• MD2009

    bästa omega3?

    Mitt första råd är att ni rådgör med kunnig personal i hälsokostbutik - det kan vara väldigt individuellt vad en person behöver.

    Mitt andra råd är Aloe Vera från Forever Living Products - det fungerade extremt bra för mig och jag har tidigare testat Aloe i andra märken utan effekt. Denna gav mig en tydlig energiförhöjning som håller i sig. Men som sagt - det kan vara väldigt individuellt vad man behöver, varför man är trött och vad som fungerar.

    Angående Omega 3 - Själv blandar jag en äcklig morgondrink (från tv3:s "Du är vad du äter") de flesta dagarna i veckan och den innehåller hackad ingefära, citron, vatten och en oljeblandning som heter Udo´s Choice, den innehåller omega 3, 6 och 9. Den är dyr, äcklig men BRA! Slätar banne mig ut linjer i pannan - efter 2 veckor fick jag plötsligt visa leg på systemet och då var jag 35 år. Förmodligen var det dessutom något fördelaktigt ljus precis där jag stod men det var verkligen synbar skillnad på huden.

    Ett annat tips när det gäller koncntrationsförmåga ody - Eye Q som innehåller fiskolja och nattljusolja.

    Kvinnor och män är dock olika och behöver olika saker så rådfråga kunnig personal.

    Tänkvärt är även att det kan finnas fysiska orsaker till trötthet - tex muskelspänningar (behöver inte alltid märkas) som stjäl energi. Vanliga "tråkiga" promenader kan hjälpa kroppen att släppa på spänningar och då kan tröttheten minska och energin öka.

    Förresten?? Är han bara kvällstrött?? Pigg resten av dagen?? Då funderar jag spontant över vad han äter under senare hälften av dagen.... socker och en hel del annat är kraftiga energitjuvar, likaså tung mat osv...

    Kort sagt (efter ett långt inlägg ) så är det bra om ni först klurar ut anledningen till tröttheten.

    Lycka till!


    grabbarna skrev 2008-05-28 10:52:06 följande:
    har en sambo som är sååå kvällstrött och fick tipset att prova omega3 men när vi kollar finns det ju miljarder olika sorter vilken ska man köpa är det eg nån större skillnad förutom på priset?
Svar på tråden bästa omega3?