Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Mycket klokt har sagts. Man ska inte hålla ihop för länge eller för barnens skull. Även mina föräldrar skildes på tok för sent eg (jag var vuxen, så riktigt skilmässobarn är jag ju inte).

    Sen håller jag helt med om att det är klokt att skilja på funderingar om sin nuvarande relation och förhoppningar om något kommande. Flirta lite och bli lite kär får man - det tror jag alla drabbas av nån gång (jag definitivt!). Men inte blanda ihop det med vad man vill med en långvarig relation man redan är i.

  • anne på grönkulla

    Kan ni gå i professionella samtal så är det nog en klok invetsering för framtiden oavsett om ni håller ihop eller inte. Att avsluta på ett bra sätt är viktigt inte minst då ni har barn ihop - oavsett om ni själva vill leva ihop eller inte!

  • anne på grönkulla

    Skönt det iallafall.

    För din egen del - för ditt funderande - varför irriterar han dig så? Jag menar att jag inte måste få svar i tråden, men svaret påf rågan kanske hjälper dig vidare i ditt tänkande om vad som hänt och vad du vill?

    O gamla slitna kärringar är vi väl lite till mans - komiskt nog upplever jag att jag blir mycket mer uppvaktad (men inte så seriöst förstås) efter att jag börjat leva i en stadig relation. Nu är jag iofs rätt flirtig själv, åtminstone sålänge man inte går över den professionella gränsen, men ändå. Detta har dock aldrig känts som ett hot mot min relation (även om det väl finns en o annan jag inser att jag skulle ha testat om jag inte redan haft ett förhållande). Nån enstaka gång har jag tyckt att andra går över gränsen (nu i somras t ex) för vad som är OK.

    Men sen var jag verkligen inte som vackrast när jag var ung - vacker på riktigt kommer jag nog aldrig bli, men jag har ett utseende och en stil som gör sig bättre med åren och viss mognad tror jag.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14