Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Tack Astriden. Vi kan tydligen spela musik via bandets anläggning. ska ha "pausmusik" när de vilar och efter deras spelning. Hittat det mailet jag fick av dig med musiktips, toppen!

  • Långserud

    Goddagens flickor!

    Åh va nice med fredag! Ikväll festhäfte + grill med toastisarna men kommer sakna er flickor och skulle vilja klona mig, vill inte mssa ngt utav det ju!

    Vad ska ni göra i helgen? Vi ska ta en shoppingrunda för ¨ånt som ska handlas och sen blir det pyssel och fix (kyrkhäftena,toakorgarna,gästpåsarna,skriva att göra listor för dagarna innnan,börja packa ihop grejer som ska med upp till Värmland)

    å vet ni vad... jag smygprövade mina ringar igår och de har blivit för stora! Jag har ju gått ned en del i vikt senaste tiden pga stress så kanske när jag stabiliserar mig så blir de bra, kanske ingen ide stressa in på JS å ändra dem.. eller vad tror ni? De ramlar ej av för knogen tar emot lite men de snurar sig väldigt lätt å kankse mer hänger på fingern än sitter emot fingerna om ni förstår.. suck. Ringarna har verkligen inte varit ngn hit i denna bröllopscirkus!

  • Långserud

    Grund: Skönt för dig att få träffa honom och att han snart får göra röntgen. Kram på dig tjejen!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Ha en super nice grillafton ikväll!
    AVIS!

    Astriden: Du skickade ert tidsschema tidigare, ung. hur höll det?

    Kram på er alla! Extra kram till Grund och Stjärnis som haft en tuff vecka! KRAM!

  • Långserud

    god morgon flickor!

    Hoppas alla haft en skön helg och särskilt våra brudar som blir FRUAR på lördag!

    Vi hade en mkt produktiv helg med inöp, kyrkprogramsproduktion etc. Gött! Denna veckan blir också intensiv för på söndag åker jag upp till Värmland för att umgås med familjen och börja reka lokalen (nedsidan av att ordna ALLLLT själv )

    Idag ska det klämmas porer, jippi!

    Kram!

  • Långserud

    Å tjejer, undra om mina nerver börjat spöka? har ju blivit provsminkad en gång i lite brunlila färger å tyckte kändes ok?. Förrutm att hon skulle göra eyelinern tunnare men i förra veckan var jag på Mac å provade en mer brunguldig skugga som var sååå snygg å som hon sa var mer både dag och kväll. Samtidigt så såg jag kanska omsmikad ut å mina gråblå ögon försvann? men samtidigt så var den andra skuggan mkt mörkare å kanske för mkt kväll? Kanske skulle jag vara snyggare i ljusare så då funderar jag på att åka till sminkösen i Karlstad igen för att prata mer. Men 1. Är jag omständlig? Kanske inte alls var snyggare! 2. det tar ca 80 min tor och den en stund där (=onödigt lägga tid på eftersom nästa vecka kommer vara fullt hus)

    Åh bröllopsnerverna kankse som spökar?

    Men bara för att utröna en sminkös till vad jag passar i så ska jag gå ngnstans tillå prova å fråga-. Tips på vart jag ska gå? Ej Åhlens, där har jag varit!

  • Långserud

    Astriden: Bra köp ni gjor tycker jag: Läge, pris sett till nybyggt kontra gammalt (lite skillnad om ser på hemnet), schysst hus! bara en tanke som kom i morse när jag på bussen läste bostadsbilaga. Å framförallt, nu kan ni relaxa fram till oktober! Lääåängtar efter vår trådbebbe! Har du fått kort på honom nu?

  • Långserud

    Mrs D: OM det verkligen inte känns bra efter ni träffat henne så ta det omgång 2 och stapla upp vilka alt. ni har. Så gjorde vi ang.- lokal. Jag ville INTE ha ett bygdegårdsbröllop utan ville ha mer herrgårdsliknande byggnad. Men efter att ha utrönat våra alt. Med plus och minus så var det bästa lösningen. Men sen måste man lova sig själv att när man gjort sitt val får man släppa det och fokusera på ngt annat. Tycker tyvärr att du får göra detsamma, utrön vilka alt. Ni har. Välj ett alt och sen lägger ni tid och kraft på ngt annat! Vi har ju cokså fått bytt präst, från bygden och familjen präst (dvs han som alla känner till å haft på skolavslutningar etc) till en okänd dam. Kändes sådär men vi resonerade som så att när vi träffade henne var hon vettig och det som kommer göra vigseln är de 2 som ska sjunga och Vi!

    Kram på sig vännen, hoppas du ej tycker jag är hård och dum mot dig!

  • Långserud

    Gumman då! Men kan man inte hyra in ngn annan prelle?

    Å klart ni måste kunna gå in/ut ngn annan dörr?

    Kram!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4