Inlägg från: Soon to be Mrs P |Visa alla inlägg
  • Soon to be Mrs P

    Vinterbröllop 08/09 nr 2

    Hej!

    Har inte varit aktiv på ett tag då livet kom emellan! =)

    Kan vi inte göra en lista över var och när vi ska gifta oss?
    Jag börjar!

    Soon to be Mrs P: Helsingborg 13 december

  • Soon to be Mrs P

    Då har vi början på en lista!

    Kopiera raderna nedanför och fortsätt!

    Soon to be Mrs P: 13 december i Helsingborg
    Ida Halmstad: 13 december i Halmstad
    Anna och Ola: 22 November i Malmö

  • Soon to be Mrs P

    Simone B skrev 2008-06-23 11:49:18 följande:


    Fixar med inbjudningskort nu förresten... Har tänkt skicka ut dem i augusti och med tanke på att vi är borta stora delar av juli så börjar det nästan bli lite bråttom. Men oj vad svårt det är! Har ni fixat era inbjudningskort än?
    [/citat]

    Jo, jag har knåpat lite i helgen, ska försöka få ut dem denna veckan (så att mamma kan sluta klaga på att de aldrig kommer...)

    Ida Halmstad skrev 2008-06-23 09:34:54 följande:
    [citat]
    Måste bara avreagera mig lite: varför är det andras problem det här med vilka som ska bjudas...jag blir så arg när alla andra lägger sig i detta....det är väl för fasiken upp till oss! Tröttsamt !
    Det är klart att det inte är någon annan som ska lägga sig i vem som ska bjudas och vem som inte ska det! Eller förresten, det beror ju lite vem som pytsar ut med pengarna. Ju mer pengar som någon bidrar med desto mer får man stå ut med att de har synpunkter/idéer/krav...
  • Soon to be Mrs P

    Blivande fru L: Övervara är visst ett ord! Speciellt i dessa sammanhang. Det är precis det som används enl Magdalena Ribbing (ja jag gick och köpte boken "Ja! Allt om bröllop" som hon skrivit...)

    Anna och Ola: jag har för mig att www.vigselringen.se hade förslag på vad man kunde skriva i inbjudan beroende på vilken typ av fest det skulle vara, kolla där!

    Ingenjörsbruden: vet precis vad du pratar om, fyller själv 30 om en dryg månad och försöker få ihop ett 30-årskalas samtidigt!

  • Soon to be Mrs P

    Sitter och svär över inbjudningskorten, varannan gång skriver skrivaren ut det i en mörkare grön nyans än jag hade tänkt, varannan gång blir det rätt... *morr morr*

  • Soon to be Mrs P
    3Jane skrev 2008-06-26 09:12:43 följande:
    Hej allihop!Har inte skrivit på ett tag, är i San Francisco på semster.Har självklart passat på att kolla lite bröllops-saker.Provade 2 klänningar idag, jag hade trott att eftersom dollarn är låg, att det skulle vara biligare här. Men det verkar tyvärr inte gälla bröllopsklänningar. Den billigsteinte klänningen jag hittat kostar 14 000, väldigt fin iofs. Idag har jag också hittat en jättefin slöja som jag är jättesugen på, men den kostar ca 1600kr, är det dyrt eller normalt för ens slöja i sverige? Nån som vet?
    Jag ska ha en Nixa-slöja i ett lager som går lite längre än släpet på klänningen och betalar 900 kr för den med lite paljetter på, tror att den inte kostade så mycket mer för dubbelt tyg.
  • Soon to be Mrs P

    Ida Halmstad skrev 2008-06-27 19:21:11 följande:


    Jag har nu fått de första bilderna på min klänning :), trodde inte det skulle gå så fort. Gjorde beställningen för ca 1 mån sen...småändringar som ska göras, de hade helt glömt att sätta på kristaller på klänningen så de får de fixa innan de skickar iväg den !!! Finns en bild på baksidan av klänningen i mitt galleri :)
    Vilken underbar klänning! Riktigt vackert med spetsen som går i vågor upptill!
  • Soon to be Mrs P

    KRIIIIIIISSS!!!!!!!

    Min frisör sedan många år som är expert på bruduppsättningar och som även skulle sminka mig har sagt upp sig och slutar som frisör!!!!!!

    Vad gör man nu???? Med mindre än ett halvår kvar till bröllopet hinner man ju inte prova ut så många frisörer som man kan bli nöjd med och som känner mig och mitt hår???

    Hon rekommenderade visserligen en annan person men det vet man ju inte om man känner likadant för henne...

  • Soon to be Mrs P

    Simone B skrev 2008-07-02 16:19:02 följande:


    Soon to be Mrs P skrev 2008-07-02 15:33:22 följande:
    Aj då! Kan du inte kolla med henne om hon skulle kunna tänka sig att göra det ändå, privat på sidan om så att säga?
    Lät inte riktigt så eftersom det nya jobbet skulle innebära mycket resande...
Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 nr 2