi vill ju veta. Jag har nog missat helt att du haft möhippa men vill HÖRA allt! Har ej hunnit läsa igenom nånting här inne på flera dagar, utan har helt egotrippat bara slängt in egna inlägg utan att gå igenom tråden

  • Anja 19 juli 2008

    jag är här en stund

    La in lite annonser, haha... Tänk så många grejor man har nu som man ALDRIG kommer behöva igen

  • Anja 19 juli 2008

    Tack för grattis och sånt allihop... jag kan knappt se mig mätt på bilderna vi fått hittills, hihi... ska bli så roligt att få fotografens bilder sen.

    Känner mig fortfarande helt lyrisk över hur roligt vi hade och hur uppskattad festen var. Telefonen har ringt hela tiden sen igår och folk är verkligen helt överväldigade Såååå roligt!

  • Anja 19 juli 2008

    Tiaran och paraplyt är det enda jag lagt ut än så länge. Skålarna som jag hade som bordsdekoration har jag köpt tillsammans med a wife to be så de ska hon ha på sitt bröllop i augusti

    Ska lämna in klänning, slöja korsett och underkjol på kemtvätt i veckan o sen ska detta oxå säljas. Kommer kännas grymt vemodigt, för SHIT vad jag älskar denna klänning. Kände mig VERKLIGEN som en prinsessa i den, men vad sjutton ska man ha den till nu lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Nej trash-the-dress är inget jag skulle klara av att göra med denna klänning. Hade fått mig att gråta

  • Anja 19 juli 2008

    a wife to be

    kortdesigns mall använde jag oxå...

    För varje sak du lägger in skjuter sidnumren sig neråt, så du måste sitta o trycka upp dem till toppen av sidan varje gång du lagt in nåt. jag höll på att bli tokig innan jag fattade hur det skulle vara.

    Lättast är att räkna efter. Sidnumreringarna ska ju vara motsatta, alltså sida ett är ju längst upp t höger, sid två, ett hopp ner, t vänster, sen är det höger, vänster höger vänster osv... och nederst hamnar två sidor bredvid varandra (mittuppslaget) sen fortsätter det uppåt i sicksack, alltså varannan vänster o höger osv. På så sätt kan du kontrollera att du fått sidorna på rätt ställen.

  • Anja 19 juli 2008

    Hej Englali

    jag har 49 i min ring. Får pressa den över knogen, när fingret är varmt har jag riktigt svårt att få av den men det går m vatten o tvål.

    Den sitter däremot SKITSNYGGT, har oxå jättesmalt finger under knogen o jag blir galen när ringen är minsta lilla stor. Så jag valde den som är svårare att få på men som sitter snyggast

    Jag menar, inte sjutton har jag tänkt ta av mig ringen i tid o otid hihi

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.