• alexiis

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    hej alla=) känner igen vissa namn från tåden -5 kg=)

    Jag tänkte hoppa in här. Har tröttnat på att de går så sakta och behöver verkligen en kickstart efter 1,5 veckas totalt frosseri. Har varit och köpt lite olika märken: allevo puler, naturdietbars m.m. Har tänkt att jag nu i ett par veckor ska försöka köra pulver till frukot och lunch och vanlig kvällsmat. Hoppas de ska ge lite resultat.

    Jag ska också ha som mål att förbränna 500 kcal varje dag. Brukar motsvara en promenad och ca 20 min på motionscykeln, inte helt omöjligt jue=)Och de dagar ja inte pallar och motivationen tryter SKA jag iaf gör antingen promenad/cykling.. här ska bli ordning och reda=)

    Har även som mål att komma igång med joggandet.. srprang vårruset förra veckan så nu e ja motiverad=)

    hur mycket ska ni andra gå ner? Och vilken diet har ni valt??

    kämpa på=)

  • alexiis

    ja har köpt allevo hallon/banan...hur smakar den??

    ja kan inte leva på renkur..känner mig själv så väl=) Klarar inte av att inte få kvällsmaten speciellt inte i grilltider=)

    hur många kg har du kvar mikabella?

  • alexiis

    jag vet itne exakt hur många kg..tror runt 3. Har förut varit ganska muskulös men inte nu längre=) Men tidigare var jag när jag vägde 3 kg mindre än jag gör nu.. så hoppas 3 ska räcka!

  • alexiis

    dricker min första shake från allevo...hallonanan. Är helt okej! Smakar inte så mkt men e inte alls pulvrig o så där..att rekomendera=)

  • alexiis

    ja ja tyckte den va god. Har provat nutrilett och natudiet förut o hittills är allevo en klar favorit! Men jag mixar ju med lite bars o annat från de andra märkena med=)

    vilket kör du??

  • alexiis

    FruRålin080808: Jag äter naturdietbars..dom e okej.. men inte jättegoda=) e Herbalife goda? hahah kanske för goda=)

    Åh va kul att så många e med i tråden=) Hoppas verkligen vi lyckas allihopa!! kämpa på!

  • alexiis

    niklasbivandefru: shit vad duktig du e!!!!6 veckor e ju megalänge=)

    Nu har jag precis druckit min andra allevo shake..shit vad god den blev=) Tog en banan i och lite i o så körde ja i mmixern.. kan verkligen rekomenderas för de blev såååå gott!!!!

    tråkiga är att sambon har en kompis över på lunch o de ska grilla... hmm blir ju inte alls sugen=)

    Mikabella: Jag funderar på stavar.. tycker de ser så töntigt ut men de ska ju typ öka örbränningen med 30% eller ngt..an de ju va värt=)

    nu har jag spelat tennis med sambon och så sprang jag hem=) va visserligen kanske bara 2,5 km men man får ju börja ngnstanns eller hur?? Tror de blir en promenad senare oxå.. som ni märer är jag ledig idag..gott om tid för motion=)

  • alexiis

    mikaella: Skit i ångesten. De e ju de dagliga vanorna som spelar roll, inte ett sne steg här o där..tänk på de=) Du e ju superduktig som tar en sallad ikväll!!

  • alexiis

    Snart så: jag brukar dricka kaffe när jag e hungrig.. eller ibland tar jag en varma koppen..e ju bara 60 kalorier i en tomat/basilika soppa..de kan man ju unna sig=)

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?