• Mikabella

    Stegräknare!

    ...Nu ska jag ha min stegräknare på mig hela tiden! Är ju jätte intressant att se hur många steg man tar per dag! Hur många tar du? Hur många steg resulterar din 2 timmars promenad i? Hur många steg tar du egentligen på jobbet? Började imorse och är nu uppe i 2486 steg...10000 per dag var det väl som rekomenderades ?

  • Svar på tråden Stegräknare!
  • Mikabella

    Nu efter lunchpromenade är jag uppe i 5448 steg. Får bli en runda till ikväll med andra ord! Bra med en räknare som slutar när mn inte rör sig ju! Då ser man ju mer vad den effektiva träningen ger. Jag har på den på jobbet för att se hur många steg jag springer runt. Jobbar i klädbutik.

  • Mikabella

    Åh tack!! Cycklade hem idag o funderade faktiskt på hur man skulle kunna förvandla det till steg!! Tankeläsare!! Tack! Jag kom upp i 7267 steg idag. Då har jag fuskat o åkt buss. Annars går jag en timmes lång prommenad till jobbet, alt cycklar varje dag.

    1,2,1,2 gå på! Heja heja!!


    Lunia skrev 2008-06-10 16:12:09 följande:
    Ja den är jätte bra, dyr va den med men för mig är det värt dem pengarna! Började med stegräknare i november iom vi var med i en tväling på jobb och har fortsatt även efter! Det blev denna när jag råkade tvätta den andra *typiskt mig*.Har ni varit inne på segraknare.se Där finns omvandlings tabeller, tex för 15 min sex motsvar för min del 1950 steg eller 78 kalorier Man kan omvandla det mesta isteg *s*
  • Mikabella

    Idag ska jag bara upp i mina 1000 steg minst! Har slappat mig o bara kommit upp i ca 7000-8000 fyra senaste dagarna. Är ju inte så konstig att inte vågen rör sig neråt när man slarvar på det sättet! Åh blir tokig! Min kropp vägrar släppa ifrån sig fett. Har inte rört sig ett enda gram på 5 veckor! Grrr! Får öka takten och antalet steg!

  • Mikabella

    Haha 1000 steg hade ju varit en enkel match! 10000 ska det ju stå! Siktar på 15000 per dag från och med nu!!

  • Mikabella

    Min bästa vän heter Ipod Han berättar talböcker o spelar musik i mina öron när jag går


    Lunia skrev 2008-06-11 12:22:57 följande:
    Är endast uppe i 3450 än så länge! Den gamla hundne orkade inte med någon längre promenad Så tråkigt att gå själv! Är just nu arbetslös så det blir ju bara steg när jag medvetet promenerar!
  • Mikabella

    Riktigt bra Isolde!! Sååå många steg! Tokmånga

    Jag använder mig av mått bandet..Inte en cm! Har blivit hårdare o fastare, men nu vill man ju faktikt SE lite resultat oxå inte bara KÄNNA...Buhu...

  • Mikabella

    Nä ska inte buhua Tack. jag väger mig en gång i veckan mäter mig en gång i månaden...Är med i viktklubb.se. Ja jag ska ju inte trycka ner mig själv! har ju som sagt blivit hårdare!

    Är väldigt roligt med stegräknaren. Det motiverar verkligen! Blir som en liten hjälpreda på axlen som håller koll på en så att man inte slaravar Är skönt nu när promenaderan och cykel turerna börjar bli rutin! Man får nästan abstinens om man hoppar över/missar någon dag!


    Lunia skrev 2008-06-11 13:58:00 följande:
    Inga buhu här inte !! Dina resultat kommer att komma vänta du bara, ge inte upp!! du säger att du blivit fastare, då har du ju lite resultat redan!! Grattis!!Väga sig kan man göra 1 gng i veckan men mäta sig böra man endast göra 1 gng i månaden varannan v går också men som sagt helst 1gng i månaden!Hur gör du?
  • Mikabella

    Haha är PRECIS likadan. Gladare, piggare o som du säger...det är nästan så att man går lite avsmak för för fet eller onyttig mat!! Måste ha en knallgul vattenflaska stående på jobbet så att jag hela tiden påminns! Blir ju helt snurrig i bollen framåt eftermiddagen annars


    Lunia skrev 2008-06-11 16:05:37 följande:
    Ja man får verkligen abstinens!!! Dessutom är jag mindre hungrig och sugen på sötsaker när jag motionerar mycket! Blir gladare också Så härligt!!Det jag är dålig med är tyvärr vattnet! Ska gå å ta mig ett glas nu när jag tänker på det
Svar på tråden Stegräknare!