Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 14

    Kram på dig Rystall. Inte konstigt att uppleva nån form av kris efter att man haft en så tuff tid som ni har haft. Hoppas att allt löser sig för er och att det känns bra snart igen.

  • äntligen på väg

    Jag tycker mig faktiskt kunna se att det står RYSTALL på hojen

  • äntligen på väg

    Åh... började skriva ett lååångt inlägg om min nya tjänst på jobbet men det blev för "jobbigt" . Så kort sagt: Imorgon hoppar jag in en extradag på min nya tjänst och har två viktiga möten tillsammans med en annan säljare med två av mina största blivande kunder. Det lustiga är att det inte är kunderna jag är mest nervös för utan säljaren, min kollega. Det är han som skriver avtalen men det är jag som kommer hålla all kontakt ute hos kunderna. Är rädd att han ska tycka att jag inte är tillräckligt smart! Eller tillräckligt tuff och framåt!
    Å andra sidan så har det ju funkat väldigt bra att bara vara jag i min förra tjänst så då får det göra det i den nya oxå.
    Och lite pirrig ska man vara, eller hur?

  • äntligen på väg

    Tack APG .
    Nu ska jag se till att få min skönhetssömn oxå . Gonatt!

  • äntligen på väg

    Hilde: Jag tycker du ska ge dig av därifrån fortare än kvickt. Du förtjänar bättre!

  • äntligen på väg

    Idag är det vår bröllopsdag

    Passar även på att gratulera herr och fru Hilde till tre års äktenskap

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag! Och jag sitter och sörplar bubbel Skål!

  • äntligen på väg

    Å, kram Rystall. Önskar jag kund hjälpa dig på nåt sätt! Instämmmer oxå med Anne "förälskad kan man vara frågan är vad man gör av det och vad man eg vill"

  • äntligen på väg

    Åh... jobbigt mc. Men bra att du har perspektiv och kan se det positiva. Håller tummarna för ett plus

    Själv har jag varit ett riktigt oggmonster det senaste, och borde verkligen oxå försöka vara positiv. Trodde allt skulle kännas nytt och spännande med nya tjänsten och att jag på nåt sätt skulle glömma av att jag fortfarande inte lyckats bli på tjocken. Men istället blir jag bara arg och frustrerad för att jag inte har nån kontroll över mitt arbete för att jag inte fattar hur allt är upplagt och exakt vad som förväntas av mig. Jag vet, det kallas att vara ny och jag har bara jobbat i fyra dagar, men jag har inget tålamod med det!
    Och istället för att skjuta bort tankarna på att skaffa barn så börjar jag fundera på när jag har jobbat tillräckligt länge för att kunna med att göra ett nytt ivf-försök.

    Ja, ja... inlärningsperioden är denna och nästa vecka och sen kör jag på egen hand och det är väl först då jag kan bestämma mig för om det var ett bra tjänstebyte eller inte.

    *kramar om allihop*

Svar på tråden Äntligen fredag del 14