Inlägg från: BettyB |Visa alla inlägg
  • BettyB

    080809 del 4

    Jag hänger med! *härligt mö-hippe-bakis*

  • BettyB

    Jag får spader! Sambon har haft pacemeker i 9 år och den har funkat hur bra som helst. Inget konstigt alls på 9 år. Men NU, 2,5 månad innan bröllopet, börjar den strula och han måste opereras. Gaaaaah! Det är ingen stor operation egentligen och självklart kommer vår hälsa i första hand, men det kunde inte komma olägligare. Jag ska snart åka till sömmerskan som bor i en annan stad och kommer att vara borta nån vecka. Hon kan bara denna vecka. På torsdag ska jag åka till Paris där jag ska träffa min bror. Sambon har inte fått operationstid än, och jag ger mig 17 på att det kommer att krocka med våra andra planer. Vi har i allafall köpt kostym till honom idag så det är ju i alla fall nåt positivt.

  • BettyB
    TyresöBrud skrev 2008-05-26 20:34:36 följande:
    Tack för omtanken!
  • BettyB

    Vi har OSA 1 Juli och det är 15 av 60 som inte har svarat. Bara 1 som har tackat nej.

  • BettyB
    Virvel skrev 2008-05-27 12:07:55 följande:
    När du skriver 15 av sextio menar du då sällskap eller gäster? För vi har fått två svar idag så nu är vi uppe i 13 sällskap av 24. Vi har sammanlagt 50 gäster men vi skickade ju inte kort till varje gäst eftersom många lever tillsammans.
    Jag menar 45 av 60 gäster
  • BettyB

    Vi ska ha vitchokladmousse-tårta med hallon, vit glasyr och lila sockerrosor.

  • BettyB

    Åh jag blir galen! Vi har flera gäster som börjar droppa av. Ett par sa IGÅR att det kör i hop sig för dem så de hinner inte komma! Eh va? Här står vi med en kuvertavgift på 950 spänn! har folk inget hyffs? Vick ta in två reserver. Idag ringer en annan gäst och berättar att frun har brytit benet o inte kan komma o då vill inte mannen gå heller. Gaaaah! Självklart förstår jag att frun inte kan komma men det är ändå jobbigt för oss.

    Fler som har haft avhopp?

  • BettyB

    Jag satt uppe till två i natt och fixade med bordsplaceringen. vi har fått göra ändringar pga avhopp. Nu ser placeringen bra ut! Puh!

    Hörrni tjejer! Vi blir gifta även om det regnar!

  • BettyB

    I dag har jag skrivit ut festprogram med gästpresentationer. Det blev såå bra! Jag har också köpt en present till min brorsdotter som ska sjunga på vigseln. Det blev ett fint halsband med tillhörande örhängen. Skönt att ha det fixat!

    Oj nu har jag fjärilar i magen!

  • BettyB

    IDAG ringde en kompis till sambon o frågade om barnen är bjudna! De har redan tackat ja men idag kom denna fråga.
    Sambon svarade att barnen inte är bjudna. Han tillade också att de som är bjudna står på inbjudningskortet. Idag har alltså detta par börjat fundera hur de ska göra med barnen. Inte börjat fundera på barnvakt även fast de fick inbjudan i mars. Känns ju som att de inte tycker att vårt bröllop är så jätteviktigt... Hur tänker folk egentligen? Blä!

  • BettyB

    Lycka till idag alla brudar! Nu ska jag iväg till frissan. Tjingeling!

  • BettyB
    feministbrud skrev 2008-08-09 10:23:32 följande:
    Bara jag som fortfarande hänger här?
    Jag e kvar!
  • BettyB

    Nu är jag fru! Vi hade en helt fantastisk dag! Det kunde inte ha blivit bättre! Vi är såå nöjda!

    Nu är vi på Arlanda och jag har loggat in på ett Internet Café. vi skulle ha åkt på bröllopsresa till Rom i morse kl 10.15, men flyget är TIO timmar försenat! Gaaah! Vi missar ju en hel dag! Vi ska klaga så att vi kanske får lite kompensation. Det enda vi har fått hittills är matkuponger för 175 kr/pers. Vi har spelat kort och yatzy, fikat och löst korsord o Sudoku. Allt har varit så perfekt hittills och vi vill inte att det här ska förstöra resan! Håll tummarna för att det inte blir mer förseningar!

Svar på tråden 080809 del 4