• Vicka81

    Luleå tråd !

    hejhej! Jag känner en tjej som säljer make-up av märket mary-kay och hon utför även brudmaker + lär ut brudmake. hon ska ha hudvårds-/make-up party hos mig (i sävast) 27/5. är någon intresserad av att komma på det? det är absolut inget köptvång eller så men alla vill vi väl vara fina på våran dag?

  • Vicka81

    Jag ska göra det i boden. 1400:- får jag betal + hyra för löshår. Då ingår inte make-up. Det absolut billigaste jag hittade så jag hoppas de är bra! Jag och lillan ska bege oss in till boden idag och visa upp lite bilder på blommor och frisyrer för prisförslag och beställning Så spännande!

  • Vicka81

    en bekant är hudvårds och sminkexpert så hon ska fixa min make. hon som ska ha mary kay klassen hos mig! jag skulle nog se ut som en pajas om jag skulle fixa det själv i nervositeten..

  • Vicka81

    Verkar bara vara jag och Kassandra kvar Kanske dyker det upp fler lulebrudar? Iaf! Vissa saker kan man ju "dela" på! Kan vi inte skriva upp här saker som vi behöver hjälp med eller kanske skulle kunna köpa in tillsammans med någon annan? Vi vill tillexempel köpa vattenflaskor från ikea men har antagligen ingen användning för den efter vårt bröllop men kanske någon annan har innan/efter? Kom igen nu och tigg lite ! Det är dyrt nog ändå! Vi blivande fruar måste ju hjälpas åt lite

    Vi vill köpa och dela med någon:
    -Slom flaska med "snäpplock", 15:-. 30st www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50108908 (Vicka81)

    -10 Vita lakan (till dukar)15:- www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00142740 (Vicka81)

    Vi har och lånar gärna ut:
    -Champagneglas, 40 st (optimal, ikea)(Vicka81)

    -"Silverfat" till servering/uppläggning (Vicka81)

    Vi lånar gärna:

  • Vicka81

    lillamaa: jag är oxå från kalix! men flyttade för 8 år sn

  • Vicka81

    Hmm. ingen aning faktiskt! Cinderella i piteå? Skräddarn i luleå?

  • Vicka81

    Några av de som skulle hjälpa oss med servering har dragit sig ur (är ju Lulekalaset samma helg...) . Någon som vet nån som kanske skulle vilja servera hos oss mellan ca 16-22? Det som gäller är hälla upp brudskål, ställa fram/fylla på buffé, servera dryck under middagen, duka av tallrikar, duka fram dessert+dryck, duka av och senare ställa fram tårtan, kaffe och avec. Inte så avancerat mao... Och det är i rutviks byagård!

  • Vicka81

    Lillamaa: 2 augusti. När ska ni gifta er? Vi kanske kan utbyta tjänster

    Hannapanna: Åh, smart. D ska jag göra!

  • Vicka81

    Kassandra: Vi har inte bokar för bröllopsnatten ännu :-0 Hmmm... mn d blir nog nåt hotell i lule... råne har jag tyvärr ingen koll på alls!

    Lillamaa: Vet ingen. Tyvärr. Hmm... sök på gula sidorna!

Svar på tråden Luleå tråd !