• TrulyInLove

    Alla hjärtans dag brudar! 2009

    Var finns ni? Måste vara fler än jag som nu spikat datum och kyrkan står klarbokad

  • Svar på tråden Alla hjärtans dag brudar! 2009
  • LinaM

    ogiftnickenyfiken: de släpper sina biljetter tre månader innan, exakt på dagen och man måste ringa till dom för att få tillgång till biljetterna. Man kan alltså inte beställa dem över nätet...

  • allahjärtansdag2009

    jennie niklas skrev 2008-08-04 21:32:32 följande:


    Jag ska också gifta mig på alla hjärtans dag -09. Jag bor i närheten av Kristianstad, Skåne.
    Som mitt "namn" säger skall jag också gifta mig på alla hjärtans dag. Ska ni viga er i kristianstad? -det skall nämligen vi-.
  • Joeline

    vi skickar våra injb.kort i slutet av oktober... tänker att februari trots allt är en sån där tid när folk drar två veckor till Thailand för att slippa rusket här hemma...

  • Mixit

    Vi har beställt våra inbjudningskort nu! Ihhhh tänkte nog skicka ut dem i slutet på september!

  • Smilly

    Hejsan kommande brudar!

    Vi kommer nog också att gifta oss den 14/2. Vi håller på att kolla ställen för fullt! SÅ jag hoppas att vi kan spika allt inom väldigt kort tid...
    Jag håller på att kolla för fullt nu på inbjudningstyper. SKa ni klippa och klistra mycket själva???

  • Joeline

    Jag har gjort dem själv från grunden... klippt och klistrat... känns som de blir mest personliga då! Fast jag skulle aldrig hålla på om jag inte hade tyckt att det var skitskoj, det ska ju inte bara vara betungande.

  • BlygBrud
    Joeline skrev 2008-09-14 16:00:12 följande:
    Jag har gjort dem själv från grunden... klippt och klistrat... känns som de blir mest personliga då! Fast jag skulle aldrig hålla på om jag inte hade tyckt att det var skitskoj, det ska ju inte bara vara betungande.
    Men då är du ju precis rätt person att fråga!!
    Sitter och ska börja pyssla med mina nu. (Och jag är INTE pysslig, så fråga mig inte varför jag gör det här och inte beställer istället...)
    Men, alltså. Tänkte ganska enkla kort. Grönt omslag (köpt på bokhandeln) bara enkla inlägg med själva inbjudan och kort information i. Skriva ut på vanligt, lite tjockare papper.
    Funderingarna nu då....
    Skulle ju vara snyggt med ngn slags silverdekor på omslaget. Men är ju en kratta på att rita + att jag ju vill att det ska bli lika på alla 50. Stämplar?? Och var finns dom? Och vad ska man undvika? (som du hör är jag helt blåbär på det här)
    och hur fästa papprena i omslaget?? gummiband?? ( hmmm låg romantikfaktor... )
    kort sagt...HJälp!!
    Tips och råd mottages tacksamt!!
  • ÄNGLAVINGE

    hej
    här är en till med bröllopsdatum 14 februari, hade faktiskt inte tänkt att ha det detta datum men det var det som fanns ledigt om vi ville klaffa kyrka och lokal. Vi har faktiskt redan skickat ut inbjudningskort och alla svar skall vara inne i oktober. Det blev tvunget då vi bor i bollebygd och skall ha bröllop i sälen så ar det ett antal timmar att åka och mycket att planera med boende m.m.

  • Vargtassa

    Hejsan hej!! Nu är mina egenhändigt ihopknåpade inbjudninskort klara Wiiiiiiie..

Svar på tråden Alla hjärtans dag brudar! 2009