• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • TyresöBrud
    Virvel skrev 2008-05-20 12:53:04 följande:
    Jag köpte mina hos www.festingen.se/product.asp
    Vi har också beställt lyktor men vet inte om vi ska ha de till bröllopet eller ej. Vilken tid har ni räknat med till detta?
    Har hört att det i Asien är vanligt att man skriver en lyckoönskning eller hälsning på innan man skickar upp dem, ska ni göra så?
    Jag och min m2b fyller år samma dag i september 30 år så ev så spar vi dem till då, när det också blir fest.
    Slottet vi ska vara på tillåter inte att man tänder dem på slottsgården, måste gå iväg en bit och det känns lite bökigt. Lokalen vi ska ha till 30 års kalaset ligger jätte fint vig vattnet med gigantisk altan och gräsmatta utanför så där blir det nog inga problem att bara "tända på"

    Har precis kommit tillbaka från Oslo, hittade jätte fina brudskor, hade ett par hemma men de här var sååååå fina så jag kunde inte låta bli så nu har jag två par. Kanske kan vara skönt att växla lite.
  • Virvel

    Vad menar du med vilken tid vi har räknat med? När på kvällen eller hur lång tid det tar?
    Jag förstår om ni tycker det är bökigt när ni inte får tända dom i parken.
    Jag hade sparat dom till födelsedagsfesten istället.


    TyresöBrud skrev 2008-05-21 18:05:29 följande:
    Vi har också beställt lyktor men vet inte om vi ska ha de till bröllopet eller ej. Vilken tid har ni räknat med till detta?Har hört att det i Asien är vanligt att man skriver en lyckoönskning eller hälsning på innan man skickar upp dem, ska ni göra så?Jag och min m2b fyller år samma dag i september 30 år så ev så spar vi dem till då, när det också blir fest.Slottet vi ska vara på tillåter inte att man tänder dem på slottsgården, måste gå iväg en bit och det känns lite bökigt. Lokalen vi ska ha till 30 års kalaset ligger jätte fint vig vattnet med gigantisk altan och gräsmatta utanför så där blir det nog inga problem att bara "tända på"Har precis kommit tillbaka från Oslo, hittade jätte fina brudskor, hade ett par hemma men de här var sååååå fina så jag kunde inte låta bli så nu har jag två par. Kanske kan vara skönt att växla lite.
  • TyresöBrud

    Virvel
    Ledsen om jag är otydlig, jag menade när på kvällen. Man vill ju att det ska ha blivit så mörkt som möjligt.

  • nilia

    Åh vilka mysiga lyktor några av er ska ha!

    Är det någon mer än jag som börjar känna sig lite stressad?
    Vi hade träff med henne som ska göra min bukett, "kyrkosmyckningen" och dukningen m.m.
    Huu fick lite smått panik för det var så mycket olika saker att tänka på och ta ställning till. Är väldigt bestämd med allt inör bröllopet men just detta kändes väldigt svårt! Men det löser väl sig..

    Vi har ialla fall enats om vems efternamn vi ska ha nu, skönt att den saken är klar! Nu ska vi bara lägga kuvertet på lådan!

  • Virvel

    TyresöBrud
    Vi kommer att ta det så fort det har blivit mörkt. Som sagt var är det bara att hoppas på att det finns några som är hyfsat nyktra så vi inte eldar upp hela omgivningen.

    Nilia
    Jag börjar känna mig stressad fast att jag inte har någon anledning. Men det känns som att det är nu man måste börja ta tag i alla smådetaljer. Finliret.

    Drömde min första dröm om bröllopet förra veckan och det var ingen rolig dröm.
    Jag hade glömt att åka till frissan, glömt klänningen hemma. Hade helt plötsligt ingen som passade barnen och sprang omkring i ett stall med barnvagnen??? Sprang förmodligen i sömnen för det blåste en otrolig motvind när jag skulle fösöka skynda mig.

  • AoM

    Usch och fy och blä.
    Igår trillade tårarna på jobbet. Vi har strul med herrgården. Allt har flytit på hur bra som helst med personalen där, men nu är det inte bra alls.

    Jag är väldigt väldigt nötallergisk, så pass att spår av nötter räcker för att jag inte ska överleva. Detta är något vi har varit extremt noga med att poängtera i all kontakt med herrgården. Hittills har det verkat bra men så förra veckan blev det kaos! Jag och min ena tärna var där för lite planering. Till eftermiddagsfikat serverades jag nötter, likaså till frukost dagen efter. Detta trots att jag poängterat det när vi beställde rummet och när vi checkade in. Och vi var de ENDA GÄSTERNA den natten!!

    I måndags skrev jag ett långt mail där jag förklarade vad som hade skett och hur jag nu kände inför att ha vår bröllopsfest hos dem.
    Inget svar i måndags, inget i tisdags och inget igår. I vanliga fall får man svar inom en timme eller två. Igår mailade jag igen, frågade om det första mailet hade kommit fram. Fortfarande inget svar.

    JAg vill ju inte sitta på vår bröllopsmiddag och vara nervös och orolig, lika lite som jag vill ta med matlåda som de får värma åt mig.

    På lördag ska vi dit och proväta menyn. Om allt fungerar.

  • Virvel

    Jag tycker att du ska ringa och prata med dom istället. Det är alltid lättare att få fram en känsla när man hör tonläge än att dom bara kanske ser det som tjurigt klagomål. Hoppas du förstår vad jag menar.


    AoM skrev 2008-05-22 06:32:41 följande:
    Usch och fy och blä. Igår trillade tårarna på jobbet. Vi har strul med herrgården. Allt har flytit på hur bra som helst med personalen där, men nu är det inte bra alls. Jag är väldigt väldigt nötallergisk, så pass att spår av nötter räcker för att jag inte ska överleva. Detta är något vi har varit extremt noga med att poängtera i all kontakt med herrgården. Hittills har det verkat bra men så förra veckan blev det kaos! Jag och min ena tärna var där för lite planering. Till eftermiddagsfikat serverades jag nötter, likaså till frukost dagen efter. Detta trots att jag poängterat det när vi beställde rummet och när vi checkade in. Och vi var de ENDA GÄSTERNA den natten!! I måndags skrev jag ett långt mail där jag förklarade vad som hade skett och hur jag nu kände inför att ha vår bröllopsfest hos dem. Inget svar i måndags, inget i tisdags och inget igår. I vanliga fall får man svar inom en timme eller två. Igår mailade jag igen, frågade om det första mailet hade kommit fram. Fortfarande inget svar. JAg vill ju inte sitta på vår bröllopsmiddag och vara nervös och orolig, lika lite som jag vill ta med matlåda som de får värma åt mig. På lördag ska vi dit och proväta menyn. Om allt fungerar.
  • nilia

    Aom
    Fy va tråkigt! Dåligt skött av dem=( Jag håller med Virvel, ring till dem! De måste ju förstå hur allvarligt det är! Och självklart så ska du ju inte behöva sitta och vara orolig under bröllopsmiddagen!

    Åhhh idag blir jag nog "moster"(min sambos syster ska föda idag) Går runt på helspänn och väntar på att telefonen ska ringa! Det är sååå pirrigt, längtar efter att få träffa deras lilla knodd=)

  • Helena1978

    Blir det snitt eftersom du vet att hon ska föda idag

Svar på tråden 080809 del 4