• Originalrosen

    På söndag drar det igång! Nu jävlar!

    Hammerman!
    Du är så himla sexig och vet du varför? Du har humor, är intelligent och kan uttrycka dig. DET är sexigt! Om du är duktig på att lyssna också så är du ett kap för varje ledig, vettig kvinna som är värd dig.

    Bra att du har satt igång för det blir inte lättare att gå ned ju fler kilo man lägger på sig. Själv är jag tjock som bara den och hämtar just nu kraft att sätta igång, har väntat på tok för länge så många kila är det att tampas med.

    Jag tänker inte banta utan lägga om livet, är för gammal för att banta - igen. Nu krävs andra tag, går ju bara upp igen när jag har gått ned. Nu måste jag lägga om livsstil.

    Jag får hämta kraft och styrka i din tråd. Bra början och bra jobbat!

  • Originalrosen

    Promenader inplanerat, går med hundskrället varje dag. Nu får han bereda sig på lite längre promenader på morgonen. Han som är så morgontrött, hur ska det gå?

    När jag går upp på morgonen så hoppar han upp i sängen och sträcker ut sig med huvudet på kudden och tassarna i vädret. Sedan får jag väcka honom när det är dags att gå ut. (Ja, jag pratar om hunden - inte maken.)

  • Originalrosen

    Nu har jag satt igång, jag med. Hur går det för dig? Själv var jag ute och snubblade runt med hundskrället häromkvällen tills både han och jag var alldeles slut.

  • Originalrosen

    Bra tajmning med att börja ett jobb där man rör på sig - grattis!

    2,5 kg styck? Du med mig skämta aprillo??! OK, du är man och jag är kvinna, men i alla fall. Jag börjar med att släpa runt min egen kropp, det är vikt nog i början.

  • Originalrosen

    Var köpte du dem? Verkar ju som att det funkar bra för dig.

  • Originalrosen

    Okej, du menar att jag ska gå in i en sportaffär?! DET var ett slag sedan och blir en utmaning. Tror jag hämtar mod några veckor eller så.

    Jag är ned ett kilo lite drygt, då är det bara resten kvar. Inte riktigt rätt tidpunkt att fokusera på mig själv (är det någonsin det för mig??) då maken är sjuk, sur och elak samtidigt som jobbet är galet stressat med många timmar. Jag har huvudvärk igen - varje dag för första gången på länge. Ska hålla i, men det blir inte jättefokuserat. Vill ha tid för mig!!

    Frökenmodell om halvkilot, sa du? Näää...inte nu.

  • Originalrosen

    Mera vedhuggning! Det verkade ju vara en bra idé. Toppenbra jobbat, grattis!

    Själv hanterar jag andra monster än viktmonstret just nu, ser dock till att hålla vikten så att jag inte går upp mer. Det funkar, gudskelov. Följer din tråd och hejar på!

  • Originalrosen

    Minus sex kilo är toppen! Ett stort grattis till dig!

    Själv var jag hos läkaren idag, inte kul alls. Var där för en skada som inte vill läka men det tog bara några minuter. Sedan var läkaren på mig: -Nå, vad ska du göra åt din vikt? Högt blodtryck har du också.

    Lilla jag (som aldrig haft dåliga värden tidigare), svarar lite försynt att jag inte hade märkt att jag har högt blodtryck.

    -Nej, det märker du inte förrens du får en hjärnblödning eller hjärtattack. Nå, vad gör vi åt vikten?! ....kom det tämligen uppfordrande.

    Jag säger bara en sak: BRA läkare! Önskar att fler läkare tog oss överviktiga på allvar och informerar på ett bra sätt om farorna med övervikt. Vi VET ju egentligen, "men det händer inte mig".

    Nu har det hänt mig. Jag kommer att dö om jag inte går ned i vikt.

    You go, Hammerman! Skaka av dig de där kilona nu och låt dem aldrig komma tillbaka!! Lev ett rikt och långt liv. Minus två hekto på ett år är faktiskt tio (10) kilo!!!

  • Originalrosen

    Hammerman,
    Detta med släkten i Göteborg. Knepigt, men kan du vara rakt på sak till dem och berätta att det är just knepigt och att du BEHÖVER deras hjälp och stöd? Hjälp att inte truga med maten - och drycken? Lura ut dem på Heden med fotboll, krocket, boule eller brännboll! Köp allt i aktivitetsväg du hittar på närmaste mack och överraska dem! Grillparty kanske? Grilla grönisar och kött med lite smaskig Halloumi och varför inte en tzatsiki till (hemmagjord - enkelt, nyttigt och gott)?

    Jag har gott ned fyra kilo men står still då mitt fokus ligger på annat just nu - ser till att jag inte går upp igen bara. (Svårt nog). Har ett skadat knä men så fort det är bra så fortsätter jag med morgonpromenaderna. Det svåra för mig är egentligen att knata i trapporna hemma, tji hiss - det ger knäet stryk så att det aldrig läker. Nåväl, fick kortisonspruta i knäet idag av doktorn så det blir säkert bättre snart.

    Lycka till i Gbg! Förresten, frossa i skaldjur, fisk och räkor!

Svar på tråden På söndag drar det igång! Nu jävlar!