• JBB

    Priser på era ringar, bröllop och gäst antal.

    Enligt en undersökning så har lägger dom flesta par ut ca 75000kr på sitt bröllop. Vi planerar bröllop längre fram och min undran är: hur mycket kostar ert bröllop? varför vill ni ha i den prisklassen? hur många gäster har ni? och hur mycket kostar era ringar?

  • Svar på tråden Priser på era ringar, bröllop och gäst antal.
  • Brud28

    Ring till mig 2500:-
    Putsning av förlovningsringar 300:-
    Klänning 2300 :-
    Kostym 1200:-
    Blommor ca 200:-
    Skor 300:-
    Hår + smycken 300:-
    Mat blir vi bjudna på av min svärföräldrar!

    Vi blir Ca 25 personer på festen efter vigseln.

  • brudensara

    Vårt bröllop kommer att kosta ca 100.000. Då har vi lunchmottagning för ca 85 gäster, de bjuds på brudskål, lunchbuffé, vin/öl, tårta, kaffe och avec "på lokal". På kvällen bjuder vi de närmaste (12 pers) på trerätters middag på restaurang. Våra ringar kostade 17.000 kr tillsammans. I priset räknar jag också in kostanden för livemusik under vigseln och lunchmottagningen.

  • blivande fru carlsson

    Budget 150.000 kr ink. bröllopsresa till västindien i 19 dagar.
    ca 100 gäster
    Fest på församlingsgård, catering, fri bar.
    Min vingselring 15.500 kr. (Han vill inte ha någon)

  • sokkerstruten

    75 pers.

    middag och fest på herrgård med allt typ, dvs snittar, brudskål, tre rätters, vin, tårta, kaffe avec, nattamat, dukning, dekoration, personal, städning, ja det vanliga... vi har fri bar, live band. Vi har en budjet på ca 150.000 med kläder, smycken,hår, smink, transport, svit sen vet jag inte om det blir billigare kanske...eftersom vi inte riktigt vet vad vi hittar för kläder m.m. detta är exkl. bröllopsresa, som bär av till afrika/kenya-safari en vecka och en veckas solsemester på Zanzibar.

    Min ring: 11.000 kr

    Vi ville ha ett på kostat bröllop och gillar inte att lägga pengar på hög :)

  • Fröken Larsson
    jonnysblivandebrud skrev 2008-05-11 17:20:01 följande:
    hur mycket kostar ert bröllop? varför vill ni ha i den prisklassen? hur många gäster har ni? och hur mycket kostar era ringar?
    Ca 30 000 kr. Vi har inte mkt pengar (vi bor sambo, jag är student med halvt studielån och min blivande make tjänar inte mkt) och vi hade lite över ett halvår att spara in bröllopskostnaden på (vi ville verkligen gifta oss i sommar). Vi använde ett budgetverktyg på någon av alla dessa bröllopssidor och kom fram till att vi borde landa nånstans kring denna summa. Även OM vi haft längre tid på oss att spara så hade vi nog landat i denna prisklass, den känns rimlig - vi sparar hellre pengar till vårt framtida liv än bränner massa slantar på en enda dag!
    Det vi vill lägga pengar på är middagen + festen (dyraste posterna i budgeten, 14 000 kr - då ingår städ, personal, lokalhyra etc.) i fin miljö för våra gäster, 25 st.
    Ringen (bara jag som får en, fästmannen vill inte ha två ringar) kostade 4500 kr, en hamrad vitguldsring med en diamant.
  • frida79

    Fröken Larsson - Vart har du hittat dina söta skor?

    Har ingen aning om vad vår vigsel kommer kosta. Vi kommer ha vigsel och fest separat som planen är nu. Allt kommer hållas enkelt och i vår stil. Inklu resa så kanske 45000 kr?

    Ringen kostar mellan 5000-6200 kr, i palladium med 6 små diamanter.

  • valkyriana

    Hej
    Bröllopsbudget 125000

    Ringar 40000
    Resa 30000
    Fotograf 8000
    Musik 5000

    Ca 70 gäster på bygdegård med egen sprit från tyskland

  • Juni2009

    vi gifter oss nästa år o vi kan bli ca 50 personer.

    * ringar till oss max 2000kr
    * kläder til oss max 5000kr (tror jag)
    * partytält som vi har köpt 1500kr (3x9m)
    * mat vill vi ge mycket pengar på så det kan bli 5000kr för vi ska ha buffe o det blir grillad mat.
    * dryck... mångaav gäster dricker inte mycket, kanske ett par glas där o där så vi köper ett par vinlåda o några flak öl sen har vi whisky o baileys till kaffe o tårta.
    *tårtor ska jag baka själv o ska göra glass (chokladglass och jordgubbeglass) o nåt äggfri efterrätt men vi får se om storasyrran håller ihop med sin kille nästa år...

    det är vad jag har i min huvud just nu men när det gäller inbjuden o tackkort har vi inte bestämt oss vad för typ av...
    även foto på oss...
    där vill vi ge pengar på!

  • lillaj

    Ca 50 gäster (ev några mindre barn också men det är inte säkert än) och vi räknade med 50000 från början men det blir snarare 60000 eftersom vi gjort en del prioriteringar kring det vi tycker är viktigt t.ex. fotograf, make/hår/naglar och en herrgård som ordnar allt med mat och dryck! Detta tycker vi är en rimlig kostnad för att skapa "vår" dag!

    Vi behåller våra förlovningsringar men ska putsa och rodiera dem och detta tillsammans med en vigselring till mig kostar 6400 kronor, helt okej tycker vi!! Resan är ej inräknad i detta.

Svar på tråden Priser på era ringar, bröllop och gäst antal.