• Mizty

    Nya Göteborgsbrudar del2

    Då fortsätter vi i en ny tråd

    fru Trul 14 Februari 2008
    Bartan 31 Maj 2008
    Sagess 28 Juni 2008
    frökenkräfta 8 augusti 2008
    Sarahochdavid 9 Augusti 2008
    Lokalo 16 Augusti 2008
    Busfia 23 Augusti 2008
    Schükano 6 September 2008
    Ajjse 13 September 2008
    Troll1 27 September 2008
    Mizty 081108
    Danielaa (och Mikael) 2 maj 2009
    Carolina 1979 23 Maj 2009
    lottaochalex 8 Augusti 2009

    Första tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2738115.html

  • Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2
  • MD2009

    Håll nere Alt-knappen och tryck siffra eller siffror samtidigt!

  • fru Trul

    Verkar helt hopplöst, han vill inte lyssna på mig alls... Vi har planerat denna festen i över ett år å plötsligt gör han en helomvändning å vill inte ha nån fest... Fy fan säger jag bara... Hur fan ska jag förklara det här för familjen?

    Samtidigt är jag så jävla arg för detta är mina pengar som JAG sparat ihop han har endast lagt två tusen hittills på denna festen, jag har sparat ihop resten... Har god lust att betala tillbaka hans två tusen å betala festen själv..

    FAN VAD ARG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!

  • frökenkräfta

    Hej tråden,

    tillbaka i stan och tillbaka till vårt bredband och vi gifter oss om TVÅ dagar .....känns nervöst o pirrigt o massor som ska hinnas med under två dagar. Bland annat mina skor! Skriver mer senare!

  • MD2009

    Fy vad trist! Men du måste stå på dig och "hota" med konsekvenser om han driver igenom att helt ställa in festen. Det är verkligen inte ok att bara göra en helomvändning på det viset när detta betyder mycket för dig och det dessutom är dina ihopsparade pengar. Visserligen kan du inte tvinga honom att genomföra en fest mog hans vilja men det måste för tusan finnas något effektivt "straff" som får honom att ta sig en funderare och begripa hur viktigt det är för dig.

    När var festen planerad till?

    Om han inte lyssnar frivilligt så får du agera på ett sätt som gör att han själv väljer att lyssna. Jag hade själv en dust med min m2b för han engagerar sig absolut inte just nu och han brukar vara mycket ovillig att lyssna när jag blir irriterad men om jag då istället visar min irritation och helt enkelt drar mig undan och behandlar honom som luft (dvs att jag ej springer efter och pressar) så kommer han självmant och intresserar sig för varför jag är grinig. För han tycker inte alls det är kul när jag är fullständigt ointresserad av honom - då väljer han själv att lyssna och bjuda till så att jag återigen blir "välvilligt" inställd *ler*

    Håller på dig!

    fru Trul skrev 2008-08-05 14:01:40 följande:


    Verkar helt hopplöst, han vill inte lyssna på mig alls... Vi har planerat denna festen i över ett år å plötsligt gör han en helomvändning å vill inte ha nån fest... Fy fan säger jag bara... Hur fan ska jag förklara det här för familjen? Samtidigt är jag så jävla arg för detta är mina pengar som JAG sparat ihop han har endast lagt två tusen hittills på denna festen, jag har sparat ihop resten... Har god lust att betala tillbaka hans två tusen å betala festen själv..FAN VAD ARG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!
  • Troll1

    MD2009: Jag gjorde så första gången, men inget händer. 4 4 $ haha, nu har jag testat allt möjligt...

    Fru Trul: Jag tycker det verkar konstigt att han ändrar sig så. Har du stått för så mkt själv? Sätt ner foten (lite försiktigt ) Inte bra att starta sitt liv som nygift med praktgräl. Det viktigaste är inte vad andra tycker/ska säga, utan hur NI vill ha det. Jag hade också blivit lätt upprörd. Min m2b hade nog inte vågat neka.

    Mizty: Ska du avboka? ..."Vid avbokning utgår en avbokningsavg. om 2,500:- (motsvarande bokningsavg) Sker avbokningen senare än 4 månader före utgår hyra med 2000:-/månad, dvs 4000:- för 3 mån innan osv."

    Frökenkräfta: Jag har tänkt på dig!

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2