• lillaj

    Örebro tråden nr 3....

    Idag är vå vigselannons med i NA!!!

  • lillaj

    Idag har vi hämtat ringarna och dem är så fina, man vill ju sätta den/dem på fingret direkt ju Annars har vi varit och handlat det sista som engångskameror (bestämde oss för att ha ett par stycken trots allt), stay ups, vitt paraply, bälte till min blivande och lite sånt smått. Printat ett par provex av festprogrammen också, skriver ut resten i morgon! Läget är under kontroll, vårt toastmasterpar fixar och ställer upp till 100% vilket känns usperbra, dem erbjuder sig att göra saker vi aldrig skulle frågat om, bättre det än tvärtom. Det enda som strlar lite är hämten av DJ-in-a-boxgrejerna. Han som hyr ut är tydligen bortrest när vi tänkt hämta så dem får hämta dem grejerna också lö fm. Vet knappt hur vi ska tacka dem Är hur lycklig som helst alla fall, pirrigt glad. Nu ska vi öva på lite vals!

  • lillaj

    Printa, vika och häfta festprogram är dagen syssla.. Blä vad trist, kommit till nr 9 och ska ända till 47 Men, när det är klart kommer allt kännas mycket bättre! I övrigt sitter jag mest och myser och småler Det enda som stör lite är väderprognosen inför kommande dagar..

  • lillaj

    Lycka till MissDevout! Jag håller tummarna för vädret och dansar soldans för att vädret ska bli fint i dag och i morgon


    MissDevout skrev 2008-08-07 23:04:39 följande:
    Nu är det slutspurt för oss, festlokalen dukad och allt är under kontroll (tror jag) Nästa gång jag loggar in här är jag gift!
  • lillaj

    Nu är vi också gifta och vi hade verkligen en helt sagolik dag i går! Allt blev helt perfekt och till och med vädret hade vi tur med, det var uppehåll under fotografering, när vi kom ut från kyrkan och ösregnade under middagen! Vi hade en underbar kväll, god mat, härliga vänner och släkt och sen blev det dans och vi stannade kvar på herrgården i ett av deras rum, sonen sov hos farmor och var hur duktig som helst i går, inte ett ljud vare sig under vigseln eller festen så all min oro var helt i onödan! Vi är så lyckliga, omöjligt att sluta le

    Bilder och länk till vår bröllopssida kommer. Nu i morgon åker vi en vecka på minibröllopsresa till Malmö. Vår riktiga bröllopsresa blir nog i april-maj någongång och då åker vi långt bort

  • lillaj

    Nu ligger en kortare berättelse under Gifta - Berättelser www.brollopstorget.se/Forum-1-23/m3039951.html
    och några bilder på vår bröllopssida karin-raynhardt.weddingannouncer.com/! Mer bilder kommer senare när vi fått fotografens och gästernas bilder.

    Det enda jag känner är att jag vill uppleva det igen, samma underbara dag med god mat, vänner och FEST och det härliga pirret i magen innan vigseln!! Nu drar vi på vår minibröllopsresa Ha det tjejer och lycka till alla ni som ska gifta er. Jag lämnar er så klart inte för evigt för jag ska försöka kika in då och då och dela med mig av alla mina tips och idéer!

  • lillaj

    Ni kommer bli lyckliga ändå! Vi hade visserligen tur på vår dag med regnet eftersom det inte regnade när vi gick ut ur kyrkan eller när vi fotades men i övrigt kom det en hel del regn och det ska ju bringa lycka! Det påverkade definitivt inte oss för vi hade garderat oss med paraplyer! Håller ändå tummarna för uppehåll och lite solglimtar på er storea dag!!


    Jonna83 skrev 2008-08-12 21:28:38 följande:
    det ska regna på lördag ;(((
  • lillaj

    Japp, vi körde själva vilket var det bästa av allt, då vi kunde ta en avstickare innan brudskålen och pussas lite för oss själva Ska ni ha Z3an eller?


    Jonna83 skrev 2008-08-12 22:10:01 följande:
    Att det regnar någong gång under dagen gör inget men.. inte under fotograferingen!! Vi har ju ingenstans att vara då! Eller när vi kommer ur från kyrkan :(Såg förresten att ni oxå åkte Bmw z3, körde ni själva då va?
  • lillaj

    neeke1972: Jag var heldarrig precis när vi kom till kyrkan, innan hade jag knappt kännt någon oro alls men då kom liksom allt och sen var jag supernervös tills vi kommit ut i kyrkan och alla grattat oss och därefter kändes allt toppenbra. Min röst höll på att brista helt under vigseln när vi sa våra löften

  • lillaj

    GUUUUD vad fina ni är och det bara strålar om er ju Visst är det underbart att vara gift?!!


    Jonna83 skrev 2008-08-17 19:44:32 följande:
    Im alive!! :) och numera gift. Ni kan se bilder på www.jmfoto.se/vip/080816Korten blev över förväntan, känns så bra ;)
Svar på tråden Örebro tråden nr 3....