Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Ny tråd ser jag, vad kul!

    Ville mest bara vinka lite *flaxar med armarna* så att ni vet att jag lever..

    Just nu är det inte så bra faktiskt, blev hotad av en klient igår som var galen och skrek att han skulle mörda mig! Jag har dock fått bra hjälp från jobbet och fick prata med en psykolog igår..

    Nu ska mina kollegor snart ta med mig ut på en överaskning, spännande att se vad det blir. Jag misstänker något mysigt restaurangbesök. Ska bli kul trevligt! Bra sätt att få annat att tänka på också...

    KRAMAR TILL ER ALLA

  • Stjärnis

    Hej blivande brudar och fruar

    Tänkte bara smita in och säga hej, så här strax före lunch *magen knorrar*

    Jag mår ganska bra under omständigheterna, har fått bra stöd av mina kollegor men jag är SÅÅ trött. Det känns som om jag skulle kunna sova i flera dygn. Jag jobbar väldigt mycket, är på jobbet före sju och inte hemma före klockan sju. Sedan har vi haft otroligt mcyket inbokat både på helger och vardagskvällar nu.. Imorgon reser jag till Stockholm i jobbet och hoppas att jag skall kunna vila mig lite på tåget upp så att jag är fräsch och orkar komma på grillkvällen, skulle vara så roligt. Har någon Amors nummer? Jag har nämligen inte tillgång till dator imorgon.

    Grund: Usch då!! STOR KRAM till dig. Du får försöka tänka att han är under vård och hålls under uppsikt. Jag tänker på dig och din pappa!

  • Stjärnis

    Hej tjejer!!

    Hoppas ni hade det trevligt i fredags?! Jag har varit hemma hela helgen och min mor och far kom på besök igår och pysslade om mig lite extra. Det var välbehövligt! Nu hoppas jag att jag snart ska vara uppe på banan igen!

    Tack alla för ert fina stöd! Ni är toppen!

    Barba: Stort tack för din omtanke! Jag mår ganska bra, dvs jag går inte omkring och är rädd för att han ska komma och "plocka mig". Däremot väcks det ju en hel del andra känslor och tankar, t.ex. ilska! Jag har ju gjort allt för att hjälpa denna människa och så gör han så här.. Sedan blir man arg när man möter oproffsiga människor. När vi (jag och min chef) gjorde polisanmälan frågade polisen mig om jag blev rädd på "riktigt" dvs, han antydde att det där får du väl tåla i ditt yrke *morr*

    Grund: Vad skönt att höra att han inte var tät i ådrorna. Du ska se att allt ordnar sig! Skickar en stor kram till dig, vännen..

    Majsis och 31Maj: Inte långt kvar för er nu.. Hur känns det?

    Nu ska jag och min M2B försöka ta tag i vår bröllopslanering igen. Vi måste bl.a. göra om vårt vigselprogram eftersom den tjej som skulle ha spelat fiol till utmarschen har fått problem med handen...

  • Stjärnis

    Astriden: Grattis till huset!! Måste spana in "bebben" i galleriet..

    MrsD: Bra tips från AyBee. Jag tror inte det ska kosta så mycket heller men det är visst brukligt att betala resersättning osv..

    Stenbruden: Känner igen det där, att vara superstressad inför att man ska gå på semester! Det är nackdelen med att ingen gör ens arbete när man är borta. Man måste jobba undan en jättehög innan semestern och när man kommer tillbaka måste man ta tag i en mastodonthög. Tänker på dig!

    Nu har vi gjort en preliminär bordsplacering. Oj, oj oj, vad svårt det var!

  • Stjärnis

    Majsis och 31Maj: Jag hoppas verkligen att prognosen stämmer! Jag håller tummarna... Nu är ni snart fruar. WOW

    Grund: Vad skönt att din pappa får komma hem nu. Han får verkligen ta det lugnt ett tag nu! Är det inte i brudskålen man önskar brudparet lycka till och hälsa alla välkomna.. Jag är dock väldigt osäker! Kommer inte ihåg hur dte har varit på de bröllop jag varit på. Så jag undrar också!!

