Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    *undrar hur det går för Rystall*

    Tänkte extra på det eftersom jag själv blev lite småkär nu i veckan - helt oskyldigt dock (kunde dock ha spårat ur när vi båda var rätt på örat igår...). Men visst kan man känna helt otippad kemi suga i magen fast man är gift - frågan är ju fortfarande vad man gör av det. I det här fallet vore det lika tokigt för oss båda men jag såg ju att han inte heller var opåverkad av känslan (men vi skötte det ju snyggt och proffsigt båda, inga problem så). Vi ska ju jobba ihop mer, om än på distans, dessutom. Och känslan går över om man inte agerar på den, inte gör den mer märkvärdig än den behöver vara när man har sitt på det torra på rätt håll redan.

    Men det kan ju såklart hända att det är för stort för att missa också.

    Jag tror ändå att man inte ska avsluta en relation för en tredje parts skull - utan just fundera först på vad man vill med sin nuvarande.

    Men det var ju inga nyheter... *flummiga torsdagsfunderingar i lätt baksmälla?*

  • anne på grönkulla

    Ja du MC - det är inte lätt. Sålänge barnen mår bra och får det stöd de behöver för att utvecklas i sin takt måste väl det vara det viktiga, dock? Jag har ju inga egna barn, men vad jag hör av kompisars så kan det ju vara så individuellt relativt deras ålder i år också.

  • anne på grönkulla

    Visst är dte klurigt att vara ny innan rutinerna har satt sig. Hejja äpv!

    O hejja Hilde - jag kollade redan igår kväll - mkt tjusigt!

    Kramar till er alla - jag hoppas få mer onlinetid hemma efter denna vecka...

  • anne på grönkulla

    *kramar om alla som behöver det*

    Här går allt på högvarv också som vanligt, MEN jag är helt stolt över att ha hunnit träna 2 gånger nu i helgen!

  • anne på grönkulla

    Ja har du sovit dåligt dessutom så behöver du ta det lugnt!

    Men visst är det så att du ska ta med dig lärdomar om hur du inte själv ska ha det framöver (och kanske inte själv ska bli) - mest lär man sig av riktigt bra chefer och katastrofdåliga chefer. De indifferenta är kanske lugnare, men inte alls så nyttigt, professionellt. *knyter svarta strumpor kring Hildes chefer - frägglada har de INTE förtjänat - tjära o fjädrar är more like it!*

Svar på tråden Äntligen fredag del 14