Inlägg från: Ida Halmstad |Visa alla inlägg
  • Ida Halmstad

    Vinterbröllop 08/09 nr 2

    Hej

    Jag hoppar in här då jag också ska gifta mig till vinter, den 13 dec !! Måste få ett litet råd. Jag är på jakt efter en lång vit cape med huva men det finns tydligen inte någonstans. Här i stan kan man hyra men då kostar det 1500 kr, tycker det va lite dyrt för att hyra. Då köper jag hellre en men var ??? vad ska ni ha ?

  • Ida Halmstad
    Ceasara skrev 2008-06-17 11:38:31 följande:
    Jag fundera också på en sådan. Min mamma ska sy en. Vill gärna kolla på en först. Har du nån bild? 1500:- låter jätte dyrt. Det är ju liksom inte en klänning....
    Nej ingen bild tyvärr, den e verkligen super fin men att hyra för det priset tycker jag e lite att ta i !! Klänningen e en
    san Patrick modell Bahamas...I love it :)!
  • Ida Halmstad
    Novemberbröllop08 skrev 2008-06-18 07:31:34 följande:
    Ja jag fick ingen bra bild tyvärr men jag kan lova att dom är superfina:)Uppvärmd, inte tänkt på. Måste jag kolla upp. Får bli tusen tals ljus som värmer annars:)
    Gud va härlig den tårtan e som du har i ditt galleri...helt underbar till ett vinterbröllop :) !
  • Ida Halmstad

    Soon to be Mrs P skrev 2008-06-21 17:13:35 följande:


    Hej!Har inte varit aktiv på ett tag då livet kom emellan! =)Kan vi inte göra en lista över var och när vi ska gifta oss?Jag börjar!Soon to be Mrs P: Helsingborg 13 december
    Jag gifter mig också den 13 december, i Halmstad :) !
  • Ida Halmstad

    Måste bara avreagera mig lite: varför är det andras problem det här med vilka som ska bjudas...jag blir så arg när alla andra lägger sig i detta....det är väl för fasiken upp till oss! Tröttsamt !

  • Ida Halmstad

    Jag satt och pyssla med inbjudningarna igår...nästan färdig med alla! Det tog lite tid men när det är sådant här sommarväder och man har semester så måste man ju pyssla med nått!

  • Ida Halmstad

    Min slöja kostade 200 kr genom lillsessan...en super lång med spets runt kanten :) !!!

  • Ida Halmstad

    Jag har nu fått de första bilderna på min klänning :), trodde inte det skulle gå så fort. Gjorde beställningen för ca 1 mån sen...småändringar som ska göras, de hade helt glömt att sätta på kristaller på klänningen så de får de fixa innan de skickar iväg den !!! Finns en bild på baksidan av klänningen i mitt galleri :)

  • Ida Halmstad
    Ceasara skrev 2008-06-30 08:15:06 följande:
    Vilken underbar klänning Ida halmstad...Är det nån som vet var de där tipsen om brudlännings modell till vilken kroppsform man har har tagit vägen. Fanns förut på BT nånstans.
    Det finns tips inne på lillsessans hemsida...där står ganska utförligt vad man passar i !
Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 nr 2