• Munchkin

    Umeåbrudar 2008!

    Jag blev hippad igår.
    Packade min väska efter listan jag fick i fredags och slog mig ner för att invöänta vidare instruktioner. Fick ett sms om att jag skulle ta 1:ans buss som gick 17.08 ner till församlingsgården, sagt och gjort. Väl där hade mina söta vänner satt upp vidare instruktioner på vart jag skulle ta mig, det var bara att hoppa på en buss i motsatt riktning och åka ett par hållplatser tillbaka *S* Där fick jag intruktioner om att jag skulle hem till en av tjejerna, där möttes jag at 5 av mina kompisar som genast satte en krona och slöja på huvidet på mig. Sen lagade de god mat och så tittade vi på film, det enda av allt på listan som jag verkligen behövde *S*
    Efter maten och filmen så hade vi chokladprovning, en riktigt lyxig sådan med choklad och praliner från gourmetbutiken DUÅ nere vid busstationen, oj vad gott.

    Efter all mat och choklad var det dags att åka vidare, upp på Ersboda bar det , för nu tänkte tjejerna att jag skulle minsann sjunga karaoke, men se det gick inte för killen som skötte karaoke apparaten var på semester, skönt tyckte jag iofs *S*

    Så ner på stan igen, och in mot kajen för att titta på alla fina bilarna som samlats där efter Wheels träffen igår. Vi gick runt där nån timma, ochså sprang vi på ena tjejens pappa som promt tyckte att blivande bruden måste ju åka flådig amerikanare, men han hade tappat bort sin chaufför, så istället så hittade han nån han kände och i dennes bil blev jag inlyft...mer eller mindre upp och ner, de stackars tjejerna i baksätet som höll på att få mina fötter i ansiktet såg måttligt roade *S* Men jag fick åka med ca 10 meter, sen tackade jag för mig och hoppade ut till mina väntan de kompisar.

    Sen började det kännas dags för hemgång för alla inblandade, så vi letade upp 2 av tjejernas killar som varit på min m2b´s svensexa under kvällen för att få med dom också hem, min käre m2b var redan hemma, lagom dragen...han lyckades på 2 minuter ringa 3 gånger för att säga...ingeting alls *S* Han är söt när han får lite för mycket i sig *S*

    Jag hade en jättebra kväll, bara roliga saker, och inga hemskheter, och m2b verkar ha haft en bra svensexa han med, med bra mycket färre blåmärken än vissa andra som var med kan stoltsera med...de ahde spelat phaserzone..alltså paintball, fast inomhus och med gummikulor istället för färgkulor.

  • Munchkin
    Nomea skrev 2008-06-30 08:37:07 följande:
    Låter jätte kul Munchkin!Skönt att det inte va några hemskheter antar jag?
    Ja det var jätteskönt

    Grattis Camsan
  • Munchkin
    bummel skrev 2008-07-03 22:13:34 följande:
    Nu har jag gjort en provdukning här hemma.. Bild finns i galleriet. Vad tycker ni, behöver man nått grönt också eller räcker det såhär? Vi har funderat på murgröna som man kan lägga som rankor längs mitten. Nån som vet var man kan få tag i det isf?
    Murgröna skulle nog bli snyggt till tror jag, borde väl finnas att köpa hos vilken florist som helst?
  • Munchkin

    Så var man numera fru. Gårdagen var helt underbar, jag kände mig som en prinsessa hela dan ( en något blåfrusen sådan under fotograferingen dock)

  • Munchkin

    Tack för alla grattishälsningar

    Har väl landat nog nu för att kunna delge er lite av vår dag.
    Steg upp vid 8, trots att jag inte behövde vara i Holmsund förrän 10, men med föräldrar osv på besök var det bäst att vara uppe när de kom inklamande. Älsklingen passade på att sova fram tills dom kom vid halv nio tiden.
    Jag och tärnan ( min syster) blev skjutsade in till Holmsund och Salong Liss där förvandlingen tog sin början. Vid 11 kom 2 av mina närmsta vänner dit me, den ena för att fotografera mig och den andra för att stressa mig *S* Skickade syrran att hämta blommorna på Holmsunds blommor, efterom vi hade lagt till en hel del extra till buketten efter grundordern så fick hom med sick extra pengar...men dom hade hon med sig tillbaka igen...de hade bara lagt till 50:- på priset trots 4 extra rsoor, massa ektra dekorationer osv. Trevligt.
    Vid just efter 12.30 var jag klar med frisyr och sminkning, och det var dags att betala,jag hade fått ett pris på 2200:- för nagelförlängning, sminkning och uppsättningen, sen gjorde hon slingor när jag var dit på konsultation, och de skulle betalas samtidigt som det andra, naglarna betalade jag när de gjordes, så jag gissade att runt 2500 skulle jag betala i lördags, eftersom jag har ett hum om vad de tar i stan....1300:- skulle hon ha, så inräknat anglar och slingor kom vi inte ens upp i en totalsumma på 2000:-

    Blev upphämtade av pappa och älsklingen, åkte ut till Strömbäck för fotograferingen. Svinkallt var det, höll på att frysa ihjäl. Sen var det bara att invänta rätt klockslag. Nervösast var jag just innan dörrarna öppnades.
    Sen gick allt väldigt fort, ingångsmarschen började, hann registrera att det lät otroligt bra ( vår organist var blott 15 år och började öva i torsdags, alltså 2 dar knappt före vigseln)
    Min syster läste ett bibelord, vi svarade rätt på frågorna och lyckades säga efter prsäten.

    Festen var jättelyckad även den, maten var jättegod, men hur sjutton de räknat portionerna blir jag inte klok på, vi har mat till ett mindre regemente över....*S*

    Kom til hotellet runt 02.30, fantastiskt fin svit på hotel Aveny, som vi såg till att ta till vara på ordentligt, checkade ut just öre 12 igår. Sen var det bara hem och föbereda presentöppningen :D

    Helt underbar helg, men jag är fortfarande helt slut *S*

  • Munchkin

    Ååhh vad fin du var Reyal, kortet ni tog mot bilen såg ut att kunna blli riktigt läckert

    Hoppas du kan komma på nästa tjejmiddag så vi får utbyta bröllopsberättelser

  • Munchkin

    butterfly: det ska jag absolut göra

    Det rummet på stora hotellet har jag varit inne och kikat på, terassen är ju helt underbar

  • Munchkin

    KOm just på en grej.
    Måste ju passa på att säga grattis till den brud som fixade iordning sig på Sjögrens i stan igår och sen tråcklade in sig själv fullt uppklädd i en liten liten golf ( eller liknande storlek på bil)

    jag blir så glad varje gång jag ser en brud nuförtiden, får mig att minnas min egen dag

  • Munchkin
    Duchess skrev 2008-08-19 22:37:04 följande:
    Jasså minsann! Vi satt på jobbet och tittade på vigselannonserna i VK idag och roade oss med att säga vilka fördomar vi hade om några av brudparen, utifrån namn och utseende. (Bara på skämt, men ändå)
    uh oh, undrar om viv ar nåt av brudparen som råkade "illa" ut då *S*
  • Munchkin
    Duchess skrev 2008-08-22 08:33:06 följande:
    Jag kikade på bilden i ditt galleri och nej, ni utsattes inte för våra gissningar
    Vilken tur för oss *S*
Svar på tråden Umeåbrudar 2008!