Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Godmorgon

    Nu är ju inte du på plats tidigt längre Pumpkin

    Själv ska jag sticka och lämna barnen på dagis, sen hem, äta frukost här vid datorn, passa på att röja, duscha o sen sticka t jobbet. Jag jobbar kväll.

    Nu är det verkligen nedräkning inför resan.

    Ge mig era fem måsten (inte kläder alltså). Vad MÅSTE ni ha med er när ni åker på semester!

  • Anja 19 juli 2008

    Tackar tjejer...

    passet är ju absolut nödvändigt Det FÅR jag inte glömma, ryyyys.

    Huvudvärkstabletter var bra, solskyddskräm och sköna skor. (badkläder räknar jag in bland kläder) och NECESSÄREN är ju sååå viktig. Tror nästan att de viktigaste sakerna där i är pincetten och rakhyveln faktiskt.

    p-piller behöver jag aldrig tänka på eftersom jag tack o lov har spiral

    Fler saker, kom igen nu... ni måste ju hjälpa mig, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Tackar furillen...

    fina underkläder skiter jag totalt i. Känner mig inte fin ändå nu när jag gått upp så mkt sen bröllopet. Så det blir BEKVÄMA underkläder. (Daniel går inte igång på underkläder i vilket fall som helst, haha, han tycker det är skitlöjligt med spets och svart och sånt där, han vill ha SLOGGI, typ vanliga hipsters och vita lite finare t-shirt-bh:ar. Det är det sexigaste han vet, så jag behöver inga "fina" underkläder tack och lov )

    Men nu har det ju blivit en nätt liten lista.

    kamera
    bok
    korsordstidningar (att göra tillsammans på stranden)
    solskydd
    pass/biljetter
    huvudvärkstabletter
    necessär med viktigt innehåll
    plånbok med visa/id osv
    Våtservetter
    Skavsårsplåster
    Sköna skor

    Skitbra! Ska skriva ut listan, men fler får gärna komma m förslag

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Tradigt att inte kunna vara med på såna saker, men du, du kommer vara någon helt annanstans och inte bry dig ett SMACK om det just då

    Furillen

    Grattis till nya namnet. Jag säger fortfarande fel, hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    jag ska verkligen tänka på er idag och sända positiv energi åt ert håll.

    Förstår att det är fruktansvärt för er just nu. Försök att sysselsätta dig. 10-13 timmar är jättelång tid om man bara sitter och väntar. Så se till att gör något så att tiden går fortare.

    Massor av kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Grattis på födelsedagen Pumpkin

    Hoppas du blivit riktigt uppvaktad nu!

  • Anja 19 juli 2008

    a wife to be, har skrivit till dig i Lundatråden Vi vill SE BILDER

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    hur har det gått med din mamma? Vad sa läkarna? kram

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    Vi åker ju hemifrån 3.30 i morgon natt!!! Är helt uppstressad och nojjig. Igår bröt jag helt ihop och grät och ville ställa in allting (så otrolig ångest inför att flyga, tänkte på barnen, ville skriva brev till dem alla tre, skriva testamente och ja, det var helt sjukt jobbigt)

    Orkar inte riktigt tänka på själva flygresan men ser ju sååå otroligt mkt fram emot den här resan. har ju inte flugit sen 1998 och då bara till London. Sist jag var på en solsemester av något slag var 1995 då jag åkte m en kompis till Cypern så jag känner mig verkligen inte bortskämd med semestrar.



    Förstår att du är avis men SHIT så lycklig jag hade varit om min pappa haft ett hus i Spanien. Säger bara WOW. (hojta om man kan få hyra det till ett lagom pris, fniss).

    Vi har ju för sjutton INGA såna kontakter. Så retligt! Daniel älskar Spanien, han var där mkt när han var liten.

    Åhhhh det ska verkligen bli skönt! Ni får alla hålla tummarna för oss på lördag morgon. (inte så tidigt som 3.30 alltså, det är då vi blir hämtade här o körda t Svågertorp, därifrån tar vi tåget t Köpenhamn/Kastrup för att checka in vid 5-tiden och sen går flyget 2 timmar senare, så mellan ungefär kl.07 och kl.10 får ni gärna hålla tummarna och skicka positiva tankar till mig. Jag kommer att behöva det. Jag var verkligen inte sån här innan jag fick barn. Det är otroligt så sårbar man blir!

    Vi har lyckats skrapa ihop fickpengar oxå så nu behöver vi verkligen inte tänka på att snåla heller. Känns såååååå SKÖNT!!!

    Tänk, på lördag (peppar peppar ta i trä) kommer vi att ha 27 grader och sol, istället för REGN REGN REGN. Det känns verkligen som att vi behöver det efter ett intensivt år med en hel del stress. Att få rå om varandra och bara njuta.

    Lovar att ägna er en tanke då och då

  • Anja 19 juli 2008

    Hej tjejer

    tjuvar lite tid från min familj som jag längtat såååå efter de sista dagarna på korsika.

    måste bara säga att SHIT vilken fantastisk ö. Så vacker. Maten går inte att beskriva med ord. Jag har nu officiellt gått upp 10,2 kg sen bröllopet. Ja det är sant hur trist det än låter.

    Vi har njutit i fulla drag utav denna resa. Korsika kan vi varmt rekommendera till ALLA. Man kan hanka sig fram med engelska men det är få som förstår engelska, det är franska som gäller. Men de franska fraser vi behövde lärde vi oss på några dagar. Daniel har ju lite franska i bagaget då hans mamma under flera år var gift m en man som pratade franska då Daniel var liten, så han hade hemspråk i franska i skolan osv men han minns inte jättemycket men iallafall så att vi har klarat att hyra scooter, hihi och annat skojigt.

    Ska lägga ut bilder ikväll men nu kommer Daniel o Alice snart hem. Jag bad Daniel köpa croissants till kaffet. Hur fasen ska jag kunna klara mig utan croissants t frukost nu lixom???

    Alltså frukostbuffén och trerättersmiddagen på hotellet (som var sååååå mysigt) var UNDERBARA. Ja, allt med denna resan var perfekt!

    Absolut enda smolket i bägaren var att jag såklart hade skoskav i flera dagar och det var grymt smärtsamt att gå. Men gå VILL man ju när man är på ett så vackert ställe med massa mysiga smågator, caféer, barer, creperias och restauranger ÖVERALLT. Det var en liten supermysig stad vi bodde i, ändå hann vi nog inte igenom en femtedel av alla restauranger (och då åt vi ändå flera gånger om dagen). Kan säga att PRECIS all mat vi åt var underbar!

    Korsikanerna är tydligen väldigt noga o stolta över sin mat och det märks. Inget slarvlagat eller några halvansträngningar. Det var UTMÄRKT. Vi hade 12.000 i fickpengar och de gick åt, så det är inte helt billigt där. Ungefär som hemma. Men vi har unnat oss ALLT, inte snålat någon gång.

    Kan kanske förklara kilona eller?

    kram så länge... återkommer ikväll!!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.