• MissDevout

    Örebro tråden nr 3....

    Hej,
    jag brukar läsa eran tråd så det är väl dags att jag säger hej också Jag ska gifta mig 080808 vid Officersmässen i Sannahed mellan Hallsberg och Kumla.

  • MissDevout

    Jag bor i Hallsberg flyttade hit för ca 2,5 år sen, stormtrivs, vi hittade drömhuset så det vara bara att slå till!

    Läget är under kontroll (tror jag) Hämtade min klänning på Zaris idag, den blev så bra! Trodde jag skulle dit och att jag skulle få ändra lite (läs, sy in) men den satt precis som den skulle, bara några få stygn uppe vid bysten så jag fick med den hem direkt, så nu måste jag behärska mig och inte prova den hela tiden...men den är inte lika fin utan underkjolen, trodde aldrig att det gjorde så mycket, men det gjorde det verkligen!

    Hardemo kyrka var jag i söndags i på dop, jättefint!

  • MissDevout

    Waersta, visst var det du som oxå köpt en midjeformare? (låter finare än gördel), vilka grejor! Jag är jättenöjd med den.

  • MissDevout

    No kids Jag tror inte du vet vem jag är, jag vet inte vem du är men jag känner knappt nån i Hallsberg än.

  • MissDevout

    Ok enda chansen att möta mig i jobbet är om man jobbar på ett företag som har supportavtal med oss.

    En undran: kommer ni andra skicka tackkort till typ frisören och så?

  • MissDevout

    Jag har redan beställt tackkorten (från kortdesign) när jag ändå beställde festprogrammens utsida och då tänkte jag inte på det, jag tog bara de vi hade bjudit. Man kanske kan köpa "vanliga" tackkort och klistra in till dem?

  • MissDevout

    Annons? I NA? Jag löpte ut i receptionen men ingen hade tagit in tidningen och jag har ingen nyckel till brevlådan

  • MissDevout

    Hej HannaMagnus, jag köpte min på Details eftersom de var de enda som hade kvar en vitt (Twilfit o Lindex hade), märket heter Flexees och de kostar 299:- överallt. Den shapar verkligen upp

  • MissDevout

    Jonna83 - låter superfint med murgröna i håret!

    Vad fina dina servetter var, jag tänkte bara rulla ihop mina som en rulle och knyta en rosett runt om, det får duga Blir alltid lika imponerad över hur pyssliga folk är här på BT!

    Jag har tänkt att ha tiaran med hjärtan i mitt galleri, och sen är min klänning ljusrosa, jag kommer se ut som en prinsessa Ska dock inte göra provuppsättning förräns en vecka innan bröllopet så jag hinner nog ändra mig många gånger tills dess.

Svar på tråden Örebro tråden nr 3....