Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    God morgon flickor!

    Jepp rapport om hippan kommer under dagen!

    Amor: Åh I like det märket, vilka köpte du?

    Girls: Kan tyvärr ej fredag, festhäftepysselkväll med toastmasterparet, de vill ha vårt OK till en del. De har ej det hemligt för oss vilket jag tycker är helt ok. Jag känner dessutom att jag vill sätta ihop bladen med själva framsidan som jag gjort. Kontroll...

    Kram!

  • Långserud

    Jepp här kommer en summary från min möhippa i lördags!

    Dagen började med ett pling på dörren och där utanför fanns en skumpaflaska med en lapp, gå till verandan. Där väntade en prinsesskrona inslagen i cellofan, vidare instruktioner att jag skulle göra mig klar inom 20 min å ett brev hemligt, till min sambo. På vårt parkeringsdäcket väntade min kompis som vi bor granne med och satte på mig ögonbindel för att åka iväg.

    Sedan hände som följer:
    * Frukost med resten av gänget på Bryggan vid klippan
    * Besök hos silversmed som höll till vid klippan (stod om henne i GP för ngn helg sedan). Där fick jag gör ett smycke till min blivande och han hade ju naturligtvis varit där och gjort ngt till mig! Dessa kommer vi väl få på den stora dagen.
    * Spårvagn till Slottsskogen för picknicklunch. Efter ett tag drar de upp Sundborn Skidklubbs dräkt anno 1986.. En supemanliknande dräkt som var såå tajt! Till detta min prinsesskrona ofcourse! Sedan får de mig att tro att jag ska springa en del av varvet så jag är med på uppvärmningen och leta efter mitt startfält innan de helt sonnika leder mig bort mot spårvagnshållplatsen. Då har jag ju haft på mig en nummer lapp för Tjejvasan 2008! De skrattade så att de dog när de förstod att jag inte verkade ha hajat ngt.
    * Iväg med bindel igen där nästa anhalt var Spa! Tjejerna vet vad jag gillar! Bubbel och vin i poolen, nice!
    * Hem till en kompis för sminkning och där de efter ett tag inser att vi pratat bort tiden så att det Thai mat ställe (i Lööve Thai) där de skulle hämta mat ifrån hade stängt. Så det blev Thaiöl och pizza! En nödlösning men men har man bara skoj så funkar allt.
    * Sist men inte minst! Utgång på Nivå framåt 04:15 tiden.

    Så glad för alla kompisar som åkt långt för detta, så roligt!

  • Långserud

    Good morning!

    Stjänis: Ja en stor kram till dig! Jag har också blivit påhoppad av arg kund en gång men inte tiktigt så ilsken som din men det satt i ett tag, många tankar som ploppade upp. Bra att du pratar om det så att alla tankar kommer fram och att du bearbetar dem. Säg till om det är ngt du behöver/vill ha hjälp med! En stooor goood Latte och en stooooor chokladmuffins kanske? Stooooor kram!

    Å jag var och tränade igår, såååå skönt! Å kom på när jag åkte därifrån kom jag på att jag har ju inte solat solarium gnn gpng än! Har 2 veckor kvar här i Götet innan vi åker upp till Vämland. Är det för mkt att sola idag, på lördag å 2 ggr nästa vecka? Är det för tätt? Hhaaha ej solat på sisådär 5 år!

    Har köpt en vattenfast mascara men när jag kom hem med den kom jag på att ej har ngt att ta bort den med. Tips på bra borttagning?

    Kram!

  • Långserud

    Mrs D, vi fick ju också byta präst och jag var mkt neggo men det känns OK nu. Om man ser till hela dagen och kvällen så känns den delen ganska liten i jfr med annat som kan/kunde gått snett. Kram på dig!

  • Långserud

    Hm flickor, jag behöver köpa ett nytt puder att ha med under dagen in case of (ganska troligt) man blir blank. Var å provade MAC å de hade ju. ID hade bara ett som var transparant å som man skulle ha tillsammans med deras underlagskräm. Är det ngn som jag som lätt blir blank, vilket föredrar ni?

    MAC hade en underbart läppstift + gloss som jag ska köpa. Vad ska ni ha för färger?

    Barba och Astriden: Vad hade ni för färg på ögon + mun?

    När jag blev provsminkad så provade vi lite lila/brunt, snyggt men kanske lite risk att man ser sjuk ut i vissa ljus?! Gaa!

  • Långserud

    Flickor: Ska ni fixa en korg med ris eller likande som era tärnor eller liknande delar ut? Eller vad ska ni/har ni kastat? Favvoris?

  • Långserud

    Åh va skoj Astriden! Grattis! Nu måste ni dricka Billabong ikväll!

    Perfekt timing ockås ju!

    Kram tjejer!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4