• viktualia

    Nu har jag gjort det igen... omgång 9

    Trådnummer 9 träder in! Kära nån så länge vi pladdrat tillsammas!!!

    Här har vi nu en nionde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, hoppas att fredagsfesterna kommer igång igen och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 9.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9
  • Oms

    jag var o klippte o slingade mig veckan innan vi döpte lilltjejen så nu har jag 35cm kortare hår!! det ni! det e en skollinjal o lite till - shit vad korthårig jag är! fast det går till axlarna o jag kan ha det i tofs utan spännen men ändå.

    har ju alltid varit guldblond som det kallats m röda toner. är väldigt blek normal o har leverfläckar över hela kroppen o får fräknar av solen men inte i ansiktet längre av ngn anledning. m åren har håret blivit mörkar o nu efter barn nr2 så är jag nästan brunhårig (hormoner) så en slingning var på sin plats!

    Muffins - e det imorn det e dags? isf lycka till!

    Vickan - du har ingen tickande klocka men du skyddar dig inte heller om jag förstod rätt? så blir det så blir det annars får det vara för stunden eller har jag tolkat dig fel? du e ju bara 30 så du har åren på dig så enjoy your work!

    haft en skön dag m mina tjejer idag -den minsta blir helt tills sig när hon ser stora syster o hon gör allt för att få hennes uppmärksamhet - sååå underbart att se! självklar så e storasyster medveten om detta o hon e så stolt så stolt... idag när jag höll i lillan så sträckte hon sig efter storsyster o ville ge henne en puss o sen när storan lämnade rummet så grät lillan så storan sprang genast tillbaka - det är kärlek min vänner!

  • MuffinsTönt

    Oms
    Japp,det är imorgon. Ska träffa doktorn redan 9.20 för att snacka om narkos, ryggradsbedövning eller lokalbedövning. Sen nån timme efter det är det dags. Så om du är ledig vid lunch imorrn o känner för en minipass får gärna pompoma lite.
    Va söt det låter, äkta syskonkärlek.

  • Zozo

    Omsan! Hej pa dig!! Skönt att höra att allt star väl till; Själv försöker jag ta mig igenom de nu 6 sista arbetsdagarna utan att dö uttrakad... Vill bara bort nu; noll motivation för att jobba...

    Vickan; att jobbet inte är sa kul var faktiskt en av de avgörande startskotten för mig.. Nu är jag ju dessutom lite äldre sa det var ocksa lite av att nu börjar det bli tid, utan att ngn egentlig klocka skrällde. Men vi har nog inte riktigt fattat vad som pagar ända...

    Muffins: pomtiddelipompom! Det gar säkert jättefint idag!

  • Mrs  B

    Muffins tönt
    Lycka till idag!

    Jag har bara några fräknar här och där medan mannen har mest på armarna.

    Vi är bleka familjen här. Maken kan bli lite brun medan jag blir mest röd och barnen är alldeles vita (men Max börjar bli lite brun han också om har ofta har kortarmad på sig).
    Ser jätteroligt ut jämfört med andra barn när vi är på babysim....

    Omsan
    Här är det också stor kärlek mellan "brossorna".
    Malte blir helt vild när Max kommer hem från dagis och när Max vaknar på morgonen och går in till oss eller in till Malte.
    Nu börjar Malte vilja sitta på golvet och leka och då kommer Max och då blir det helt fantastiskt igen för Malte.
    Så kul att se på dem.....

  • Zozo

    Mrs B.. I var familj har det alltid varit tvärt om! Mamma sa just attd et alltid var sa lâtt att hitta oss pa stranden - det var bara att kalla pa de svartaste barnen. Vi blir alla lätt bruna och i synnerhet min bror o syster blir svartbruna. Jag blir mera gul

  • Zozo

    En liten gris! Vad gulligt! Om jag bara far sol häftigt och snabbt blir jag mer som en.. hmmm.. banan? Neh.. en mogen mango da? Gul med inslag av rött??

  • Zozo

    Jag sa LITEN... Ska vi ta med storlek i beräkningen kan jag ju inte vara en mango... Finns det gula blavalar????

  • anne på grönkulla

    Haha! Fick höra när vi var på resa att jag såg 10 år yngre ut när jag satt upp håret i 2 tofsar - i min ålder är det en liite tvetydig komplimang

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... omgång 9