Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    sommarbrud

    åh vad kul att se foton. TACK

    vilken jättefin bukett och supervacker klänning... Håret var oxå superfint!

    Sånt där tåg hade vi oxå på kvällen. Shit så roligt det var *asg* (Daniel som tycker sånt är skitmesigt var den som startade, ledde tåget med påhejning av bandet haha)

    Då är det ös lixom

    Tack för att du delade med dig även på bloggen. Är så otroligt kul att få se alla andras foton! Ni var jättefina

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    fy så hemskt. Blir så ledsen för hennes skull. Ingen 16-åring ska behöva må så dåligt Min bror har oxå varit djupt deprimerad och varit inlagd och fick sedan sådan otrolig proffshjälp (mkt tack vare min mamma som var en riktig lejonmamma för att han skulle få allt det bästa, man orkar ju inte slåss själv) så idag mår han bra, men han får såklart alltid kämpa med sina problem (OCD, tvångstankar).

    Man mår riktigt uselt när en nära anhörig har såna här problem. Ett småsyskon väcker nog oxå speciella omhändertagarkänslor i en.

    HÅller verkligen tummarna för att hon ska få riktigt bra hjälp och att hon ska komma ur detta.

    Kramar till dig Pumpkin

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    Grattis, nu är det "imorgon" och nu vill vi höra Hur lyckades ni förresten lösa det med personal??

  • Anja 19 juli 2008

    OOOOJ, men oj, hur kunde det bli så? Tog frisyren så mkt längre tid än ni hade planerat?? Var gjorde du frisyren?

  • Anja 19 juli 2008

    Måste ha era råd!

    Vi gick in på Langleys hemsida igår bara för att kolla runt lite på bilder från vårt hotell osv. Såg då att resorna dit, till SAMMA hotell, samma dag som vi reser nu är sänkta till halva priset av vad vi beställde dem. Vi har ju avbokningsskydd och allt sånt. Helt ärligt funderar jag på att avboka och boka om. Skulle spara 7.500 kr på det. Kan man göra så? Vi har ju hamnat i en jä..la soppa rent ekonomiskt och istället för de 10.000 vi skulle ha med som fickpengar har vi bara 3.000 kvar nu så det skulle ju RÄDDA hela resan. Frågan är om man kan göra så. Vad tror ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Har inte betalat in resan ännu, förutom de 1.500 som de skulle ha in advance. Så det skulle ju inte bli så värst meckigt! Jag menar det är lixom SAMMA resa, samma datum, samma hotell och istället för 14.500 som vi betalat så skulle vi betala 7.000!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Jag hade räknat exakt på vad vi skulle komma att ha kvar på bröllopskontot när vi betalat allt till bröllopet, men det jag glömt var att jag hade tagit pengar till manikyr och hår från våra lönekonton och ännu inte fört över, sedan hade jag helt glömt att lägga till kostnaden för stereon vi hyrde på feststället (2.200 kr) Sedan var vi tvungna att ta från kontot när vi betalade räkningarna för Daniel hade ju handlat allt blannevann och nattamat från sitt lönekonto och dessa pengar var vi ju oxå tvungna att föra över. Suck...

    Jag GLÖMDE alltså en massa grejor när jag satt o kollade kontot och räknade på hur dyr resa vi kunde åka på. Så korkat och så typiskt.

    Så det blev ju typ 7.000 som försvann där. Detta hade ju helt återställts om vi kunde fixa detta! Då hade vi haft samma summor att röra oss med som jag trodde från början.

    Jag ÄR hopplös med pengar, JAG VET! Satt ändå och skrev ner allt och räknade i en evighet. Otroligt!

  • Anja 19 juli 2008

    Jag vet inte vad abokningsskyddet säger. Hur tar man reda på det? Vi betalade ju för avbokningsskydd via Langley. Ska se om det står nåt på deras hemsida.

  • Anja 19 juli 2008

    Här är äntligen länken till våra foton. Inte lika många som du hade Hedebris men vi hade ju inte fotografen med hela dagen.

    www.tannus.se/080719/index.html

    Välj bildserie där nere på sidan, finns tre stycken (vigsel, hyllningar och bröllopsfoto)

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.