• Svar på tråden På söndag drar det igång! Nu jävlar!
  • Hammerman

    Haha, man tackar man tackar. Alltid roligt att någon tycker att man är sexig

    Är dessutom kul om den här bloggen kan inspirera andra som vill tappa några kilon. Det går! Det handlar bara om att ha rätt inställning till det hela. Just inställningsbiten är något jag själv haft väldiga problem med. Men hamnar man bara rätt mentalt, då klarar man det.

    Mitt tips är att du kör promenader varvat med styrketräning. Funkar hur bra som helst, och är något alla kan göra. Lycka till!

  • Originalrosen

    Promenader inplanerat, går med hundskrället varje dag. Nu får han bereda sig på lite längre promenader på morgonen. Han som är så morgontrött, hur ska det gå?

    När jag går upp på morgonen så hoppar han upp i sängen och sträcker ut sig med huvudet på kudden och tassarna i vädret. Sedan får jag väcka honom när det är dags att gå ut. (Ja, jag pratar om hunden - inte maken.)

  • Äntligen är det min tur

    Härligt kämpat. 2 cm på en vecka e bra jobbat!!
    Jag hejjar på dig.....

  • Originalrosen

    Nu har jag satt igång, jag med. Hur går det för dig? Själv var jag ute och snubblade runt med hundskrället häromkvällen tills både han och jag var alldeles slut.

  • Hammerman

    Jag har varit och köpt sådana där viktmanschetter. Dom väger 2,5 kg styck och jag har dom på hand och fotleder. Ger promenaderna lite extra krydda.

    Dessutom har jag fått ett någorlunda rörligt arbete på ett sågverk. Har som smått börjat lägga in lite styrketräning också.

    Ska bli kul att se vad vågen och måttbandet visar på tisdag.

  • Äntligen är det min tur

    Funkar banden bra??? Funderar på o köpa sånna. Men det sägs att det inte ska vara så bra med fotlederna för att det blir för mkt påfrestningar på fotleder o knn!!!! Vet inte??????


    Hammerman1 skrev 2008-06-15 17:08:46 följande:
    Jag har varit och köpt sådana där viktmanschetter. Dom väger 2,5 kg styck och jag har dom på hand och fotleder. Ger promenaderna lite extra krydda. Dessutom har jag fått ett någorlunda rörligt arbete på ett sågverk. Har som smått börjat lägga in lite styrketräning också. Ska bli kul att se vad vågen och måttbandet visar på tisdag.
  • Originalrosen

    Bra tajmning med att börja ett jobb där man rör på sig - grattis!

    2,5 kg styck? Du med mig skämta aprillo??! OK, du är man och jag är kvinna, men i alla fall. Jag börjar med att släpa runt min egen kropp, det är vikt nog i början.

  • Hammerman

    Jag har hunnit med två långpromenader med dom, + en kortis (jävla regnande) men jag har inte upplevt något obehag än, frånsett att dom på benen halkat ner och jag fått spänna om dom så dom inte ligger över foten och skaver och jävlas.

    Dom jag har är rätt breda och fyllda med något sandliknande, så jag tror att dom fördelar vikten rätt bra. Och 2,5 kg är inte så värst mycket faktiskt, framförallt inte på benen. Visst väger jag 10 kg mer med allting på, men samtidigt så är ju inte människor som väger 10 kg mer än mig invalidiserade på grund av vikten heller. Promnenaderna känns däremot av lite mer, och det är ju precis det som var tanken.

  • Originalrosen

    Var köpte du dem? Verkar ju som att det funkar bra för dig.

  • Hammerman

    Jag köpte dom på Sporthuset i Umeå. Energetics heter märket och dom fungerar rätt hyfsat. Det fanns frökenmodeller om halvkilot men det kändes fel att inte skaffa tyngsta modellen med en gång.

    Ny uppdatering imorgon!

Svar på tråden På söndag drar det igång! Nu jävlar!