• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Då förstår jag mkt väl att du är besviken, det hade jag också blivit. Mkt besviken faktiskt! Om jag varit borta i flera dagar så räknar jag ganska iskallt med att A är hemma eller möter mig när jag kommer hem. Om han inte är på jobb, det är enda undantaget

    Har du pratat med honom nu då? Är han på hemväg?

    Jo jag vet... det med mamma. Men det är ändå sjukt jobbigt, det är jobbigt o skönt på samma gång. Skönt att operationen äntligen ska bli av så vi kan ta ytterligare ett steg i rätt riktning.

  • Englali

    Du, jag kan säga att jag hade nog gjort samma sak. Ok ok... egentligen är det kanske inte hela världen. Men för mig handlar det om att tänka på just dom där små sakerna för varandra. Det är det som sätter guldkant på vardagen, den där extra lilla omtanken som värme så otroligt mkt. Eller hur?

  • Englali

    Hahaha!! Du är skoningslös Pumpkin...

    Själv sitter jag o drömmer mig bort i en massa filmklipp från min möhippa, vigseln, utanför kyrkan och festen. Helt lovely! Fick dom igår kväll från en tjejkompis som filmat en masa utan att vi hade en aning. Alltid tacksamt och jag kan kolla hur många gånger som helst... om och om igen...

  • Englali

    Ond cirkel med andra ord... men ge dig inte Fast, man ska aldrig somna ovänner. Gör inte det... det har jag alltid fått höra, sen jag var liten och det lever jag efter. Plus att alltid pussa varandra godnatt och samma att alltid pussa varandra när man vaknar.

  • Englali

    Ja, men visst är dom väl bra??

    Nu ska jag gå och lägga mig. Ska krypa ner o kolla på ngn komedi A fixade åt mig o så ska jag drömma om när han kommer hem. Jag räknar ner timmarna... =)

    Se till o bli vän med Lasse nu, livet är för kort för sådant!

    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Snitte: Härligt... jag är lite avis på dig och din mage
    Med mamma inget nytt. Jag pratade med henne för en timma sedan och grät lite o så (inte så hon hörde, mest när vi lagt på) och det är förmidligen det sista jag pratade med henne innan hennes op. på onsdag. Sen åker jag och A till Uppsala på lördag o stannar till måndag. Fy f-n vilken jobbig vecka som väntar nu! Nästan så jag har lust att sjukskriva mig faktiskt...

    Pumpkin: Härligt att ni blev sams tillslut iaf!
    Håller med dig, vart är Anja!?!

    Här flyter vardagen på... här blev det "vardag" rätt snabbt efter bröllopet. Eller inte vardag men vi hamnade i en annan känslostämmning ganska snabbt eftersom vi visste vad som snart väntar med mamma.

    Annars är det renovering, renovering och pyssel med huset både ute och inne. Nu i veckan kommer vårt golv, det ska bli trevligt. Har beställt fina spottar som ska ligga i golvet längs väggarna också, kommer bli riktigt nice när vi är klara (hoppas vi på iaf )!

    Nu blir det faktiskt sängen med hjärtat o lite sömn. Seg ikväll tycker jag!
    Natti natti!

  • Englali

    Anja: Det där med att vara skoningslös innehöll ju en hel del ironi.

    För oss är det tvärtom: vi jobbar häcken av oss jämt, A reser mkt i jobbet och för oss blir det då ganska självklart att försöka ta tillvara på sånna där små stunder. Sen självklart behöver man inte alltid göra det, att det ska vara ett krav... men något som jag verkligen tycker att man bör göra så är det att uppdatera och informera varandra om vad man gör/är/befinner sig.
    Inte på en sjukligt kontrollerande nivå utan mer för att man faktiskt lever ett liv tillsammans, gemensamt och då anser jag att man har ett visst ansvar gentemot sin partner. Man lever faktiskt inte ensam längre och kan göra hur som och vad som faller en in, man har ett visst (observera visst) ansvar mot sin man/maka tycker jag (vi, jag vet att Andreas delar min åsikt här)

  • Englali

    Haha Anja... du lät inge sur, bara lite "myndig" ... som jag i mitt inlägg ovan

  • Englali

    Haha..! Ska aldrig mer kalla dig myndig Anja
    Vad som händer här? Läs mina tidigare inlägg.. mest oro över mamma o pyssel med huset. Jag går på lågvarv just nu...

