• SweetSun

    Akupunktur & depression??

    nej inte testat det själv, men har hört att det ska hjälpa. Man får ju gå ett par gånger för att lösa probleme.

  • SweetSun

    Jag har haft svåra depressioner och idag är jag helt "återställd". JAg lider inte av de svåra ångestanfallen jag hade, jag kan gå i affärer igen och gråter mig inte tills sömns längre..

    Jag började med homeopati, och det har hjälp mig igenom depressioner och social fobi. JAg har blivit mycket starkare psykisk, och nu när jag fick MS, så har jag accepterat och tagit det ganska bra, och jag tror det beror mycket på att jag blivit så stark, att jag klarar av det på ett annat vis...

    Det finns många sätt att bli av med sin depression, det viktigaste är att försöka komma på grundorsaken, och försöka ta sig igenom det... ibland med lite hjälp!

  • SweetSun

    Jag själv utbildade mig till djurhomeopat och gick samtidigt i behandling för min lärare (som är människohomeopat).

    Homeopati är en naturlig behandling som bygger på "lika botar lika" d.v.s att ett symtom botas med ett medel som orsakar just detta. Som tex, om du har torr hud, depression och väldigt sötsugen, så behandlas du med ett medel som orsakar just dessa symptom om du hade varit helt "frisk".

    Homeopatiska medel är utspädda till den grad att de får helt andra egenskaper än den rena materian, och av vetenskapen även kallat "bluff" och "placebo". Men det är upp till alla att göra en bedömning av vad som passar just dig. JAg vet hur jag har mått, och jag ser hur djuren jag behandlat mår efter behandling.

    Tyvärr finns det många klåpare som kallar sig för homeopater här i sverige, med allehandla knepiga metoder.

    Jag behandlar med små vita piller, som man tar först med ca 4 v mellanrum, och sen ökar perioden mellan doseringarna. (På djur)

    När det gäller människor, så är vi lite mer avancerade och kan kräva lite tätare behandling. JAg kan ge dig tips på homeopat om du vill, bara inboxa mig så får du det. Kram till dig!

Svar på tråden Akupunktur & depression??