Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    englali jag blir så rasande att JAG nästan gråter av ren ilska och besvikelse när jag läser om er dag som kunde ha varit ALLT igenom perfekt om de bara gjort det där m lysknapparna. Hade tagit mig LÅNG tid (och då är jag inte ett dugg långsint) att komma över det där. Att det t.om orsakade bråk mellan er på er bröllopsnatt

    Förstår att du var besviken o ledsen. Hoppas ni åtminstone fick en ljuv återförening med härligt make-up-sex som plåster på såren

    Stort grattis till er... Nu är ni gifta och själva festen och vigseln förstår jag iallfall var helt perfekt! Härligt!

    Hoppas ni hade det underbart på spat

  • Anja 19 juli 2008

    furillen jag lider verkligen med dig... Usch så besviken jag skulle ha varit

    Men du, om gäster tagit jättebra foton så kan man kanske arbeta med dem i photoshop eller be en fotograf fixa med dem så att de får proffsredigering. De kan ju ändra både ljus, skärpa, ta bort skavanker och allt vad dom nu gör på bröllopsfoton Så får ni era allra finaste foton i proffsutförande!

  • Anja 19 juli 2008

    furillen

    ja det tycker jag ni ska... men lämna in fotona t en annan fotograf så att ni får proffshjälp

    Den fotograf vi hade är tydligen specialiserad på redigering och sånt där. Grafisk designer? Äh kommer inte ihåg vad titeln var. Han är megaduktig (och billig)

  • Anja 19 juli 2008

    furillen

    aaahhh men DÅSÅ... då är det ju lugnt jag hade absolut fixat till fotona om jag var ni

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    usch då, redan jobb! Jag hade ju bara två veckors semester på hela sommaren men jag la en innan bröllopet och en efter (just för att få andas ut) så jag förstår om du känner dig väldigt ovillig att gå och jobba igen. Man behöver nog lite tid att smälta allt, få slappna av och bara vara (för helt ärligt, hur mkt slappnar man av INNAN bröllopet )

  • Anja 19 juli 2008

    Furillen

    så skönt att inte allt kändes nattsvart när du tittade en gång till på fotona. Hoppas ni lyckas fixa till flera av dem så de blir superfina

  • Anja 19 juli 2008

    sommarbrud

    jag förstår din känsla exakt. Jag fick tre tal, men Daniel fick inget och jag kände mig skitarg över det. Kan fortf inte fatta att INGEN från hans sida ställde sig upp och sa nåt! Helt otroligt tycker jag. De har haft sååå lång tid på sig att planera att bara säga nåt LITET.

    Men nu var det samma på min sida, att både min pappa o mamma pratade om Daniel, speciellt min mamma och båda välkomnade honom t familjen. Jag kan nästa även känna lite ego-irritation oxå över att ingen i hans familj ville välkomna mig till deras familj.

    Inte för att det är DET som är den stora grejen, den stora grejen är ju att de borde hållit tal eller bara sagt ett par ord, rest sig upp och sagt grattis eller vad som helst.

    Just i mitt och Daniels fall finns ju så oändligt mkt att säga oxå så de hade ju knappast lidit brist på saker att säga. Vi har ju alla känt varann sååååå länge. Hans lillasyster tex har ju varit min vän sen vi var 5 resp 8 år gamla. Där finns så otroligt mkt historia men ingen sa nåt.

    Bland mina vänner var det heller ingen av mina nära vänner som höll tal, det förvånade mig oxå! Däremot en gammal granne som jag är kompis med men inte umgås så mycket med, höll tal.

    Jag har full förståelse för att man tycker det är jobbigt att hålla tal men jag VET att flera stycken i DAniels familj inte alls tycker att det är jobbigt utan har rätt lätt för att ställa sig upp o prata bland folk och då blir man förvånad. Faktiskt.

    Du har helt rätt att känna som du känner. Visst sjutton kunde dina tärnor har gjort något gemensamt tal där de alla stod upp och tog varsen bit tex.

    Förstår din känsla till fullo att du känner att DU inte fick något "eget" tal. Jag är som sagt ganska förvånad o ledsen för Daniels skull fortfarande, men man får släppa det och fokusera på allt som var så underbart och fantastiskt

    *kramar om*

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    I ärlighetens namn så verkar det inte vara mycket som Björns bestman hade fattat eller? (kan inte låta bli att tycka lite synd om Björn pga det. Vad har Björn sagt om sin svensexa i efterhand. Tyckte han inte det var jätteunderligt att hans bror inte blivit tillfrågad? Har han tagit upp detta med "best"mannen?)

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.