    Pumpkin, bra då förstår du mig också!

    NU går jag o lägger mig... ett nytt försök!
    Natti natti!

  • Englali

    Kikar in lite snabbt, trött som attan och allt är skitjobbigt just nu
    Ville bara be er hålla tummarna i morogon för mamma. Kl 07.30 hämtar läkarteamet henne, sen blir det narkos och sedan en 10-13 timmar lång operation... jag fasar för hur jag kommer vara i morgon, undrar om jag kommer kunna tänka o fokusera över huvud taget?!?
    Men, det SKA gå vägen, det bara måste det!!

    Nu ska jag krypa ner i sängen o kika på gamla SATC-avsnitt.
    Natti natti tjejer... kom ihåg o "va med" mig och min mamma i morgon!!!

  • Englali

    God morgon!

    Tack Anja o Nienna!
    Jag ska sysselsätta mig, jag jobbar som vanligt hela dagen så är går ju 9 timmar iaf.
    Sen har läkarna sagt att dom kommer kontakta pappa omkring 24.00-01.00 i natt... då tror dom det är klart och att dom har hunnit gå igenom allt dom ska efteråt.
    Så ja... jag får sysselsätta mig tills dess...

    Nu ska jag till jobbet!
    Ha en bra dag!

  • Englali

    Grattis på födelsedagen Pumpkin!!

    Jag är SÅÅÅ överlycklig!! Pappa ringde ikväll vid 18-tiden. Operationen hade gått superbra, läkaren var så nöjd och vad vi vet hittills så har dom inte hittat ngt. Förmodligen har cytostatikan fungerat så bra på henne. Vi får veta mer i morgon... men jag trodde inte det var sant när pappa ringde! Har tjutit hela kvällen, av ren glädje och lättnad!
    Mamma har faktiskt också ringt pappa ikväll, ganska omtöcknad, men hon hade vaknat till och bett en sköterska ringa henns man omgående. Haha, hon är för söt!! Dom är för söta... jag hoppas jag o A blir som dom, varit tillsammans i 41 år och gifta i dryga 30... och fortf. lika kära och goa mot varandra!

    Slutsats: Det här har varit en av dom värsta dagarna i mitt liv som sedan förvandlades till en av dom bästa. Det är galet vad det kan svänga!
    I morgon får vi veta mer, då ska pappa träffa all på sjukhuset. Vi fortstätter hålla alla tummar som går!
    Nu blir det sängen och jag lär somna såå gott ikväll!
    Natti natti tjejer!

  • Englali

    http://www.studio_micke.fotosidan.se/viewpic.htm

    Här är en av fotografens bilder, vi har ju inte sett dom ännu Har inte hunnit och inte blir det i helgen heller!

    Mammas opertion gick toppen!! Så på lördag bär det av till Uppsala, ska bli underbart att få träffa henne. Känns helt skumt att jag inte fått prata med henne sen i tisdags. Vi som ringer varandra minst en gång om dagen...
    Nu blir det sängen här, trött som tusan!!

    Natti natti!

  • Englali

    En snabbvisit.... klart vi ska ha en ny tråd! Jag har vari galet oaktiv här sedan bröllopet av en massa olika anledningar, men jag ska bättra mig lite jag loooovar!!

    För övrigt är det bra, jobbar som en galning just nu varvat med renovering och utbildningar i jobbet. Plus allt med mamma... där går det frammåt, men MKT MKT sakta frammåt så det är kämpigt, många tårar och ett lynningt humör (hos mig alltså... tårar och humöret) Givetvis inte mot mamma utan mer mot andra, jag klarar inte att ngn säger emot mig eller att minsta lilla sak går snett.
    Så just nu har jag sjunkit in i jobbet och renoveringen mest, för att styra bort tankarna.

    Går just nu i dagarna även en makeup artist utbildning, riktigt roligt. Mkt bättre än vad jag tänkt mig faktiskt!

    Hoppas allt är bra med er andra tjejer här inne!
    Kikar snart in igen. Många kramar till er

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.