Inlägg från: Myran 0802 |Visa alla inlägg
  • Myran 0802

    2 augusti 08

    Misstänker att det är fler än bara jag som gifter mig då. Tänkte att om ni har lust att vi kan prata lite här inför. Vad som är kvar att göra. Har inte hittat någon tråd för 2 augusti, så jag startar en. Är enbart 38 (strax 37) dagar kvar innan vi står som brud/brudgum.

    Hur ska ni ha det stort, litet, mellan, många gäster få gäster etc Börjar ni bli nervösa?

    Vi ska ha ett litet bröllop så jag har inte pratat så mycket på BT på ett tag då vår son tar den mesta tiden av en just nu. Allt har blivit så riktigt nu har haft samtal med prästen, beställt ring och nu har osa gått ut också.

    Någon som har lust att prata lite inför dagen?

  • Svar på tråden 2 augusti 08
  • Myran 0802

    Åh vad mysigt, vad fick er att åka till Sverige och gifta er? Gick det bra med prästen? Jo jag tror du fick med allt. Så har jag suttit och funderat också. Ska ni ha stort lr litet?

  • Myran 0802

    Jesska: Oj, det var inte dåligt med gäster. Känns det bra? Oj, ska ni laga allt själva? Vad ska ni göra? Man ska nog inte säga så, fast jag har gjort det några gånger, får se om det håller sig. När ska du börja gå in skona? Jag ska nog börja i veckna, men är lite svårt att springa i klack när man har en snart fyra månaders här hemma. Hur ser det ut kommer alla? Vi hade bjudigt 36 st och vi blev 28 st.

    Men vad mysigt, med att hans morfar skall viga er. Viger ni er borgligt lr är han präst?

  • Myran 0802

    Jesska: Okej, ja det kan ju vara bra. Ja det är riktigt mysigt med en sån här liten en. Är redan sugen på nr 2. Ja men va bra att hon hjälper till va snällt av henne. Oj oj det var inte dåligt med gäster, men så roligt. Ja det kan bli lite dyrt, vad ska ni göra för gott? När har/hade ni osa? Men vad mysigt att ni har en släkting som skall viga er.

    Själv har jag fått tag på min dop och konfermations präst, så nu skall hon viga oss och döpa sonen. Vi ska ha det väldigt enkelt, vi kommer vigas på en vall och sedan kommer vi har bröllopsfesten i stugan som ligger bredvid. Så vi kommer äta på papperstallrikar/plastglas ja allt så det blir enkelt. Vi kommer ha musik via CD. Vi har planerat bröllopet i ca 2 år och jag hade hittat min klänning just den klänningen ca 5 veckor innan vi fick reda på att jag var gravid. Så det var ju bara att tänka om. Jag hade varit tvungen att beställa den i december och då var ju jag nästan som tjockast. Så jag hittade en fin klänning på indiska som jag bara älskar, tänkte att den passar jätte bra på en vall.

    brudpar08: Japp enbart 37 dagar kvar, det kommer gå fort nu. Hur ska ni ha det?

  • Myran 0802

    Jesska: Men gudars vad mysigt det låter. Åh det är snart ni har osa med andra ord. Har många svarat lr? Något sånt kommer vi också göra med resa nu och ta bröllopsresan nästa år. Det är en enkel klänning som har tunna axelband, sitter åt över brösten och sedan är det nästan som en balongklänning men ändå inte (hittar ingen annan förklaring) och så är det mönster längst ner (med håliga blommor) även så över brösten men då är det tyg under.

    Anka2008: Ja men då ligger ni ganska bra i tid lr? Usch för sprutor men det var för en bra anledning, vart går bröllopsresan? När åker ni?

    happyme: oj svårt att komma på sånt här man INTE får glömma, jag skulle säga kläderna. För jag har drömt mycket nu att jag glömmer kläderna och min m2b säger framme vid prästen, älskling du har inga kläder på dig.

    PL080802: Ja sånt kan nog vara saker man kan glömma. Jag har börjat med min kom ihåg lista tills vi ska åka till bröllopet. Vi bor ca 17 mil ifrån vigsel platsen.

  • Myran 0802

    Välkommen alla nya. Vi är visst några som står som brud den 2 augusti.

  • Myran 0802

    Jesska: oj inte bra att känna gaaaaaaaaaaahhh, andas andas andas (så sa de till mig innan jag fick lustgas *asg* i varje värk). Va skönt att de viktigaste är klart. Det är ju huvudsaken. Ni får ringa dem andra de tre som inte har svarat? Oj det var inte dåligt med mat. Hoppas cyklingen gick bra.

    Igår bestämde vi hur vi skall göra med tårtan, vi ska ta bröllopstårta för det blir billigast hur det kan bli billigast när man skall ha tårta. Så nu får vi tårtställning ja rubbet. För under 1000 kr. I veckan åker jag och sonen till mamma min för att fixa det sista som behövs handlas.

    Ha en bra dag. Nu blir det frukost.

  • Myran 0802

    Jesska: Vi är inte så många, vi betalar 35 kr bit och då får vi tårtställning också dock inte utkörning av den. Vad kändes det som att du vad stressad över? Oj jag vet inte, tror att min mamma får göra det lr min m2bs syster som skall göra mitt hår. Imorgon hämtar jag ringen/ringarna (vigsel/förlovning) åh gud vad jag längtar.

Svar på tråden 2 augusti 08