• Nennies

    skånebrudar

    Var är alla Skånebrudar? Gifter mej i augusti ;)

  • Svar på tråden skånebrudar
  • Brud28

    flora82

    Har bokat Nisses konditori idag
    I morgon ska jag köpa skor, och titta på Kostym till m2b!

  • flora82

    Åh va bra, vad kostade tårtan? Måste fråga har du också ringt tasty house? För när min kompis var där förväxlade de mig med en anna nbrud som skulle gifta sig samma dag som dig :) tänkte om det var du hihi..
    Vad spännande, vad har ni funderat på för stil? Vi köpte killens kostym före min klänning :) blev mkt dyrare än min klänning med hehe.. man borde tro att det skulle vara tvärtom. :)

    Vad vill du ha för skor? Jag tänkte ha enkla skor eftersom vi gifter oss på stranden och då kommer jag vara barfota o sen lär jag ju dansa igenom natten och då vill jag ha bekväma skor :) Men vet inte än vad jag ska ha för skor


    Brud28 skrev 2008-06-18 20:39:19 följande:
    flora82Har bokat Nisses konditori idag I morgon ska jag köpa skor, och titta på Kostym till m2b!
  • Brud28

    Nej jag har inte ringt dom

    Verkar som de är många som gifter sig 26 Juli!
    Ska få pris på tårtan nästa vecka.li!

    Köpte skor idag, de blev vita/silvriga med en låg klack på!
    Ska lägga ut bild någon dag.
    Men jag kommer inte kunna dansa i dom, de är för small klack!
    Är inte van alls att gå i sådana skor

    Kostym blir en svart på dressmann, köper den nästa vecka!

  • flora82

    hehe ja verkligen, tur att du hann ut i tid då med lokal o sånt :) jag var ute i tid vilket var tur för när jag pratade med vigselförättaren så var det tydligen andra som ville ha just henne den dagen med :)

    Låter som fina skor och det är ju bara att ta av dem på festen sen :)

    Vi köpte också killens kostym på dressman, de har bra priser, det som var dyrt var hans väst, näsduken och slipsen.. de kostade dyrare än kostymen, sjukt egentligen :( hehe

    Hoppas du får ett bra pris på tårtan men de brukar inte ha så farliga priser.


    Brud28 skrev 2008-06-19 15:47:26 följande:
    Nej jag har inte ringt dom Verkar som de är många som gifter sig 26 Juli!Ska få pris på tårtan nästa vecka.li!Köpte skor idag, de blev vita/silvriga med en låg klack på!Ska lägga ut bild någon dag.Men jag kommer inte kunna dansa i dom, de är för small klack!Är inte van alls att gå i sådana skor Kostym blir en svart på dressmann, köper den nästa vecka!
  • Brud28
    flora82 skrev 2008-06-19 15:51:17 följande:
    hehe ja verkligen, tur att du hann ut i tid då med lokal o sånt :) jag var ute i tid vilket var tur för när jag pratade med vigselförättaren så var det tydligen andra som ville ha just henne den dagen med :) Låter som fina skor och det är ju bara att ta av dem på festen sen :) Vi köpte också killens kostym på dressman, de har bra priser, det som var dyrt var hans väst, näsduken och slipsen.. de kostade dyrare än kostymen, sjukt egentligen :( heheHoppas du får ett bra pris på tårtan men de brukar inte ha så farliga priser.
    Ja de är bra priser och bra kvalitet på dressmann

    Nej tror inte att den ska bli så dyr, är ju bara för 20 personer!

    VAd ska du göra i midsommar?
    Själv ska jag på 60 kalas
  • flora82

    Ja precis, bra kvalite med + att man får en resväska till kostymen med :)

    Låter som en trevlig midsommar :) själv ska vi besöka herrgården här vi bor, Gustav frödings gamla hem, de brukar ha bröllop,dans, mat m.m. :)

    Har aldrig varit där på midsommar så hoppas det blir skoj :)


    Brud28 skrev 2008-06-19 17:30:37 följande:
    Ja de är bra priser och bra kvalitet på dressmann Nej tror inte att den ska bli så dyr, är ju bara för 20 personer!VAd ska du göra i midsommar?Själv ska jag på 60 kalas
  • Brud28
    flora82 skrev 2008-06-20 00:49:14 följande:
    Ja precis, bra kvalite med + att man får en resväska till kostymen med :) Låter som en trevlig midsommar :) själv ska vi besöka herrgården här vi bor, Gustav frödings gamla hem, de brukar ha bröllop,dans, mat m.m. :) Har aldrig varit där på midsommar så hoppas det blir skoj :)
    Hoppas du hade en trevlig midsommar!
    Min var kanon, god mat och trevligt sällskap

    Håller på och Övar på att gå i skorna, de är inte särskilt bekväma!
    Men men vill man vara fin...
  • flora82

    Vi hade också en trevlig midsommar, besök på herrgården med dans och lite shopping i deras söta affärer med hantverk och ekologiska produkter m.m. Köpte blandannat en gammeldags flaska med fläder och en gammeldags flaska med jordgubb till bröllopet :) det är sån med fin öppning om du förstår vad jag menar. God mat me osv. :)

    hehe ja det är bra du går in skorna det kan behövas, inga tråkiga överasskningar på bröllopsdagen som skavsår vill man ha :)

    Hur långt innan åker du ner till ängelholm föresten? jag ska dit på onsdag men åker sen hem igen efter en vecka och sen kommer ner en vecka innan bröllopet igen:)


    Brud28 skrev 2008-06-21 19:01:35 följande:
    Hoppas du hade en trevlig midsommar!Min var kanon, god mat och trevligt sällskap Håller på och Övar på att gå i skorna, de är inte särskilt bekväma!Men men vill man vara fin...
  • Brud28

    flora82
    Jag var ju nere några dagar i slutet av maj och ordnade de mesta.
    Vi åker ner på Torsdag så de blir två dagar att fixa de sista.
    Bld. åka över till Danmark och köpa alkohol till festen, och träffa frisören för att gå igenom frisyren
    Men mina svärföräldrar åker ner en hel vecka innan, de hyr en stuga på Lingvallen en vecka.
    De ska hjälpa oss lite och fixa små grejer

    Vi stannar sen till måndag innan vi åker hem igen!

    Börjar få många fjärilar i magen nu, mindre än 5 veckor kvar!

  • flora82

    ja det är smart att åka ner och fixa lite grejer, jag kommer också träffa fotograf, konditor osv. när jag är där nere nu. Danmnark är smart, vi kommer också göra så, mina föräldrar har redan handlat lite i tyskland till oss och resten köper vi när vi kommer ner sista veckan. Vad snällt av dina svärföräldrar att åka ner lite tidigare och hjälpa er. det är mkt att tänka på när man ska gifta sig :)

    Förstår att du börjar få fjärilar i magen, tiden går snabbt


    Brud28 skrev 2008-06-21 20:29:37 följande:
    flora82Jag var ju nere några dagar i slutet av maj och ordnade de mesta.Vi åker ner på Torsdag så de blir två dagar att fixa de sista.Bld. åka över till Danmark och köpa alkohol till festen, och träffa frisören för att gå igenom frisyren Men mina svärföräldrar åker ner en hel vecka innan, de hyr en stuga på Lingvallen en vecka.De ska hjälpa oss lite och fixa små grejer Vi stannar sen till måndag innan vi åker hem igen!Börjar få många fjärilar i magen nu, mindre än 5 veckor kvar!
Svar på tråden skånebrudar