• hondafreak

    Så fruktansvärt frustrerad

    För ett år sedan blev jag arbetslös och tänkte att nej nu ska jag börja motionera. Sagt och gjort. Jag satte upp en lista på en dörr där jag varje dag skre hur länge och och vad jag motionerat. Det var mellan 45-120 min stavgång, 30 min simning men oftast 1 tim, cyklat 30-45 min mm.
    Jag förde bok noggrant och under en 60 dgrs period motionerade jag 58 gånger !!! Jätteduktigt för att vara mig som är anti-motion ! Jag hade bara 5 kg övervikt jag ville bli av med men det konstiga var att JAG STOD HELT STILLA på vågen !!!!! Gick för att jag var så förvånad, till en dietist óch det enda hon tyckte med min kost var att jag åt för mycket kolhydrater (är fruktoman snudd) och att jag skulle börja äta proteiner till kvällsmat, alltså stekt ägg och sånt.....Är gammal viktväktare så vi äter bra kost.
    Jag undrar fortfarande varför det inte hände någonting med vikten. Nu har jag plockat 4 av de kilona med kosten, men ändå..

  • hondafreak

    Ibmargrb eller nåt sånt....
    HIMLA BRA TIPS MED LJUBOK !!!!!!
    Jag är antimotion men måste börja pga blodtrycket, tyvärr...... Det där kan få mig att gå ut och gå för jag gillar att läsa !
    Provar !!!!!

Svar på tråden Så fruktansvärt frustrerad