• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 14

    ÅH! En r*****sa vagn skulle till och med få mig att skaffa husvagn Gärna en r*****sa med blommor och blader på Hög trendfaktor... eller bara nördigt... men väldigt fredagsbrudigt

    Jag är ensam hemma. Tror inte jag gillar det riktigt, alldeles för mycket tid för eftertanke.

  • Fru Hilde

    Hejsan brudar!

    Hilde här. Mår sisådär just nu så någon för gärna baka bullar och ge mig en flaska vin eller två!

    Det som är trevligt mitt i kråksången är åtminstone att min dotter har behagat sova på nätterna. Peppar peppar, men sovkuren har kanske funkat.

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2008-07-25 09:29:04 följande:


    *En korg med bullar till Hilde* **Två flaskor vin oxå, men dem får du vänta med till ikväll **Varför mår du inte bra? (Berätta om du vill)
    Jag är sjukskriven pga överansträngning Jäkligt jobbigt allt just nu. Stresståligheten är noll. typ... sedan tillkommer givetvis en massa andra saker som har med jobbet att göra som är mindre roliga och knycker mitt självförtroende. Jag måste helt enkelt bort därifrån innan jag blir riktigt dålig.
  • Fru Hilde

    *sitter i soffan och kurar med baddräkten på datorn på knät och vinglaset bredvid*

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-07-25 21:43:19 följande:


    Baddräkten på datorn...???
    Jodå det går

    badräkten hänger ju på mig och datorn hänger ju också på mig så någon sorts logik finns där nog... om än aningens felsyftat och i behov av en o annan kommatering kan tänkas... men ni känner ju mig. Jag borde väl vara berömd för mina fina syftningar vid det här laget

    tackar föresten för det goda vinet! meze... åh, jag blir hungrig.
  • Fru Hilde

    hi hi.. grattis Anne Stora vuxenpoäng där *skriver upp på listan*

    Jag börjar må bättre igen. Lite gladare än i början på veckan. Det är skönt att få vara lite mer med sitt barn också. Det är ledsamt när man börjar känna att man bara träffar henne när man är för trött för att verkligen umgås.

    Igår satte började vi sätta in våra verandafönster. Det blir vansinnigt mycket finare! Sedan kommer man verkligen kunna se husets potential även utifrån. Idag ska nästa fönster sättas in. Sedan är det mest målningen kvar. skrapning och kittning är redan gjort. Jag ska nog lägga in lite foton så småningom så ni kan få glutta lite.

  • Fru Hilde

    Jaha ÄPG här hos mig regnade det ymnigt kan jag lova åskan däremot mullrade långt bort härifrån.

    Gable jag har inte lagt ut några bilder än. Jag talar om när och var.

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-07-31 19:17:22 följande:


    Jag har packningsångest...
    det har inte jag Jag har packat klart. Snart ska lillan sova och förhoppningsvis kommer vi i säng hyfsat tidigt vi också. Någon gång inatt åker vi söderöver. först en sväng till en kusin i Drachten och sedan till min syster som bor strax utanför amsterdam. nästa vecka blir det Nice och sedan tror vi att vi ska ta en sväng förbi Holland igen på vägen hem, men det kan lika gärna bli en sväng över Österrike. vi får se. Planen är att inte jäkta och inte planera för mycket.

    Ha det gott allihopa. Jag studsar väl in här igen om sisådär två veckor.
  • Fru Hilde

    Jepp Very Nice with Nice !

    Näpp nu ska jag studsa mot sängen

Svar på tråden Äntligen fredag del 14