• Troll1

    Nya Göteborgsbrudar del2

    Hej Busfia och ni andra!
    Jag ska ha slöja och tiara (om jag någonsin hittar en bra tiara under 800 ??)
    Idag har jag haft en grym migrän! Andra gången sedan min dotter föddes. Det kan vara grav/förl som dragit igång det har jag förstått från andra. Hemskt var det i allafall. Har köpt Eeze nu för säkerhets skull. Inget sådant på bröllopsdagen, tack!

  • Troll1

    Frökenkräfta: Kan inte tipsa om cateringfirma, tyvärr.
    Det var ngn som tipsade om en bra firma inte långt från Stora Holms säteri. Ngn här som känner igen det?
    Tyvärr är kostnaden för Stora Holm väldigt hög, men det kompenseras lite av att man kan fixa mat & alkohol själv + att man (eller rättare sagt gästerna) bestämmer när festen ska sluta. Viktigt för oss!

  • Troll1
    Mizty skrev 2008-05-22 10:47:49 följande:
    Det tycker jag känns lite tråkigt nu när vi bytt lokal, fram till kl:02 får vi vara kvar. Tror dock att det blir lite skillnad på fest om vi hade haft 70 gäster med mycket kompisar mot nu när det bli 35 & större del släkt... Intalar jag mig själv i alla fall
    Men kl 02,00 är väl ok? Jag har hört andra som fått sluta vid 01,00. Det är stor skillnad där...
  • Troll1

    Frökenkräfta: Vi var på Malins skafferi och tittade. Det är ok om man är lite färre på festen, annars blir det TRÅNGT! Inte aå mysigt enl mig. Sedan var personalen som stökade inför ett bröllop då väldigt grinig och sur. Kanske tillfälligt, men vi hade bokat tid för att titta och vi var försynta som små möss! Nej, tack för vår del. Däremot har jag hört gott innan. Ska ni vara 80 personer så rek jag det inte.

  • Troll1

    Mizty: Var ligger Hotell 11? Ngn som bott på Novotell? Vi lär vara luspanka, men vill bo på hotell ändå. Fast någorlunda fräscht annars får det vara...
    Jag försöker komma den fdagen ni beslutar er för. Här har jag numera en vildbase som inte gärna sitter i vagnen ngn längre stund. Vet inte hur jag ska göra. Sambon kommer inte hem förrän den 17 juni som det verkar.. Jag vill ju träffa er!

  • Troll1
    Mizty skrev 2008-05-23 10:12:45 följande:
    Troll1 - Hotell 11 liggre på Eriksberg. Novotell har jag aldrig bott på... Men jösses den 17:e Fy vad jobbigt! Hoppas att det blir tidigare. Hoppas du/ni kommer på fikan
    Ja Mizty, blir bara lipfärdig när jag tänker på det. Förutom 1 ½ dag så har han ju varit borta sedan den 26 april. Orken är nästan slut på mig, det är väl därför jag fick migränen kan jag tro. Har fortfarande jätteont i huvudet. Hur länge sitter det i?
    Hade gått ner 1½ kg ca, men nu hade jag gått upp ½ igen. Åhhhh. Måste bli av med lite, vill vara fin i sommar och till bröllopet. Jag tror man jobbar en del i motvind efter 40!
  • Troll1

    Tack Mizty! Kanske ska dra i mig de där tabletterna du har börjat med. Synd att de är kolestrolsänkande bara. Brukar inte vara så nyttiga, men what the heck!
    Har startat en Tonidraine-kur. Detox i 20 dgr. Jag körde med det i perioder när jag arbetade i hälsobutik. Brukar funka bra. De gör väl sitt till med huvudvärken också förstås. Tog två st Eeze-tabletter igår.
    Mamma tror att jag är "lite bränd i kanten" nu. Känner mig sådär lagom labil... Det går väl över såklart, men ugh så tråkigt nu när det är vackert väder, vår/sommar o allt.

  • Troll1
    CamillaetCamillus skrev 2008-05-23 12:43:37 följande:
    Hej, här är jag (och min m2b), vi gifter oss hedniskt midsommar 2009, bor i Linné, får vi vara med? :)
    Klart! Välkommen!
  • Troll1
    Sommarpar skrev 2008-05-23 20:35:01 följande:
    hej! jag o min kille bor i högsbo och ska gifta oss i juli 2009, e det ok om vi é med oxå? :0)
    Det är väl klart! Välkommen hit!
  • Troll1

    Tis den 27/5 fyller min lille son 21 år! Så då ska mamsen bjuda gossen på middag med tårta.

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2