• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Sommarbrud: Jag är redan tillbaka Nu är tårtan bestämd och klar, vi kommer ha sådan små portionstårtor med en större över i smakerna hallon/passionsmousse.
    Kritvita kommer dom vara, med två små hjärtan i vitt som kontur ovanpå varje samt små-små silverpärlor runt och med våra intialer högst upp. Samt att vi kommer dekorera lite här och var med samma ljusblåa hortensia som vi har i dukningen.
    Billigt var det också... 2100 för sånt pilljobb till 60 pers! Som hittat

  • Englali

    Nu har jag vaknat... efter att ha sovit ett par timmar igen. Det var välbehövligt. Vi ska träffa mitt jobb vid 14.30 och sen är det FEST som gäller! (fast jag ska köra... )

    Anja: Japp det var sådana vi ville ha från början så det känns toppen. A fick ju syn på sådan små bakelser för länge sedan och bestämde direkt att sådana ska vi ha, kul när han verkligen vill ha ngt till bröllopet så jag började inte argumentera mer än att jag sa att det är nog förmodligen mkt dyrare än vanliga tårtor så vi får se. Men 5 kr per portion dyrare var det bara o de kvittar ju!

    Annim: Förstår att du har fullt upp. Likadant här. Jobb, flytt, bröllopsplaneringg plus att 100 andra personer sliter i en från alla håll o kanter o vill träffas!

    A wife to be: Låter som din blivande får en underbart rolig dag!

  • Englali

    God morgon!

    Här är det förhållandevis lugnt nu för tiden, tror att det är så att antingen är man gift eller planerar o fixar man som en tok!!

    Pumpkin: Ja det är sugerpaste på, jag är ju superallergisk mot allt vad nötter/mandel osv. heter så det är ju i princip det enda vi kan ha på om vi ska ha dom så vita som vi vill.
    Låter underbart med delfinerna!

    Jag ska skriva lite handlingslista nu och sen blir det festprogramspyssel.
    Är trött idag, var på After rece party igår från 14.30-01.00... det känns idag!! Fast jag körde och idag är jag glad för det. A sover fortf
    Så igår kväll stod jag längst fram och diggade till E.M.D haha!! Hade en kollegas lilla dotter på 8 år som ville kika så hennes mamma tyckte jag kunde stå där med henne. Bra, då fick jag en ursäkt liksom

  • Englali

    Japp det gör det, men kul var det och mkt folk!

    Ikea är alltid trevligt, ngt speciellt ni ska inhandla?

  • Englali

    Nu j-vlar ska jag köra ren CB kur till nästa måndag... blir helt galen!! Tycker inte alls klänningen sitter så snyggt som den borde, jag provade den ikväll och blev så ledsen Den ska sys in nästa måndag, men plötsligt var det mindre som ska sys in än innan kände jag och ja, jag ser helt enkelt inte så smal ut som jag skulle vilja
    Så jag får väl pina mig igenom en vecka...

  • Englali

    Anja jag vet... men jag har serisöt gått på mig, men enbart om magen. Mina jeans sitter snortajt och det "hänger över" lite Klänningen är en 36a och ska sys in över bysten, förut även över magen men inte nu.
    Och ja jag vet att jag är smal men på magen är det lite "hull" som jag fått och även andra i min omgiving har kommenterat att jag gått på mig lite så jag är inte fel ute.
    Tänkte att en vecka kan vara bra bara för att få bort det där lilla, lilla extra. Precis så som Andreas gjorde.
    Nog om det.

    Ikväll har vi varit på middag hos mina föräldrar tillsammans med mina svärföräldrar... och håll i er, jag han inte bli förbannad en enda gång
    Gick såå smärtfritt. Men när frågan om vi hade lyckats spara ihop alla pengar o att det är så dyrt osv. osv. (allt detta från svärmor) då säger min pappa som aldrig annars säger ngt o är så korrekt att "När bröllopet är över så får ju A och J räkna ihop allt och så kommer vi att bidra med en stor del av totalsumman". Svärmor sa inte mkt...

    Pratade med min mamma sen och tydligen har svärmor hintat till henne att dom kommer bidra också så småningom, men hallå!?! Varför inte säga det till oss direkt istället så vi vet hur mkt vi har att röra oss med!?! Är inte det bättre? Varför gå över oss och prata när det är VÅRT bröllop?

  • Englali

    Anja: Det fotot är 7 månade gammalt... det kan hända endel på 7 månader Så ska jag ha mens när som också, kanske är därför jag känner att magen är som en ballong.
    Om nu inte våra bebisförsök har lyckats såklart, man vet ju aldrig!

  • Englali

    Anja: Självklart skulle jag ALDRIG köra CB då, inte en chans! Då är hullet på magen såå välkommet. Och ja, det är bara känslan av att det stramar. Jag väger mig aldrig så jag vet inte i kilo hur mkt det är 2-4 kg kanske, men det känns som sagt.

    Ang. pengarna så pappa o mamma visste vi ju sen början att dom står för större delen av festen, dvs. det som kostar på ett bröllop
    Min TOKSNÅLA svärmor har ju bara gnällt om hur dyrt allt är från början så där hade vi inte förvätat oss ett dugg. Vi får väl se på dagen B vad som händer...
    Jag vill dock noga påpeka att vi aldrig, aldrig bett eller antytt om pengar till ngn av våra föräldrar. Har sparat ihop till hela bröllopet själva, så det vi får kvar sen när mina föräldrar lagt in sina pengar går direkt till husrenoveringen, vilket känns toppen!
    Blir bara så le på min svärmor, att varför gnälla när det inte är ni som betalar??

    Nu lägger jag upp en bild i mitt galleri i några minuter på en frisyr med sån fläta jag menade, kika! Vågar inte ha den så länge då den är "stulen" från en fotgrafs hemsida

  • Englali

    Furillen: Nu läste jag vad som hänt... förstår om du är ledsen och besviken! Det hade jag också varit.
    Själv har jag ingen aning om jag får ngn möhippa eller inte. Vågar inte hoppas på för mkt, och får jag en så blir det en positiv överraskning liksom.
    Nu åker min tärna till Italien på tisdag och är där i en vecka, så då hoppas jag att jag går säker iaf

  • Englali

    Pumpkin: Åh vad roligt! Var dom bra? Tack för kommentaren om frisyren, tror det får bli ngt sådant.
    Jag ska också krypa ner i sängen nu o få lite sömn. Sista måndagen innan semstern... har inte såå mkt söndagsångest ivkäll när man vet att det bara är en vecka kvar!

    Natti natti tjejer!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.