Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Ångrar du din klänning? Köpte du inte heller "drömklänningen"?

    Jag förstår precis hur du tänker och känner. Om du känner tvivel så tycker jag absolut att du ska gå ut och prova fler klänningar. Skulle du hitta THE ONE så säljer du den du har!

    Det ÄR verkligen svårt med klänningen. Det ska kännas helt rätt!

    Känner du att detta inte THE DRESS så är det inte det! Och även om jag tycker den är superfin och alla andra tycker det, och så även du, så är det bara du som känner om det är DIN klänning! Den du vill gifta dig i.

    Jag var helt inne på en av Lillys klänningar tills jag kom till butiken jag åkte till i ronneby (jag hade inte heller en stor budget, hade sagt max 5.000 för klänningen) men när jag var där och provade korsetter (jag är en strl 44-46) så insåg jag att jag inte längre behövde välja klänningar som är figursmickrande, utan MED korsett så kunde jag följa mitt hjärta helt och valde den absolut vackraste klänning jag nånsin sett, en klänning som jag aldrig trott att jag skulle kunna ha.

    Brudklänningar gör ju underverk med figuren i och med de stora kjolarna som får midjan att krympa + att det ofta finns inbyggd korsett i klänningarna.

    Så det blev denna klänningen för mig och jag ÄLSKAR den, det känns helrätt. Det hade det inte gjort med den klänningen som jag först tänkte mig.

    Jag har även en back-up klänning ifall MIN klänningen inte kommer sitta fint (jag har aldrig provat den, då den var helt ny och ännu ej blivit uppsydd ohc kommit ut i butiker men jag provade en klänning av samma märke m snarlikt liv dock ej sådan kjol, bara för att se + att kvinnan som hjälpt mig ohc som var mkt ärlig, sa att jag absolut kan ha denna klänning trots min figur ) men jag är livrädd att jag ska behöva använda mig av backup alternativet för jag VILL verkligen att MIN DRÖMKLÄNNING ska visa sig sitta lika fint på mig som jag hoppas.

    Jag fick lägga till nästan det dubbla för min klänning + underkjol + korsett men ärligt talat så är det inte ens något jag tänker på, för det är helt klart värt det. Jag vill ha denna klänningen och inte någon annan

    shop.textalk.se/se/articleimage.php&image=181454&fullwidth=0&fullheight=0

  • Anja 19 juli 2008

    Tack ska ni ha Det tyckte jag med, så jag vägrade låta vikten hindra mig Tack å lov för Vollers korsetter haha

  • Anja 19 juli 2008

    Nu kommer du säkert tycka att jag är ELAK Bofinkarna men shit så jä..la vacker du var i den med halterneck!!!

    Förutom att den såg ut att sitta lite löst upptill (vilket är superlätt att fixa hos en sömmerska) så är det DEFINITIVT så att den modellen med halterneck och lite vidare kjol är HELT RÄTT på dig. Såååå grymt vackert!

    Tyvärr fick inte "din" brudklänning samma effekt. Du såg helt WOW ut i halterneckklänningen. Sorry.

    Men visst var det väl så att det var halterneck du ville ha?

    Finns det ingen möjlighet att du kan få gå tillbaka till butiken och byta till den klänningen? Jag menar med lite ändringar så att den sitter perfekt på just DIG, sy in lite upptill, så kommer du att vara ett underverk. Den sitter som gjuten lixom.

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag var tvungen att titta igen och ja, halternecken är KLOCKREN på dig.

    Jag klär tex inte alls i halterneck, ser för jä..ligt ut på mig, men vissa personer bär verkligen upp en halterneckklänning på ett perfekt sätt och du är en av dem. Den modellen framhäver hela dig på ett helt annat sätt, just pga halternecken och den vida kjolen. Grymt!

  • Anja 19 juli 2008

    med en liten halterneck och en underkjol på din nuvarande klänning så blir det nog helt perfekt

  • Anja 19 juli 2008

    ja gör det... jättenyfiken...

    fotografera då MED underkjolen oxå för det gör enorm skillnad i helhetsintrycket

Svar på tråden Ångrar du din klänning? Köpte du inte heller "drömklänningen"?