• lillaj

    Örebro tråden nr 3....

    Jag har försökt placera par mittemot varandra men ändå tillsammans med "nya" människor men inte helt ensamma intill främmande folk. Men å andra sidan känner nästan alla i vår bekantskapskrets varandra.


    Nora080809 skrev 2008-07-22 07:50:29 följande:
    Hoppas det funkar, hjælp haha. Jag utgick från mig sjælv och jag vill inte sitta brevid min sambo nær vi ær på fest utan vill læra kænna nya mænniskor. De som ær blyga och inte så pratsamma har vi faktiskt satt med peroner de kænner.
  • lillaj

    Vi har inte hört av vår präst ens så vi börjar bli lite oroliga.. Kanske dags att ringa själva?!

    Var inne och beställde tårta i dag. Vit marsipan och något med choklad samt rosor på, så mycket detaljer har jag inte. Han skulle ringa upp oss för mer detaljer!

    I morgon ska jag slinga håret och lämna in våra ringar flör putsning/rodiering.

  • lillaj

    Men visst är det så. Vi har också planerat allt klart men småpyssel och sånt är ju långt från färdigt. Vi måste träffa prästen känner jag och prata med kantor rätt snart, hoppas att han hör av sig snart.

  • lillaj

    Waersta: Vilket är ditt bästaste tips till oss andra som ska gifta oss?????

  • lillaj

    Ikväll har jag varit och fixat håret, slingor. Hoppas det blir bra! Sen har jag lämnat i våra ringar för upputsning och köpt en box/väska för eventuella kort/pengakuvert att ställa på presentbordet!

    I morgon ringer vi vigselförrättaren för han har inte ringt oss än. Känner att vi måste få boka in en tid men han kanske är på semester (som alla andra)

  • lillaj

    Jag har varit och gjort folieslingor i dag eftersom jag inte blev nöjd helt med slingorna vi gjorde i går. Inte kul alls för jag blev tvungen att ringa och klaga och sånt känns ju aldrig kul men nu känns det bra! Man måste ju bli nöjd, speciellt när det gäller bröllop

    Annars har jag ringt och sökt vår präst men han har inte ringt tillbaks. Vill gärna boka en tid nu snart och i morgon ska vi på begravning. Har målat på presentboxen också, den blir vit och sen ska vi fylla den med vinrött silkespapper vilket blir superfint!!!


    MissDevout skrev 2008-07-24 16:43:39 följande:
    lillaj - skönt med lite slingor, ska till frisören nästa torsdag för slingor och provuppsättning , ska bli kul!Imorgon går jag äntligen på semester! ska ha 5 veckor och det känns helt underbart
  • lillaj

    Nu har dem hämtat min blivande! Hoppas han får en trevlig dag Jag ska ta en fika med en kompis i solen!

  • lillaj

    GUUUUUUD vad fina ni är på bilderna! Det syns verkligen hur lyckliga ni är Jätteroligt att se och man blir ju knappast mindre sugen på sitt eget bröllop


    Waersta skrev 2008-07-27 08:00:40 följande:
    holmlund.weddingannouncer.com några kan jag bidra med.
  • lillaj

    Okej, förstår att det kan vara en viss utmaning med 4 barn, jag tycker ETT kan vara nog så stor utmaning i vissa sammanhang


    Waersta skrev 2008-07-27 08:40:57 följande:
    *fortfarande svett* Det är ganska påfrestande att kryssa med 4 ungar, (2 mina) Känns som om man gnäller hela tiden, "kom hit" "gå inte dit" osv.. men barnen gillade det supermycket!! Igår var vi till skara sommarland, där behövdes inget tjat alls.
Svar på tråden Örebro tråden nr 3....