Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Virvel

    Ha,ha. Råkade lägga in i fel tråd först. Kan vara bra att lägga nya trådens länk i gamla tråden

  • Virvel

    Vi kommer att ha vämeljus på borden men tänder dom först när det blir lite skymning. Mörkt får det allt se till att bli på natten eftersom vi har köpt svävande lyktor som ska tändas och skickas iväg upp i luften.

    Vad bra att ni har bokat vädret. Jag vet att vi diskuterade det när vi startade tråden någon gång på stenåldern. Hade helt glömt bort väderbokningen men nu är det fixat.

  • Virvel

    Dom försvinner upp emot himlen. Det finns en bestämmelse för hur långt ifrån flygplats man måste vara för att få skicka upp lyktorna så kolla upp det innan om ni har nära.

    Kolla in det här klippet. Lite fler lyktor än dom tio vi ska skicka upp. Kanske ska köpa en packe till.




    Bride in England skrev 2008-05-20 13:00:25 följande:


    Vad stamningsfullt det ser ut!! Men var och hur svävar de - forsvinner de upp emot himlen eller haller de sig i luften? Om du forstar vad jag menar
  • Virvel

    Japp, hoppas att vårt värdpar fortfarande står på benen vid den tiden så att dom kan få med sig några av gästerna också att hjälpa till med att tända och skicka upp.
    Bride in England skrev 2008-05-20 13:39:03 följande:


    vackert!! Ska ni vanta tills det blir morkt da?
  • Virvel

    Hua, vilken mardröm. Det får vi hoppas att vi slipper.


    Helena1978 skrev 2008-05-20 18:37:15 följande:
    Virvel:Finns det någon risk att dem inte svävar längre, faller ner till marken och startar skogsbrand? Vilken skräck... Men då borde dem ju inte få sälja dem.
  • Virvel

    Vad menar du med vilken tid vi har räknat med? När på kvällen eller hur lång tid det tar?
    Jag förstår om ni tycker det är bökigt när ni inte får tända dom i parken.
    Jag hade sparat dom till födelsedagsfesten istället.


    TyresöBrud skrev 2008-05-21 18:05:29 följande:
    Vi har också beställt lyktor men vet inte om vi ska ha de till bröllopet eller ej. Vilken tid har ni räknat med till detta?Har hört att det i Asien är vanligt att man skriver en lyckoönskning eller hälsning på innan man skickar upp dem, ska ni göra så?Jag och min m2b fyller år samma dag i september 30 år så ev så spar vi dem till då, när det också blir fest.Slottet vi ska vara på tillåter inte att man tänder dem på slottsgården, måste gå iväg en bit och det känns lite bökigt. Lokalen vi ska ha till 30 års kalaset ligger jätte fint vig vattnet med gigantisk altan och gräsmatta utanför så där blir det nog inga problem att bara "tända på"Har precis kommit tillbaka från Oslo, hittade jätte fina brudskor, hade ett par hemma men de här var sååååå fina så jag kunde inte låta bli så nu har jag två par. Kanske kan vara skönt att växla lite.
  • Virvel

    TyresöBrud
    Vi kommer att ta det så fort det har blivit mörkt. Som sagt var är det bara att hoppas på att det finns några som är hyfsat nyktra så vi inte eldar upp hela omgivningen.

    Nilia
    Jag börjar känna mig stressad fast att jag inte har någon anledning. Men det känns som att det är nu man måste börja ta tag i alla smådetaljer. Finliret.

    Drömde min första dröm om bröllopet förra veckan och det var ingen rolig dröm.
    Jag hade glömt att åka till frissan, glömt klänningen hemma. Hade helt plötsligt ingen som passade barnen och sprang omkring i ett stall med barnvagnen??? Sprang förmodligen i sömnen för det blåste en otrolig motvind när jag skulle fösöka skynda mig.

Svar på tråden 080809 del 4