• MissieA

    Hjälp! Felstavat på min biljett till usa!

    Det måste stå EXAKT likadant egentligen på biljetten och i passet. Flygbolagen brukar kunna byta namn på biljetten för ca 200 kr, går inte det?? För det kan skapa väldigt mycket problem annars och tänk på att Usa har blivit ännu hårdare med passkontrollerna nu.

  • MissieA

    Vet faktiskt inte ifall dem gör det i usa, men vet att dem har blivit mycket hårdare nu så det kan vara så att dem kontrollerar det. Bättre att fixa det innan, då att du ens får åka dit och kommer hem för även om du kommer dit är det kanske annan personal på vägen hem som inte låter dig åka med.

  • MissieA
    linka skrev 2008-04-22 21:02:45 följande:
    Jag har aldrig rest in i USA innan så jag vet inte riktigt om de jämför biljetter och pass. Jag har sagt att jag gärna betalar vad det krävs för att ändra i biljetten men flygbolaget (Lufthansa) säger att det inte går! De hänvisar till att det inte går att ändra när man åker reguljärflyg, bara charter... Har ringt och mailat i flera dagar och även talat med olika personer i kundtjänst men utan framgång. De har sagt att jag får lov att åka med dom för det finns marginal för fel men de säger att de inte kan ansvara för hur det går när vi kommit fram till USA. Dock tror de att det kommer gå bra men de kan inte garantera något. Detta tar ju bort resglädjen lite grann! Gå runt och oroa sig för att bli tvungen att resa tillbaka igen.. Otroligt konstigt tycker jag att det inte går att ändra på biljetten!
    Jag tycker att du först ska gå in på deras hemsida och läsa alla villkor och om det visar sig att det inte går att ändra namn blir det lite svårare. Men går det inte att avboka och boka ny då?? krångligt men säkrare..
Svar på tråden Hjälp! Felstavat på min biljett till usa!