    MrsD: MEN det klart ni måste kunna få gå ut genom en sidodörr! Vilken konstig attityd hon verkade ha mot din M2B. Jag hoppas att det löser sig för er!

    Astriden: Vilken fin mage du har nu.. *lite avis* Vill också ha bebbe

    AyBee: Det låter som en intensiv dag.. Jag ska hålla tummarna för att allt går bra!

    Amor: Hur gick det med era tomtplaner? *nyfiken*

    Tjejer, behöver hjälp.. Ska man ha läppstift eller läppglans på sig på bröllopsdagen. Jag använder nästan alltid läppglans men funderar på om det ser för glänsande ut på kort. Förstår ni vad jag menar?

    Långserud: Jag borde kanske ta en sväng förbi Åhlens och kolla in MAC

    Idag kommer min frisör ner till Gbg för att köpa löshår. Jag ska möta upp henne på stan för att vi ska hitta rätt nyans till mig. Det ska bli spännande!

  • Stjärnis

    Hoppas allt är bra med er tjejer och att ni njuter av solen!!

    Själv har jag varit hemma från jobbet idag. Jag har ju varit så extremt trött och illamående ett tag. Pratade med en sjuksköterska på VC imorse och fick veta att jag uppvisar alla symptom på akut stress, fick en läkartid på måndag. Jag fick extremt höga stresspoäng, med ett pressande arbete, en hotbild, bröllopsplanering, byte av jobb och flytt.. Hon trodde att jag skulle behöva vara sjukskriven en period MEN någonting måste ju göras, jag vill ju inte vara så här trött och illamående på vår bröllopsdag, vill ju festa hela natten lång och njuta av vår bröllopsresa.

    Malin x 2: LYCKA TILL IMORGON!! Hoppas att ni får en underbar dag.

    Barba: Ha en helt underbar honeymoon. Är inte så lite avis, vill så gärna uppleva New York

    MalinLars: Grattis till jobbet!! Härligt med så lång semester. Lycka till på kärringarallyt, Ullared

    Amor: Grattis på namnsdagen!

    Nu blir det fredagsmys, kram på er tjejer!

  • Stjärnis

    Majsis: Härligt att höra att allt är under kontroll!! Se nu till att lägga dig tidigt, så att du får din skönhetssömn

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer!

    Jag är nu hemma hos mamma och pappa i Skaraborg och blir ompysslad. Nu har jag tillgång till internet igen och måste ju passa på att säga hej! Jag har saknat er, tjejer!! Jag är på bättringsvägen, blir lite piggare för varje dag som går..

    31Maj: STORT GRATTIS! Vad underbart att höra om ert bröllop och er stora överraskning! Vad spännande med två trådbebisar, fler lär det väl bli

    Stenbruden: Stort lycka till imorgon! Jag tänker på dig!

    Långserud & MalinLars: Lycka till på lördag! Jag tänker på er!!! NJUT!

    Nu ska jag äta lite här men kika kanske in lite senare..

  • Stjärnis

    Hej igen tjejer!!

    Förlåt att jag har varit så osynlig den sista tiden men jag har vilat, vilat och åter vilat Nu börjar jag helt klart känna mig osm en människa igen. Har missat massor här i tråden ser jag och kan inte kommentera allt! MEN stort tack tjejer för allt stöd! Ni är helt underbara!

    GRATTIS ALLA NYBLIVNA FRUAR!!´

    Stenbruden: Vad härligt att läsa ditt och Jockes inlägg.. Nu längtar jag än mer till vår stora dag!

    Långserud: Åh, vill höra mer om din stora dag. Hur gick det med Kalle3? Fick ni någon fart på honom

    MalinLars: Väntar med spänning på rapporten om ER dag!

    Jag följer gärna med på bio på måndag. En fika innan låter väl toppen. Jag tror jag slutar vid 17:00 då. Blir det Soho som vanligt eller?

    Biokväll Måndag 16/6 18:45
    Brudens bästa man
    Astriden, Amor, Grund, AyBee, carinokenneth, Carolina1979, Stjärnis

    STOOOR KRAM, tjejer!!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4